hits

Ariel Charlotte

3 av 3

  • Skrevet 03.01.2016 klokka 16:34
  • Kategori: Trening

Heisann! Nå er jeg og søs på vei ut døra for trening nummer 3 i år, en halvtime med squash. Vi trente squash en time i går, men siden det var Amanda's første time ble det ikke for mye trening ut av det. Vi lo så mye av hverandre så jeg tror nesten det var magemusklene det gikk mest på, haha. Amanda har aldri trent på 3t før nå, så hun er skikkelig ivrig og har fått oss til å booke stuff nesten hver dag neste uke.

ÅRETS FØRSTE TRENING

  • Skrevet 01.01.2016 klokka 23:52
  • Kategori: Trening

Heisann! I dag har jeg kickstartet 2016 med en ganske hard treningsøkt, og har booket Squash til meg og søs i morgen. I fjor greide jeg å holde meg til trenings "planen" min frem til sommerferien, også falt jeg litt utenfor. I år derimot skal jeg prøve å sette meg overkommelige mål, og planlegge bedre, så kanskje jeg greier og trene litt hver uke gjennom hele året isteden for mye det første halvåret og veldig lite resten. Skal prøve og oppdatere dere litt på hvordan det går, og hva målene mine er etterhvert!Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign