hits

Ariel Charlotte

Frihet.

 • Skrevet 03.04.2018 klokka 15:08
 • Kategori: Reise

- Dykking i Tulamben -

Bali Life

 • Skrevet 29.03.2018 klokka 15:49
 • Kategori: Reise

Bali tid 21.48

Hei fra Bali! Er snaaart ferdig med ferien vår her og jeg har ikke blogget noe enda. Dette er både min første tur ti Asia, og min første tur utenfor Norge uten familien min, trives veldig så langt. Jeg og Sarah skal være her i en uke, og bor i Nusa Dua. Er utrolig fint her, og folkene er kjempehyggelige, så er definitivt en ferieplass jeg vil anbefale! Kan skrive litt mere om det senere. I dag har vi vært på tur med Bali Hai Cruise til Lembogan Island utenfor Nusa Penida, og snorklet og dykket. Også har vi bestilt en dykketur til Tulamben i morgen, håper å se noe kult der (flere haier kanskje?). Her er hvertfall noen bilder fra hittil:

Reisemål for 2018

 • Skrevet 03.01.2018 klokka 23:02
 • Kategori: Reise

- Bali, Indonesia -

- Florida & South Carolina & Georgia -

- Edinburgh, Skottland -

Jeg er mer enn klar for 2018 hverfall! Har dere noen reisemål klare?

Cinderella's carriage

 • Skrevet 13.10.2017 klokka 21:06
 • Kategori: Reise

Heihei! Nå er vi tilbake fra London igjen, kom fram sent på Onsdag. Har hittill bare postet et London innlegg, og blir nok et par til, men har veldig få bilder fra denne turen så mange blir det nok ikke. Vi brukte nesten hele turen på shopping, så en haul blir det definitivt! Filmet video tidligere i dag, men er litt usikker på om det ble for mye bakgrunnsstøy, så jeg skal prøve å se igjennom klippene nå og finne ut om jeg må filme på nytt eller ikke. Her er uansett noen bilder fra Disneybutikken i London, der de har en nydelig Askepotts gresskar/vogn. Skulle bare ønske jeg hadde Askepott skjørtet mitt der haha!

Tilbake i London!

 • Skrevet 08.10.2017 klokka 23:49
 • Kategori: Reise

Heihei! Nå sitter jeg faktisk på hotellet vårt i London. Vi kom hit rundt klokken fire i dag, og rakk akkurat ca to timer shopping på Primark før butikkene stengte, stenger så tidlig siden det er Søndag. Vi har også spist middag på vår favoritt plass i London; Pizza Hut. Vi skal være her til Onsdag, og har planer om å bruke mesteparten av tiden vår her på å shoppe! Er her med mamma og lillesøster, som er mine faste London kompiser, mens pappa passer flokken min og lillebror hjemme. Her er en bitteliten samling av bilder fra i dag, har som sagt bare vært hær kort tid så har ikke rukket å ta så mange. Her ser dere et overblikk av innkjøpene fra i dag (alt fra Primark!) og meg med boblemaske. Holder forresten også på å filme en vlog til YouTube kanalen min fra turen, og kanskje jeg filmer en innkjøpsvideo også?

Favoritter fra Arizona

 • Skrevet 04.09.2017 klokka 18:41
 • Kategori: Reise

Heisann, håper dere har en fin Mandag så langt.Har sett igjennom inleggene fra reisen i sommer, og det ble postet mye mindre enn jeg var klar over, så her er noen flere av mine favorittbilder fra Arizona i sommer. Har bladd igjennom bildene så mange ganger etter at vi kom hjem, for det er umulig å ikke savne den plassen der. Ferien i sommer føltes ut som den var over på et blunk, så jeg er allerede klar for en ny reise jeg.

VIDEO: California Og Arizona 2017

 • Skrevet 10.07.2017 klokka 19:13
 • Kategori: Reise

Hei! Nå har vi desverre kommet hjem fra USA, kom hjem sent Fredag kveld. Jeg har allerede laget ferdig video fra turen, så her er den! Skulle egentig pakke ut av kofferten først, og rydde litt, men jeg ble litt for utolmodig til å vente. Ble litt dumt at denne ble publisert, men ikke video fra USA turen i fjor, men jeg er fortsatt ikke sikker på om det blir video fra den turen så jeg ville bare sørge for at denne hvertfall ble ferdig. Jeg har også mange flere bilder som ikke har blitt postet som kommer etterhvert, må bare få sett over de og slikt først. Blant annet bilder fra vår siste (halve) dag i LA, da vi dro til Santa Monica Beach og Pier!

Skorpion update: 11 skorpioner på eiendommen!

 • Skrevet 04.07.2017 klokka 08:41
 • Kategori: Reise

Arizona tid 23.40

Heii! En kort recap i tilfelle dere ikke fikk med dere innlegger fra i går: i går morgest fant vi en skorpion inne i huset vårt, rett utenfor soverommene våre, og pappa fanget den og la den i en boks til vi fant ut hva vi skulle gjøre med den. Vi fant også ut senere at det var en Arizona Bark Skorpion, som er den giftigste her i Arizona (med untak av de langt oppe i fjellene). Vi ga den navnet Karl, og så snille som vi er; gikk vi ut i ørkenen og satte han tilbake.

Vel..noen timer senere oppdaget vi at det ikke bare var en på eiendommen, men hele 11 stykker (!!!). 1 inne, 2 i garasjen, og resten i hagen. De fleste som har bodd her i 50+ år har sett 0-2 skorpioner, og vi har på de siste to dagene sett 12 skorpioner (1 utenfor eiendommen også). Exterminatoren kom heldigvis hit tidligere og sprayet gift rundt om kring, så de fleste er hvertfall døde. Lurer fortsatt på hvordan Karl kom seg inn i huset, og hvor lenge han har vært der. Også er det en smule skummelt at her vi går rundt barbeint finnes det så mange giftige skorpioner. Grunnen til at vi ikke har oppdaget de tidligere er forresten at du trenger blacklight for å se skorpioner, fordi de er veldig kamuflerte, og lyser opp under blacklight. Nederst ser dere hvordan de ser ut under blacklight. Nesten umulig å se/finne de uten blacklight hvertfall.

^ her er Karl

Fant faktisk en skorpion mens jeg skrev dette innlegget!

Plutselig var det en skorpion i huset!

 • Skrevet 02.07.2017 klokka 19:13
 • Kategori: Reise

Arizona tid 10.13
Se hvem som plutselig dukket opp i huset vårt i dag! Vi lette etter skorpioner i ørkenen og hagen i går kveld men vi fant ingen, og i morgest lå det plutselig en i gangen rett utenfor rommene våre. Aner ikke hvordan den kom seg inn heller. Det er også vanskelig å si om det er den farlige rasen elller ikke, siden alle ser relativt like ut. Har uansett ikke noe behov til å bli stukket. Nå ligger den i en kasse inne, siden vi er litt usikker på hva vi skal gjøre med den, men jeg tror kanskje vi skal gå og slippe den ut i ørkenen like bak huset.

Kveldstur i ørkenen

 • Skrevet 01.07.2017 klokka 08:19
 • Kategori: Reise

Arizona tid 23.20

Hei peeps! Rett bak huset vårt ligger South Mountain, som ligger i the Sonoran Desert, så der har vi gått opp en liten tur i dag for å se oss rundt. Vi gikk ikke så lenge før det ble mørkt (som er grunnen til at bildene ikke ble av den beste kvaliteten), så vi fulgte ikke stiene oppover fjellet, men gikk langs fjellet. Det var veldig kult å gå rundt i ørkenen, å se hvor utrolig mye kaktuser det er overalt. Det var blant annet mange bittesmå kaktuser overalt utenfor stien, som hadde så harde pigger at de satte seg rett inni skoen hvis du trampet på/rett attmed de, og de var så små at du måtte virkelig konsentrere deg om å ikke trampe på dem. Vi så skuffende nok ingen slanger eller skorpioner eller slikt, men hørte noen VELDIG bråkete gresshopper. Også fikk vi besøk av en liten kolibri i dag, og jeg fikk endelig tatt noen bilder av (fikk besøk av noen for noen dager siden også). Jeg er ikke noen fugleperson, men kolibrier er sååå søte.

Jepp, vannflasken jeg holder oppned irriterer meg også.

#sonorandesert #ørken #arizona #southmountain #phoenixarizona

Pool day all day every day

 • Skrevet 30.06.2017 klokka 06:49
 • Kategori: Reise

Arizona tid 21.48
Bassenget her er bare helt perfekt, og det har vi helt for oss selv disse ukene her. Er ikke akkurat kaldt i bassenget heller, med 30-31 grader. Nyter virkelig hvert minutt!

Dagstur til Sedona, Arizona

 • Skrevet 28.06.2017 klokka 07:46
 • Kategori: Reise

Arizona tid 22.52

I dag tok vi oss en dagstur til Sedona, Arizona og fikk sett masse kjempefin natur. Det var mange av disse red rock'ene som dere ser på bildene, og de var skikkelig kule å se på nært hold. Tok kjempemange bilder, men jeg føler likevel ikke at det kommer frem på bildene hvor kult det var. Vi fikk hvertfall sett mange av disse på nært hold, også gikk vi et stykke opp en av de, Bell Rock. Det var varmt og slitsomt, men den utsikten var sååå fin! Vi kjørte også igjennom deler av Sedona som egentlig lignet overaskende mye på Radiator Springs (byen fra biler filmen), men det kan godt hende det var en større del av byen vi ikke så. På vei til Sedona kom vi også over en stor skogbrann, som vi ikke så flammene på men store røykskyer, og på vei tilbake noen timer senere fortsatte røykskyen bare å bli større og større. Er så tørt her at det virker som slike ting lett kan skje, hittill i  ferien har vi kjørt forbi to skogbranner og en bilbrann. Vi hadde hvertfall en kjempefin dag!Hetebølge i ørkenen = over 50 grader!

 • Skrevet 25.06.2017 klokka 06:20
 • Kategori: Reise

Arizona tid 20.40

Heihei! Er så rart å blogge herfra, innleggene mine blir jo publisert på helt vanlige tidspunkt her, men rundt 5-6 om natten Norsk tid. Men det få bare bli slik, hvis jeg skriver ferdig innleggene for å publisere de i normal Norsk tid glemmer jeg det/må gjøre det på helt rare tidspunkt her. Uansett, siden innleggene fra LA måtte vente til jeg fikk pc laderen (og jeg hadde tid) så har vi vært i Arizona en stund nå uten at noe herfra ble postet, så nå kan jeg endelig poste innlegg fra "rett dager". Kommer nok flere innlegg fra LA, men ikke på en god stund enda hvertfall.

Dagene i Phoenix, Arizona har vært ganske varme, for å si det sånn. Her er det hetebølge nå og temperaturen på dagen går lett opp til 47 grader i skyggen og opp til 42 grader om natten. Når vi kjørte gjennom ørkenen for å komme hit var det 52 grader (!?). Gikk ut av bilen i 5 minutter på en rasteplass, og løp ganske fort tilbake til bilen! Merket hvertfall at vi var midt i ørkenen på doen der hvertfall, det inne var det blant annet fugler og edderkopp.

Kom ut fra ørkenen og inn til byen og været var fortsatt varmt nok til at vi mesteparten av tiden har oppholdt oss i bassenget eller plasser med aircondition. Myndighetene her driver og advarer folk som er vant med varme (riktignok ikke så mye varme) mot å forlate huset, gå fra barn og dyr, og minner folk på å drikke mye vann og ha på løse klær og slikt. Også kommer vi normenn inn da..En dag i Disneyland

 • Skrevet 24.06.2017 klokka 05:51
 • Kategori: Reise

Arizona tid 20.51Hei igjen! På Tirsdag var vi i Disneyland og koste oss hele dagen. Vi (untatt mamma og neo som dro et par timer tidligere) var i Disney fra klokken 08 om morgenen, til 23.30 på kvelden, så vi fikk virkelig utnyttet dagen! Det var kjempekult å få oppleve en helt ny park, selv om vi var helt utslitt når vi kom tilbake til hotellet den kvelden. Det var en dag med mere timer i Disney enn utenom, nesten 16 timer i parken. Vi fikk tatt en haug rider, sett paraden, sett Main Street Electrical Parade, som avsluttes i år så det var det fint å få sett før det avsluttes, og sett fyrverkeri showet. Det var rart å se hvor forskjellige ridene var fra Magic Kingdom, og hvor lite slottet var i forhold til de andre, men vi hadde det kjempefint uansett!

