hits

Ahh, denne genseren har jeg gledet meg så mye til å få, sjekket sporingen hver dag til og med! Denne genseren er faktisk merchen til Youtuberen Adelaine Morin. Jeg bruker overhode ikke å kjøpe slik merch, siden jeg føler det ofte er veldig overpriset, i tillegg til at vi risikerer toll og tollbehandling og slik i tillegg. Men denne måtte jeg bare ha. Er utrolig stor fan av både Adelaine og hva merchen står for, girls supporting girls er noe vi har utrolig godt av, og er noe jeg gjerne vil gå rundt å vise! Også bestemte jeg meg for at jeg heller ville ha en god hettegenser som jeg elsket, enn fire som var helt vanlige, også er den utrolig god kvalitet. Er også litt gøy at favorittfargen til hun som lagde klærne er gul, så derfor er mye av merchen hennes gult, som jeg synes er ganske kult siden det var favorittfargen min da jeg var mindre, og jeg begynner å få sansen for det igjen.
Som dere sikker har sett på noen av mine tidligere antrekksbilder, syr mamma, og har sydd masse klesplagg til familien. Genseren jeg har på meg her har mamma nylig sydd! Hun har sydd slike gensere, matchende selvfølgelig, til alle oss. Det er litt morsomt for tiden, for det er sjeldent en dag nå i førjulstiden hvor ingen har på seg slike gensere. Ekstra morsomt når alle tilfeldigvis har de på seg samtidig! Stoffet er selvfølgelig Nightmare Before Christmas (told you)! Og hvis dere lurer, eneste grunnen til at jeg har på skjørt er fordi jeg ville bruke genseren, men ikke orket tanken på bukse, the struggle.

 

Genser Mamma // Skjørt Cubus
Dette er julekjolen min for i år, og den betalte jeg kun 89 kroner for!.Det er ikke verst! Denne prisen er for både kjolen og portoen. Kjolen er fra Nelly, og før prisen står som 299 kroner. For å finne denne kjolen og til denne prisen gikk jeg først på outlet, og sorterte etter billigst først (not gonna lie, gjør det hele tiden). Kjolen var allerede satt ned ganske mye, tror den var på 60%, også brukte jeg i tillegg bursdags poengene mine. Kjolen er utrolig enkel, og det synes jeg er helt perfekt fordi den kan styles på så mange forskjellige måter. En cardigan og en tights så har du plutselig stylet den ned, så kan den brukes til litt andre events. Tenker å pynte den opp til julaften, med noe rødt, men har ikke bestemt meg helt for hva. I tillegg kan den brukes til events resten av året, siden fargen ikke akkurat roper jul. Jeg er personlig veldig fornøyd med dette kjøpet, og litt stolt av meg selv, om jeg tørr å si det, for å ha skaffet en så universal og fin kjole til bare 89 kroner! 

Kjole Her //
Noen ganger er det eneste antrekket som frister joggebukse og hettegenser. Kanskje er det ikke så mange som poster bilder av akkurat disse typene antrekk, så derfor gjør jeg det. Følte dette var akkurat det verden manglet i dag. Okei da, grunnen er mere at jeg er utrolig fascinert av at både genseren og buksen har to hvite striper på sidene, selv om de er kjøpt på forskjellige sider av verden. Vet ikke hvorfor jeg er så fascinert av akkurat dette haha!

Bukse Bik Bok // Genser Charlotte Russe
Genser Bik Bok // Tights Primark
Alt unntatt den hvite strømpebuksen er fra Primark
Er vel ingen som er overasket over hvor jentete jeg er, lever omtrent i kjoler og skjørt for tiden. Eneste som hadde gjort dette antrekket mere jentete er om jeg faktisk hadde fullført sminken. Sluttet liksom etter foundation og bryn, vet ikke helt hvor mye vits det var. Og en hårsløyfe! Det tenkte jeg ikke på en gang. Dette antrekket består av en kjole, som jeg hadde en tykk, oversized genser utenpå, som jeg knytet opp. Ville så gjerne gå med denne genseren i dag, men følte for å style den litt mere enn tidligere da jeg hadde på denne og en joggebukse. Tror denne versjonen er den mest bloggvennlige haha! Jeg har vært konstant kald lenge nå, så denne genseren er helt fantastisk, og den kommer nok til å bli brukt flittig gjennom vinteren. Så lenge ingen glemmer seg og hiver den i trommelen, har hørt rykter om at den tar natta om det skjer. 

