hits

🖤 Her finner dere den nye bloggen  🖤

nouw.com/arielc

På grunn av alt dette som skjer med blog.no for tiden har jeg bestemt meg for å flytte bloggen til en mere serriøs platform. Det er utrolig kjipt at jeg føler at jeg blir presset til å flytte bloggen på grunn av alt som skjer nå, men jeg vil ikke legge mere tid og energi i en platform som ikke verdsetter bloggerne sine. Jeg har tatt kontakt med blogg.no på mail, og fikk veldig lite forståelse der. De sa også at de siste bloggerne ikke får vite om de får beholde bloggene eller ikke før ute på nyåret, og dette synes jeg er utrolig dårlig gjort. De burte ikke startet med et så stort prosjekt rett før en stor ferie, slik at resten av oss må vente hele julen uten å få vite om vi får beholde bloggene. I tillegg sa de at det er kun bloggerne som står for 80-90% av trafikken som får beholde bloggene sine, og siden jeg ikke gjør det bytter jeg likevel platform nå isteden for å gå å vente. 

Jeg synes blogg.no har behandlet oss utrolig dårlig i denne perioden, og dette er ikke lengre en platform jeg vil støtte. I tillegg til dette har de fjernet grunnene til at jeg valgte denne plattformen til å begynne med, for 7 år siden, så da flytter jeg heller til en platform der jeg får fortsette å personlig-gjøre bloggen og utvikle meg selv. Jeg velger å ta bloggen min til nouw fra nå av, og håper virkelig dere vil fortsette å følge meg. Er fult klar over at å bytte platform ofte fører til mindre lesere, og at mange ikke lengre orker å følger, men jeg krysser likevel fingrene for at dere velger å fortsette å følge meg, også får jeg fortsatt og bygd opp bloggen min derfra. Uansett om dere velger å fortsette å følge meg eller ikke vil jeg si tusen takk for alle gode kommentarene dere har lagt igjen til meg opp igjennom årene, og dette er langt i fra slutten! 

Jeg kommer til å fortsette med daglig blogging ikke bare ut Desember, men også etter nyttår! Har massevis av planer og gleder meg til å fortsette der. Jeg kommer til å la denne bloggen stå oppe helt til blogg.no tvangssletter den, slik at jeg kan forsikre meg om at alt ser greit ut, og få prøvd å overført så mange innlegg som mulig. Det kan derfor ta litt tid før alt blir overført, og jeg ser desverre ikke en mulighet til å overføre kommentarene, som er litt trist. Jeg fortsetter å blogge under navnet ArielC, bare nå på nouw i steden, bloggen min finner dere her!
Jeg vet faktisk ikke om det er en kald morgen i dag, for dette er forhåndsskrevet. Var en kald morgen når jeg tok disse bildene da! Jeg og mamma skal opp tidlig i dag for å få ferdig julehandelen, og det tar litt tid når vi er en familie på 5 og skal ha gjester i julen! Da tar vi det likegreit tidlig når senteret åpnet slik at vi slipper unna deler av folkemengden hvertfall. Mamma var der for et par dager siden, og da var det så fult og trangt at noen krasjet inn i bilen vår, så det er jo alltid koselig! Forhåpentligvis er det ikke like travelt så tidlig om morgenen, men jeg skal huske og oppdatere dere om noen krasjer inn i bilen vår igjen. Krysser fingrene for at julebulken er brukt opp (det er en quote fra mamma som hun sikkert ikke forventet jeg skulle skrive videre, men bare så det er sagt driver ikke vi å bulker bilen med jevne mellomrom!)
Vel.. kanskje jeg bare skal bli bake-bloger fra nå av? Blir litt mange bakeinnlegg denne måneden, men så er det mye som skal lages til jul! Et bare et bakeinnlegg til før jul, så blir det et liten pause ( I promise). Dette er ikke bare en oppskrift, men også et tips til hvordan bruke opp rester etter andre bakevarer! Her hadde vi igjen eggehviter etter noe annet mamma lagde, husker ikke hva, så da er marengs den perfekte måten å bruke opp dette på! Her hadde vi igjen 6 eggehviter, og da var den eneste andre ingrediensen nødvendig 270 gram sukker (yikes). Alt som gjøres er å pisk eggehvitene med litt av sukkeret, og gradvis ha i mere og mere til dere får en veldig stiv blanding. Jeg helte min opp ned for å se om den var ferdig, men jeg vet ikke om det er en metode jeg tørr å anbefale haha. Disse marengsene settes midt i ovnen på 100 grader i ca 2 timer. Slik skal den se ut:

Så tok jeg røren (det høres ikke helt rett ut, men det er hvertfall ikke en deig) og hadde den i en pose, med en slik fancy tut på, men ga opp etter en stund og bare brukte skje, funket bra det også!