Sightseeing i Los Angeles

 • Skrevet 22.06.2017 klokka 22:45
 • Kategori: Reise

Arizona tid 13.45

I går ettermiddag kom vi frem til Phoenix, Arizona etter en 6 timers kjøretur igjennom ørkenen (der var det bra varmt, 50 grader!), og rett før vi dro fra hotellet kom koffertene våre! Jeg har aldri vært så glad for å se igjen kofferten min før, for å endelig ha klærne mine igjen. Og med kofferten kom også pc laderen så nå kan jeg endelig poste noen av bildene fra sightseeing i Los Angeles, og etterhvert også bildene fra Disneyland.

I Los Angeles så vi Hollywood skiltet (fra Hollywood and Highland senteret), Walk of Fame, Beverly Hills, La Brea Tar Pits, også spiste vi på Hard Rock Cafè. Jeg fikk ikke sett den stjernen jeg helst ville se siden den var for langt borte, men vi fikk uansett se mange kule stjerner. Synes vi fikk gjort mye på den korte tiden vi hadde der!
 

Kom frem i Los Angeles uten kofferter

 • Skrevet 20.06.2017 klokka 08:03
 • Kategori: Reise

Cali tid 23.00

Hei! Tidlig Mandag morgen (søndag kveld cali tid) kom vi frem til hotellet vårt i Anaheim, selv med mange hindrer i veien. Gårsdagen var stressende og slitsom, men vi kom oss frem til slutt!

Når vi kom til flyplassen Søndag formiddag fikk vi vite at første flyet vårt var forsinket, veldig forsinket, og det var ikke sikkert vi kom oss på flyet til California. Så plutselig hadde vi kjempegod tid på Værnes, og bare noen minutter i mellom flyet skulle lande på Gardemoen, tid det neste gikk. Norwegian brukte de neste par timene på å flytte flyet frem og tilbake, slik at vi gikk fra å ha lite tid, til veldig lite tid, til ingen tid på å komme oss til flyet. Etter flere timer med tull fra deres side kom vi oss endelig på flyet til Gardemoen, og fant ut at de fleste på flyet måtte løpe igjennom flyplassen for å i det hele tatt ha sjans til å nå flyene sine, siden det ikke bare var vårt fly som ble køddet med. Vi satte heldigvis på rad to, og måtte begynne å løpe med en gang flyet ble åpnet, for vi hadde ca. 3 min på å komme oss tvers igjennom Gardemoen, igjennom passkontroll, og med håndbagasjen på slep. I mot alle odds greide vi å nå flyet vårt som de siste ombord, og med lungene i full fyr. Siden vi hadde så kort tid på å nå flyet vårt kom ikke bagasjen med flyet, og den får vi ikke før tidligst i morgen kveld. Jeg liker valigvis Norwegian veldig godt, men etter alt det tullet her, og hvor lite interessert de var i å hjelpe oss kan dere forvente lang tid før jeg sier noe  positivt om dem igjen. Måtte skynde oss innom wallmart i dag, siden vi hverken har klær, tannkost, adapter eller de andre tingene som nå er i koffertene. Med andre ord må de to dagene i LA tilbringes i klær som hverken sitter godt, eller som jeg ellers ville valgt.

Vi var fult klar over at det ikke var sikkert koffertene kom frem samtidlig  som oss, så lenge vi kom frem. For med to fullpakkede dager i LA, har vi ikke noe tid å miste. Hadde vi ikke rukket flyet hadde vi mistet en hel dag i LA, og flyturen hadde blitt dobbelt så lang (type 20 timer i fly isteden for 10).

Vi er her hvertfall, og har hatt en kjempefin dag i LA, hvor vi har sett Hollywood skiltet, Walk of Fame, Beverly Hills, og Tar Pitt'en hvor alle mamuttene ble funnet. Bildene må desverre vente, da jeg ikke har mulighet til å overføre de til pc'en før jeg går laderen. Men nå skal vi straks legge oss for å lade opp til Disneyland i morgen, så jeg ville bare gi en liten oppdatering her, selv om bildene får vente, også kommer det flere innlegg når jeg får overført bildene.