Genser Primark // Kjole Forever 21 // Sko Din Sko
Angrer meg skikkelig på at jeg ikke dro det grå gulvteppet mitt med meg inn i bildet.

Kjole Forever 21 // Cardigan Primark // Strømpebukse Cubus // Scrunchie Cubus
Jeg liker veldig godt å poste antrekksbilder, som dere sikkert har merket! Tenkte å ha en liten twist på noen av antrekksinnleggene mine framover, nemlig antrekk på et budsjett. Jeg er veldig opptatt av å få gode deals på ting, og har derfor samlet opp endel antrekk for en veldig billig pris. Noen av disse antrekkene er handlet i Norge, og noen i utlandet, men kan likevel vise hvordan jeg får tak i såpass billige antrekk! 

Antrekket jeg har på meg her kostet totalt 304,- Her har jeg fått tak i skjørtet på salg på Cubus til 99,- Genseren er fra H&M salg seksjonen, og i tillegg fikk jeg ekstra rabatt siden jeg er H&M medlem, så den kostet 56,- Og ikke minst kostet strømpebuksen 149,- fra Cubus. Et helt antrekk for 300,- er ikke verst etter min standard!Ganske tydelig at jeg er stor Star Wars fan når et helt vanlig antrekk plutselig ble en Leia look! Var mamma som så antrekket jeg hadde på og påpekte at jeg burde ha to buns isteden for en, og plutselig var det full Star Wars look. Hadde ikke tenkt å poste to Disney antrekk rett etter hverandre, men oh well! Dette er bare et inspirert antrekk, og ikke en kostyme, så derfor er det ikke spot on, men dette er likevel en veldig enkel måte å kle seg ut til Halloween uten å bruke masse penger. Jeg har allerede skaffet meg kostyme så kommer ikke til å bruke dette på Halloween, men skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å bruke det mye ellers!

Genser Bik Bok // Skjørt Cubus // Star Wars Pin Disney
Jeg er egentlig voksen, men likevel er garderoben min mere barnslig enn noen sinne. Tror voksen-meg har mere Disney klær en barne-meg. Det kom et punkt i livet mitt der jeg tenkte at jeg kanskje burde roe ned min Disney obsession litt, men så kom jeg fram til det kommer aldri til å skje. Jeg er overhode ikke en av de menneskene som alltid skal være så voksne, aldri leke seg, og alt skal være så pent og elegant (tror jeg kan takke foreldrene mine for den!), for jeg ser ærlig talt ikke vitsen. Hvorfor skal jeg gjøre noe jeg synes er kjedelig bare fordi andre gjør det? Om snart 19 år gamle meg vil ha Ole Brumm på t-skjorten, så skal jeg ha Ole Brumm på t-skjorten. Kan jeg være i Disney hver dag må jeg jo finne en annen måte å få inn Disney dosen!

//T-skjorte og cardigan Primark
På Skottland turen i sommer ble jeg kanskje litt obsessed med type tartan/plaid stoff, har dessverre bare to kjoler og et skjerf med slikt mønster enda, men har store planer om å skaffe mere. Mamma holder faktisk på å sy votter i Outlander tartan stoff til meg, så får vel begynne å ha på votter på antrekksbildene mine framover! Fram til da blir hvertfall de Skottland inspirerte klesplaggene mine godt brukt. Her er et av antrekkene, kjolen plukket jeg med fra Wallmart tidligere i sommer, og den er i utrolig mykt stoff! Bildene er tatt av lillesøster.

Kjole Wallmart // Cardigan Primark // Sko Din Sko
Når det kommer til høststilen min, er jeg kanskje en smule basic. Har gått veldig mye i oker, vinrød, tykke skjerf, lag på lag, og flanell i høst. Og selvfølgelig mørke lepper! På den andre siden har jeg aldri smakt pumpkin spice latte, tror kanskje jeg kun har smakt noe med gresskar i en gang i hele mitt liv, så har vel noen opptjente basic poeng der! Høstfashion er faktisk favoritten min, er så mye kult som passer til sesongen. Ikke minst er jeg så frossen av meg at jeg omtrent bor i skjerf. Får definitivt mindre blikk nå en da jeg gikk med skjerf midt i August, haha!

// Hele antrekket er fra Primark!
Kjole mamma // Sko DinSko

Kom hjem fra skolen på Fredag å så at mamma hadde igjen av dette nydelige stoffet, og spurte om hun kunne lage en t-skjorte kjole til meg, noen timer senere og vips var den klar til bruk! Er stor fan av mamma's sykunnskaper når det betyr at jeg får nye klær i ny og ne som ikke alle andre har.
Genser Bik Bok // Bukse Bik Bok // Sko Din SkoHei! Håper dere alle har hatt en fin 17.Mai, det har vi her hvertfall. Dagen her begynte med småregn når vi var å så på toget, men etterhvert ble det sol og relativt varmt, som var veldig fint! Vi har brukt dagen på å se på toget, spist kake og is (tror is antallet mit er på 3), grillet og spilt et par runder Super Mario Cart. 17.Mai kjolen min i år er fra Bik Bok, og jeg kjøpte denne fordi den er kjempefin som sommerkjole også, så den skal bli med meg til USA om en måned. Kjolen er egentlig off-shoulder, så dere får se bort i fra at den har glidd litt opp på noen av bildene. Kommer til å få kjempefine tan lines i sommer med både off-shoulder kjole og off-shoulder badedrakt, haha. Jeg matchet kjolen helt enkelt med en 17.Mai sløyfe i håret, og et par korte svarte Converse.
Skulle egentlig publisere dette innlegget i går, men kom aldri så langt! Går ut i fra at alle dere viste at i går var den ofisielle Star Wars dagen? 😎 Det gjorde vi hvertfall her i huset, mamma lagde til og med matchende May the fourth be with you t-skjorter/gensre til hele gjengen. Ingen kan påstå at vi ikke er dedikerte hvertfall.


Kjole H&M // Sko Converse // Bomberjakke Zara


Merker at det har blitt høst nå ja, prøvde å ta antrekksbilder i går men det begynte å regne så jeg måtte gå inn etter to min. Prøvde igjen i dag og måtte gå inn fordi det begynte å regne. Er det et krav jeg skal ha når jeg flytter for meg selv så er det at jeg må ha en stor hvit/grå vegg uten noe på slik at jeg kan ta antrekksbilder inne, for nå har vi ingen slik plass, og dette kommer til å bli en struggle utover høsten. Føles ikke heeelt trygt å la speilrefleksen stå ute mens det bøtter ned, pluss at antrekksbilder der jeg ser ut som en våt hund er kanskje ikke det beste. Får se om jeg kommer på en løsning som fører til at jeg får antrekksbilder uten at jeg og kameraet blir vått, for antrekksbilder vil jeg ha.

 
T-skjorte Bershka // Flanell New Yorker // Bukse Bik Bok // Sko Nike

Woho, ferdig med første skoleuken på vg2! Å som jeg gleder meg til jeg er ferdig med vgs, har den generelle studiekompetansen i boks, og kan begynne på studier som jeg virkelig interesserer meg for. Synes faktisk flere av fagene vi har nå er interessante altså, men vil ha noe enda mere interessant. Anyway, har ikke hatt noe tid til overs til å hverken ta antrekksbilder eller poste noe her tidligere i uken, og har ikke all verdens tid nå heller, blogging er ikke akkurat en førsteprioritet (</3). Her er hverfall antrekket fra i dag, vet ikke om dette er bare meg men det minner meg hvertfall skikkelig om høst (som ikke var planlagt, er fortsatt August!) .Har blandt annet planer om en bytur i morgen formiddag med en veninne, også en jentekveld i morgen kveld som jeg må ordne klart litt til i dag, så vi får se om jeg får blogget mere før det har gått to uker igjen. Har også desperat behov for en frisørtime i løpet av den nærmeste fremtiden for nå begynner håret mitt å bli litt vel langt, men vi får se om jeg får skviset det inn i timeplanen. Klipte faktisk av litt når vi var i Florida, men det trengs mere!
 


T-skjorte Bik Bok | Skjørt Tobi | Genser Only | Sko Converse

Bukse Bik Bok | T-skjorte Shana | Genser Nelly.com | Solbriller Pink

Heisann! Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg slettet et par av mine blogginnlegg, da jeg føler bloggingen min den siste uken ikke har vært særlig bra. Det har vært mere kvantitet over kvalitet, selv om det ikke har vært veldig mange heller. Nå skal jeg hvertfall fokusere mere på kvalitet, blogginnlegg jeg er fornøyde med, og ikke blogge for å blogge. Her er dagens antrekk, tatt på en litt annerledes plass! Jeg og mamma dro en tur til Stjørdalen, på en kunstutstilling der mormor hadde utstilt noen malerier. Jeg har latt malesakene mine ligge urørt ganske lenge, men ble faktisk litt inspirert av kuntutstillingen og smekket sammen to malerier når jeg kom hjem. Mine malerier er ikke så fine, men de var gøy og lage, og det er det som telles!


- noen av mormors malerier-

-bygget kunstutstillingen var i-

-fint foto-objekt?-

-mine malerier, ser dere hvordan tema jeg har gått for?-
 

Greide ikke å bestemme meg om jeg likte bildene best i b&w eller i farger, synes de be så fine uansett, så bilder i fargen kommer sikkert til å dukke opp i et innlegg her og der senere. Kjolen kjøpte jeg når vi var på Cala d'Or i fjor, på en butikk som het Shana.
 
Genser Cubus | T-skjorte Bik Bok | Bukse Bik Bok
 Jeg har nok ikke så mange som de som popper opp hvis dere søker på "Converse Collection" på YouTube, men det begynner å bli en del! Føler egentlig ikke at jeg trenger noen flere Converse nå, annet enn kaaanskje et par høye i lys grå. Har en tendens til å kjøpe med Converse når vi drar til USA siden det er så mye billigere der, men i år tenker jeg å se om jeg finner et par Nike joggesko i stedet, synes de svarte med hvit Nike merke er såå fine. De Conversene jeg har nå er et par lave svarte, et par høye blå, et par høye lilla og et par høye turkis (se siste kjøpte jeg av Amanda da de ble for små, ikke i butikk). Har forresten også et par høye knallrosa Converse som jeg glemte å ta bilde av.
 


(Tror kjolen er fra New Yorker)Ahh #thatfeeling når du nettopp har kommet inn fra å ta anntrekksbilder, også ser du at kameraet står på manuelt! Jaja, heldigvis ble det noen bra ^slike bilder, alle de på langs (?loddrette?) ble ganske ufokusert da, desverre. Fikk dratt med meg mamma ute for å ta bilder i dag, siden jeg ikke har fjernkontroll til kameraet sparer jeg mye tid og får mye bedre bilder når noen tar de for meg. Flanellskjorten er fra New Yorker tror jeg, buksen vet jeg ikke, singletten er fra Vero Moda og skoene er fra Din sko! Mangel på fine bakgrunner i området, men det får bare være for nå.

Jakke Cubus Bukse ? Sko Converse Topp Cubus Sløyfe Claires

Sko Converse / Bukse Bik Bok / Cardigan ? / T-skjorte laget av mamma


 Denne jakken hadde jeg tenkt å poste i et "new jacket" innlegg, men siden jeg fikk den i vinterferien er den ikke akkurat ny lengere, ventet liiitt for lenge. Jakken er fra Cubus, og jeg elsker den, den passer til alt!


Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.