Viktig å smake for å dobbeltsjekke at det smaker godt, men kanskje ikke smak like mye som meg!

Hvis lillebroren deres er så glad når de er ferdig har marengsene deres blitt vellykket!
Okei, jeg ser mange tar til bloggen sin for å dele frustrasjonene rundt forandringene med blogg.no nå, og jeg føler også for å dele mine tanker om dette. Kanskje hører de på oss om nok klager, og det er mange innlegg rundt dette ute nå! Blogg.no har jo drevet med å flytte over bloggerne i flere uker nå, og de fikk det til å virke som at alle skulle flyttes over, og at det bare var å være tålmodig. Men nei, slik er det overhode ikke! De flytter over de bloggerne de liker best, men høyest lesertall, og får alle oss mindre bloggere til å måtte søke om å beholde bloggene våre. Jeg har brukt denne platformen i runt 7 år, og nå skal de plutselig true med å slette hele bloggen, alt jeg har jobbet for vil de bare slette. Jeg blir direkte sint av dette, og føler ikke dette er måten å verdsette alle som bruker platformen på!

Jeg vet ikke om jeg blir flyttet over eller ikke, men snakk om å sette en demper på all planene, og all motivasjonen for tiden framover, med at de kanskje sletter hele bloggen min. Jeg var utrolig negativ til flyttingen til å begynne med, i og med at de tar vekk designene vi har hatt fra før, og tvinger oss til å bruke de samme designene, og dermed gjør bloggen mye mindre personlig. I tillegg har vi både funnet bloggere vi vil følge, og vi har fått følgere selv, men dette er jo heller ikke slik lengre. Dette velger de å forandre på, ikke de tingene som faktisk ikke fungerte optimalt. Jeg synes overhode ikke dette er måten å behandle folk som støtter plattformen på, og hva er det som sier at de ikke plutselig gjør dette igjen om noen år til?

Okei, rant over for nå hvertfall. Vi får se om blogg.no tar til seg all kritikken eller ikke, og jeg oppfordrer dere også til å skrive om dette, slik at vi får vist de hva vi føler! Synes dere dette er greit? 
For noen dager siden tok jeg og mamma oss en liten tur til byen, og handlet inn noen julegaver vi manglet, og da var vi også innom julemarkedet. Vi brukte ikke akkurat lang tid der, siden det var -12 grader ute, greide ikke å slutte å fryse selv med ull fra topp til tå! Det var koselig å dra innom da, selv om jeg ikke følte det var opp til forventningene. Tror jeg har blitt litt for vant til julemarkedet i London, så når folk mener dette markedet var noe vi bare må innom, så ble det litt skuffende. Var koselig å dra innom likevel da! Ble jo ikke mange bilder derfra siden vi var der så kort, så jeg tok noen flere bilder fra vinduet hjemme (jepp, gjennom vinduet!) for det er bare så fint ute når det er så kaldt. 
Går det an å ha for mange pepperkaker? Ja. Har vi lært etter alle årene før? Nei. Kommer vi til å ha pepperkaker til langt ute i 2019? Ja. Ble det så mange at vi ikke engang har fått tid til å pynte de ferdig? Også ja.
Jeg elsker å gjøre forskjellige DIY prosjekter, og de jeg gjør flest av er forskjellig veggpynt, som dere sikkert har sett. Her har jeg laget julelenker, i form av julelys! Disse er veldig lette å lage, og krever veldig lite. Alt du trenger er farget papir i de fargene du vil ha, også enten grå/svart/hvit papir til toppene på kulene. Også teip, saks og trå. Jeg tegnet opp en kule, også brukte jeg den til å klippe ut alle andre. Jeg beklager forresten at det er dårlige bilder i dette innlegget, disse ble både lagd og hengt opp der det var lite lys.