Ferieplaner: California og Arizona

 • Skrevet 05.06.2017 klokka 11:00
 • Kategori: Reise

Hei dere! På Fredag fikk jeg endelig tverrfaglig eksamen overstått, og det gikk faktisk bedre enn jeg forventet. Krysser fingrene for at det var den siste eksamenen, men det kommer nok til å gå greit om jeg kommer opp i muntlig likevel. I dag er det akkurat to uker til vi reiser på ferie, så jeg tenkte å si noe om ferieplanene våre. Om to uker reiser vi til California for å være der noen dager, og se Hollywood skiltet, Walk of Fame, Santa Monica pier osv. Også har vi en dag i Disneyland! Etter det drar vi til Phoenix, Arizona for å være der i to uker. Vi har leid et kjempefint hus med stort eget basseng, som vi bare skal slappe av og kose oss i. Vi så nettopp på værmeldingen for de neste to ukene i Arizona, og dagen vi kommer til USA (da er vi riktignok i Cali) blir det 46 grader i skyggen (!!) og 30 grader om natten. Det er varmere enn jeg så for meg det! Kan dere tenke dere til hvor varmt bassenget er, eller hvor varmt det er å sole seg? Går vel ikke an å gå rundt bassenget uten sko en gang uten å brenne oss. Tror ikke jeg greier å se for meg helt hvor varmt det er før vi kommer dit, men det kommer nok til å bli fint likevel. Vi hadde også planlagt å dra til Sedona til Red Rock en dag (basically midt i ørkenen), og gå på turer på de nærmeste fjellene, men å gå på tur i ørkenen under stekende sol på 40+ grader kan muligens bli litt varmere enn vi trodde.
Her er noen inspobilder fra destinasjonene, sjekk det fjellet bak Phoenix city! I midten ser dere huset vi skal bo i, og litt under bassenget. En liten sneak peak før vi kommer dit.

Jentetur til Røros!

 • Skrevet 14.03.2017 klokka 22:42
 • Kategori: Reise

I helgen som var dro jeg og noen veninner på hyttetur til Røros, og bare koste oss en helg. Vi var på den samme hytten noen av oss var på for noen måneder siden, og siden det var så fint der måtte vi dra tilbake, nesten hele gjengen denne gangen! Vi hadde en helg med bare kos, spill, god mat, snøbading og grilling. Vi hadde det kjempefint, så jeg kan gjerne tenke meg å dra tilbake senere.


Skibildet er tatt av @miaustadPå bildet til venstre her ser dere merke i snøen etter vi snøbadet!

Video fra London

 • Skrevet 14.10.2016 klokka 20:34
 • Kategori: Reise

Nå er vi hjemme fra London igjen, kom hjem sent på Onsdag. Savner London kjempemye allerede, for en fin tur vi hadde! Jeg har rukket å redigert ferdig videoen fra Londonturen etter at vi kom hjem. Videoen er ikke den mest interessante da vi brukte mesteparten av tiden på å gå rundt og shoppe. Følte for å lage en video med de klippene jeg hadde, og da ble dette resultatet. Irriterer meg litt at denne videoen kommer før videoen fra Florida i sommer, men den har jeg ikke fått kommet ordentlig i gang med enda siden det er så mange videoklipp å se over, så da bare postet jeg denne som ikke tok lange tiden å redigere. Har noen flere bilder fra London som ikke er postet, så de skal jeg se igjennom etterpå! Imellomtiden så ligger det noen bilder ut på Instagram også (arielsamdahl).


 

A little bit of London

 • Skrevet 12.10.2016 klokka 00:58
 • Kategori: Reise

Heisann dere! Vi har hatt så mye på planen i går og i dag at noe blogging blir det ikke så mye tid til. Prøver å være flink til å filme og ta bilder, så kanskje jeg får lagt ut mere når vi kommer hjem! I går brukte vi hele dagen på shopping i Oxford Street, vi dro ut klokken 10, og (med unntak av en 30 min lang pause midt på dagen for å sette igjen posene) var tilbake på hotellrommet klokken kvart over 9, så det ble noen timer shopping der ja! I dag var vi på Westfield kjøpesenter, på Lillywhites og på Primark nummer to, også hadde vi en liten photoshoot i Hyde Park, men desverre så ble lyset litt feil på bildene så vi skal prøve å ta noen nye i morgen. I morgen er siste dagen vår i London, og da skal vi se på Big Ben, og hvis vi får tid dra til undergrundsplassen som var med i Harry Potter, King's Cross, der det står en vogn halvveis igjennom veggen, også får vi se om vi rekker noe mere. På første bildene under her ser dere en sneak peak av det jeg kjøpte i går, og på det siste er det en sneak peak av det jeg kjøpte i dag. Jakken jeg har på meg er forresten fra Primark, og kjolen er fra Nelly.com! 

Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign