hits

Wiii video fra Skottland! Har drømt meg bort i Skottland helt siden vi kom hjem (hvem prøver jeg å lure, siden før reisen ble bestilt!), og har nå fått ordnet ferdig videoen. Har ikke ville ordnet den ferdig før, siden den er så koselig å jobbe med. Men følte det ble på tide å få postet den. Jeg skal ikke skryte på meg kjempegod redigering, men grei nok til at jeg føler det er kjempekoselig å ha en slik video og se tilbake på! Forhåpentligvis kan kanalen min bli fylt opp med slike videoer etter hvert!
 


 
Postet haulen på YouTube kanalen min for en stund siden, men glemte helt å poste den her! Siden kanalen min er på Engelsk og ikke bloggen kommer jeg nok ikke til å poste alle videoene her, men tenkte denne var grei å dele. Dette er innkjøpsvideoen fra Londonturen i høst, og den er ikke akkurat liten for å si det sånn. Legger også med noen bilder av noen av innkjløpene, men det er mange flere som dere ser i videoen.


 


 
Gratulerer med 3-års dagen lillebror <3
Heisann!

Tenkte jeg skulle få mye tid til og blogge denne påsken, men sååå skjedde ikke det. Jeg fikk derimot postet en video på youtube kanalen min, som jeg nå skal dele her! Hele familien brukte en dag i påsken på å tømme akvariumet helt for både ting, sand og fisk, for og så rengjøre og sette opp et nytt tema. Jeg synes det ble kjempekult med både dykkere og legohaier i akvariumet. Ble såå glad når jeg fant ut at jeg hadde nok film til å lage en video også, for det er noe jeg har blitt skikkelig glad i å gjøre. Her er videoen, husk å se i HD!

Jeg har ikke vært så opptatt i påsken at jeg har noen "grunn" til hvorfor det ikke ble noe blogging, det ble bare ikke slik! Ikke har jeg hatt så mye interessant å skrevet heller. Påsken min har for det meste gått til mye øvelseskjøring, har benyttet sjansen til å kjøre mye når det har vært helligdager og veldig lite biler. Jeg har også passet på to marsvin i påsken, så nå er det full dyreparty her (hvis noen i Trondheimsområdet trenger pass til smådyr i løpet av nær fremtid, bare ta kontakt!). Pengene jeg fikk for å passe marsvinene havnet trygt i spare-til-USA-boksen men så var legoen i videoen over på salg en dag til, så vips var pengene brukt opp på lego, uuups. Men til mitt forsvar: legoen inneholder dykkere, til og med damedykkere OG haier, å dykke med hai er jo drømmen min, så den var ganske nødvendig.


 


 
Heisann!

Hadde nok klipp til at det ble en video fra helgen, litt kort/lite dykking i den, men det får bare være. Begynte og se om jeg hadde nok klipp med en gang jeg kom hjem fra kjøretimen, og vips var videoen klar. Her er hvertfall videoen, husk å se den i HD. Bildene kommer senere!


 
Hadde planer om å lage en slik video men jeg var så sikker på at jeg ikke hadde nok film, men gjett hva jeg fant når jeg så igjennom bildene mine i går kveld. Masse filmer fra Cala d'Or! Ble så ivriv at jeg begynte å redigere med en gang, og nå er den ferdig. Litt sent, men her er videoen fra sommerferien vår til Cala d'Or forrige sommer!


 


Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.