Step 1

Klipp ut alle kulene og toppene til kulene. Toppene er bare små firkanter med runde kanter. Jeg lagde totalt 17, men det er ingen fasit!

Step 2

Teip på toppene på alle kulene.

STEP 3

Step 3 har jeg ikke bilde av, men alt som gjøres er å stikke et hull på den grå toppen av kulene, og henge de på en trå.
Ps. fram til 22.Desember får dere 10% avslag med koden ARIELC!

Ja, det var det så absolutt. Dette er SophDoesNails sitt highlighter palett! Jeg kjøpte det fra Blivakker for en kort stund siden, på salg til kun 94 kroner. Ser ut som om den vanlige prisen ligger på 129 kroner, så dyrt er det absolutt ikke. Det var utrolig vanskelig å vise hvor bra highlighterne er, siden det har ikke helt blitt lyst ute de siste par månedene, uansett hvor tidelig jeg tar bildene, men de er hvertfall utrolig bra. Disse er helt ulikt noen jeg har fra før av, da de er veldig shiny og pigmenterte, men har ikke slike "glitter flekker", så det ser mye mere naturlig ut. På bildene under har jeg highlighter på kinnbeinet, nesen og inni øyekroken. Vil definitivt anbefale dette om dere er på utkikk etter billig og bra highlightere!
Den er kanskje liten, får ikke plass til så mye kakao i den, men den er jo så søt! Dette er Jack fra Nightmare Before Christmas, for dere som ikke viste det. Sa jeg ikke tidligere at det kom til å komme endel Nightmare Before Christmas ting? Ganske sikker på at jeg gjorde det. Jeg har forresten en liten fun fact om da disse bildene ble tatt!  Disse bildene tok jeg i Oktober, og har ikke postet de før nå. Som dere sikkert ser har jeg en bandasjert finger, vakkert ikke sant? Fingeren min er bandasjert her fordi jeg skulle kuttet opp brød en dag, og ble distrahert, so jeg kuttet i tillegg igjennom fingeren min. Eller ikke helt igjennom da, en smule overdramatisk der, Ariel. Jeg greide derimot å kutte over en blodåre, og måtte lime fingeren, Så nå har jeg et arr på tvers av fingeravtrykket mitt, har faktisk litt lyst å trykke fingeren i et stempel eller noe slikt for å se om det vises så godt som jeg tror. Så der var min koselige historie!
Dere kommer sikkert aldri til å glemme øyenskyggen min etter så mange close ups i et innlegg! 
Vi har en liten tradisjon her når det kommer til pepperkakebaking, vi baker alltid først hos farmor, også hjemme litt senere. På grunn av dette har vi alltid kjempemange pepperkaker til langt ute i Januar, men det er en kjempekoselig tradisjon! Her er noen bilder fra bakingen til farmor, fra forrige helg.
Ahh, denne genseren har jeg gledet meg så mye til å få, sjekket sporingen hver dag til og med! Denne genseren er faktisk merchen til Youtuberen Adelaine Morin. Jeg bruker overhode ikke å kjøpe slik merch, siden jeg føler det ofte er veldig overpriset, i tillegg til at vi risikerer toll og tollbehandling og slik i tillegg. Men denne måtte jeg bare ha. Er utrolig stor fan av både Adelaine og hva merchen står for, girls supporting girls er noe vi har utrolig godt av, og er noe jeg gjerne vil gå rundt å vise! Også bestemte jeg meg for at jeg heller ville ha en god hettegenser som jeg elsket, enn fire som var helt vanlige, også er den utrolig god kvalitet. Er også litt gøy at favorittfargen til hun som lagde klærne er gul, så derfor er mye av merchen hennes gult, som jeg synes er ganske kult siden det var favorittfargen min da jeg var mindre, og jeg begynner å få sansen for det igjen.
Jeg kunne bodd i dette buret selv, det er bare så koselig!

 
Edit: fant ut at oppskriften er mammas egen oppskrift!

Det er vel kanskje ingen overraskelse at jeg er glad i kakao, med tanke på at dette er kakao innlegg nummer 2, bare i Desember. Jeg lager meg faktisk ikke kakao så ofte, men det er kjempegodt de gangene jeg gjør det. Tenkte jeg skulle dele min favoritt oppskrift på hjemmelaget kakao med dere. Jeg vet ikke hvem som lagde denne oppskriften, vi har bare brukt den så lenge jeg kan huske. I denne kakaoen hadde jeg oppi litt ekstra, både candy cane og mini marshmallows. Candy cane er perfekt i kakao, for den gir akkurat rett mengde mint smak. Hver gang jeg har peppermynteolje i kakaoen blir den alt for sterk, selv om jeg bare bruker 1 dråpe, så candy cane fungerer bedre hehe! Denne kakaoen er tar kort tid å lage, og kan lett bli laktosefri om melken er det, til mine fellow laktoseintolerante folk der ute. 

Oppskrift på 1 kopp kakao:

- 2,5 dl melk

- 1 ts kakaopulver

- 1,5 ts sukker ELLER 4 dråper stevia for en sunnere versjon

Bland alt sammen i en kasserolle og varm det opp. Du skal egentlig ikke kose det opp helt, men jeg er utålmodig og koker det, og det fungerer! Også ha oppi ekstra ting som candy cane og marshmallows.  Bon appetit (hvor nå enn det skrives)!
Hei dere! Jeg tenkte å stikke innom i dag med noen julegavetips, denne gangen til ekstra miljøbevisste. Disse gavene kan gis sammen, eller så kan de legges med andre gaver. For eksempel er sugerørene lette å legge til omtrent hva som helst. Jeg har ikke med linker i dette innlegget, for jeg viser til generelle tips og ikke spesifikke produkter!

Reisekrus og kopper:

Tumblers, krus og reisekopper (husker ikke hva de heter) er perfekte å gi i julegave! Her har jeg reisekopper, som holder både varme og kulde kjempegodt. Disse kan brukes til det meste, jeg har brukt min til både kakao, te, vann og brus. Her har jeg også en slik tumbler, som kan både brukes hjemme og ute på farten. De til venstre har jeg, mamma og Amanda selv fått en hver av i julegave, og den til høyre kjøpte jeg med i Universal Studios, vil kanskje ikke anbefale å dra dit for å kjøpe julegaver haha!

Stål sugerør:

Jeg elsker disse sugerørene! Jeg bruker ganske ofte sugerør, men hater tanken på engangs sugerør, så de kutter jeg ut så mye som overhode mulig, og da er disse kjempegreie å ha i veska i tilfelle du drikker noe du vil ha sugerør til. Vi har disse stående i en krukke på kjøkkenet hjemme, både rette og bøyde, og vi har de med oss på reise! Disse kan du kjøpe på Norske miljø nettsider, men det er utrolig overpriset, så vil anbefale Ebay!

Bivoks wrapper:

Disse er geniale, og jeg bruker omtrent ikke plastfolie lengre. Disse erstatter plastfolie perfekt, om du har skåler eller boller du vil dekke til har du disse over, og klistrer den rundt. Disse kan brukes igjen og igjen, og de trengs først å byttes ut etter et år ca. Kan brukes lengre, men da er de ikke like sticky. Alle burde ha slike hjemme, det forhindrer utrolig mye unødvendig engangs plast. Vi har noen mamma har lagd selv, noen som er kjøpt på forskjellige steder på nettet, og noen fra Etikken her i Trondheim. Har funnet en kjempefin video på YouTube som viser hvordan disse lages, og hva de gjør, videoen kan dere se her.

Produkter uten emballasje:

Er noen overasket over at jeg har med Lush i innlegget? Ikke jeg. Lush sine Naked dusjsåper, badebomber og annet slike pakningsfrie produkter er en genial gaveide til de som bryr seg litt ekstra!
Hei dere, siden det er Lucia i dag tenkte jeg å dele favorittoppskriften vår på lussekatter! Disse lussekattene er kjempegode, og de holder seg kjempebra i frysen. Det er kanskje likså greit siden oppskriften er gigantisk, liksom 1,5 kg mel? Trodde jeg leste feil! Vi bruker ekte Safran til lussekatter, og jeg vil virkelig anbefale at dere også gjør det, for det gir ekstra smak på lussekattene, i stedet for å bare farge de gule. Oppskriften er Det Søte Liv sin, og den finner dere her, men jeg tenkte likevel det var greit å dele step by step bilder! Disse er forresten også kjempe enkle å lage, men de tar litt tid med heving.

Step 1

Bland sammen 1 liter melk, 300 gram smør og 250 gram i en kasserolle, og smelt det sammen. Oppskriften sier at du så skal ha i 1 gram Safran, men vi bruker en liten pose, som jeg tror er 0,7 gram, og det er nok! Kan ha i mere for sterkere smak, men er ikke nødvendig.

Step 2:

Kjøl ned deigen til ca. 37 grader, og bland inn 100 gram gjær, og ca. 1,5 kilo mel. Jeg måtte ha i mere mel da deigen var veldig klissete. Også kan deigen settes til heving, men dette er valgfritt da de skal etterheve i 1 time etter de er rullet ut! Jeg satte de til heving, men endte opp med å la de stå i bare sekunder, for Neo hadde så lyst å være med å rulle ut. Lussekattene mine ble gigantiske, så jeg ville hoppet over dette steget.

Step 3:

Rull ut lussekattene i lussekatt-former (?), og legg de på stekebrett.  Sett de så til heving i 1 time. Mens de hever sett på ovnen på 200 grader (ville ikke gått over, for da blir de veldig brune uten å være stekt ferdig på innsiden. Like før du seter dem inn, pensle de med 1 egg og 1 ss melk pisket sammen, og ha på rosiner om du ønsker. Sett de så inn i ovnen på i mellom 7-10 minutter, mine sto på 10 minutter, eller litt mere.

Excuse mine ekstremt tørre lepper på dette bildet, denne liquid lipsticken har holdt seg på i hele dag (det er Elf sin!)
Tenkte jeg skulle skrive litt om en ny migrenebehandling jeg begynte å prøve tidligere i år. Nemlig Botox - mot migrene selvfølgelig. Jeg var med på et forsøk tidligere i år der de satte halvparten så mye, og halvparten så mange stikk, som dessverre ikke fungerte på meg. Etter det forsøket fikk jeg tilbudet om å prøve den ordentlige versjonen, og har satt det totalt to ganger nå, den siste gangen tidligere i Desember. Jeg kan ikke si helt enda hvor bra om i det hele tatt, jeg føler det fungerer, fordi slike ting må ofte testes over tid. Det jeg kan si enda allerede er at jeg har utrolig høye forventninger, da det har hatt en effekt. Jeg føler definitivt det har hatt en effekt i en viss grad, og gleder meg til å teste det mere å finne ut om effekten blir bedre, og om det holder seg. Jeg skal komme med oppdateringer på akkurat dette senere, når jeg har mere erfaring med behandlingen! Men for nå kan jeg hvertfall si at jeg har merket en forskjell, og har veldig høye forventninger framover. Er utrolig skummelt å skulle si at noe fungerer, for jeg har ofte erfart at medisiner eller behandling fungerer litt også slutter effekten helt etter en stund, så jeg vil ikke si at det fungerer, også er det ikke sikkert at dette varer. Jeg vil derrimot si at om noen av dere sliter med mye migrene, og sliter med å finne ting som fungerer, er det verd et forsøk. Høres kjempe skummelt ut med alle nålene, men det er ikke så ille. Hvertfall ikke sammenlignet med et migrene anfall!

Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde bilder av min behandling, men virker ikke heeelt passende å spørre om jeg kan ta bilder mens noen driver å stikker nåler rundt i hodet mitt. Ser for meg at på neste time kommer jeg med speilrefleksen og stativet og spør om hun kan vente litt så jeg fått gjort klart . I mellomtiden hvertfall, får dette bildet jeg fant på Google får duge! 

Denne behandlingen innebærer 30 (tror jeg) nålestikk rundt om kring i pannen, hodet, nakken og skuldrene, der de sprøyter inn Botoxen, som skal numme nervene, slik at smertene blir delvis blokkerte. Jeg har gladelig tatt 30 nålestikk hver dag om det er en sjanse for at jeg slipper å ha migrene, men dette settes heldigvis kun en gang hver 3. måned. 
Dere kan bare kalle meg snøhvit fra nå av. Trodde virkelig jeg hadde igjen litt brunfarge fortsatt, men med tanke på at jeg blender inn med snøen har jeg muligens ikke det likevel. Er vel derfor jeg er så hvit: kamuflasje. Men det var faktisk ikke det innlegget skulle handle om, bare avsporet litt når jeg så meg selv. Innlegget skulle faktisk være om leppestiften min! Dette er den første gangen (ever) jeg har brukt rød leppestift. Jeg liker det overhode ikke på meg selv, føler ikke jeg passer til det, så derfor følte jeg for å dobbeltsjekke at jeg ikke passet til det.. bare framfor kamera denne gangen. Konklusjonen er at jeg fortsatt ikke liker det. Jeg liker mere nude farger, og mørkere type berry farger, i steden for rød. Her har jeg forresten brukt en lip pencil fra Elf, som ikke er lett å ta av! Leppene mine er fortsatt rødere enn vanlig, og jeg tok av fargen for flere timer siden, eller forsøkte å ta av.
Kode for å importere bloggen min til Nouw: 4596000413

Ahh, er det mulig å ha så mye uflaks på en gang! Jeg hadde min siste Naturfagtime før jul i dag, og skulle ta igjen en prøve. Vel, læreren sendte feil øveark, så jeg brukte hele helgen på helt feil tema, var ikke i nærheten en gang. Å nei da, historien slutter ikke der. Fikk endelig kontakt med læreren i går kveld, og forsikret meg om at det var kapittel to, så da hadde jeg hvertfall en kveld å øve på. Når jeg kom til prøven i dag, viste det seg at det var ikke kapittel to, så nok en gang øvde jeg på helt feil tema. Det skal ikke være mulig å få feil tema å øve på to ganger på rad, til en og samme prøven. Siden det var siste timen hadde jeg heller ingen mulighet til å få tatt prøven senere, så jeg gleder meg virkelig til å få den karakteren tilbake. 

Anyways, der var et lite klage innlegg fra meg! Ble så frustrert over det hele, at jeg følte for å dele. Nå kjenner jeg det er på tide med ferie, har bare en matte heldags som mangler nå, får bare håpe de gir meg rett tema da.

 
Før jeg fortsetter med innlegget vil jeg påpeke at disse spa jarene har jeg laget for å vise, så disse skal jeg beholde selv, så om dere faktisk skal gi de bort bør prislappene muligens tas av! Jeg digger slike DIY spa jars, de er en veldig fin og lettvint gaveide om du er ut i siste liten, eller bare leter etter en måte å gjøre gaven finere. Disse er ekstremt lette å personlig-gjøre, da du kan ha mottakerens favoritter i, du kan ha en spesifikk farge, eller hva som helst annet. Alle alternativene her har her er forskjellige versjoner av spa jars, men den ene er kun rød, den andre er emballasjefri (!!) og den tredje har jeg bare pakket masse ting jeg liker i.  Jeg har også ordnet en liten prisliste for disse produktene/type produkter under hvert jar, disse kan selvfølgelig forandre seg fra jeg kjøpte til dere eventuelt kjøper, det eneste som ikke er i prisen er selve krukkene, da de hadde vi liggende etter oldemor. 

Krukke 1 - Emballasjefri/miljøvenlig:

Den første krukken er den emballasjefrie krukken/miljøvennlige. Jeg ser i ettertid at jeg hadde på en rød trå rundt lokket, som er emballasje/rask, men denne kan for eksempel byttes ut med en søt scrunchie! Denne krukken består av en klasskrukke, med en stoffbit surret rundt toppen, også inni krukken er det noen flergangs sminkefjerner pads (laget av mamma, av restestoff!), en Naked dusjsåpe fra Lush, en badebombe fra Lush, og en sjampobar fra Lush (spoiler: jeg liker Lush veldig godt).

PRIS: sminkeservietter laget av rester 0,- Sjampobar ca. 124,- Badebombe 69,- Dusjsåpe 99,- TOTALT: 292,-

Krukke 2- Den røde:

Hadde ikke tenkt å ha en kun med Body Shop produkter, men er så satisfying at den er helt rød! Her har vi masse mini produkter, en mini loofa, en mini body butter, en mini håndkrem og en lip balm. Disse små produktene kjøpte jeg for 3 for 2, som de muligens fortsatt har. Denne kan du fylle med mottakerens favoritt body shop produkter eller deres favoritt farge om de ikke har favoritt produkter. Noen andre fargetips er solskinn tema, så alt gult, eller rødt og grønt for juletema.

PRIS: 3 for 2 på mini produkter så 158,- Body Shop Loofa til 15,- på Rusta, eller 59,- på Body Shop TOTALT: fra 163,-

Krukke 3 - En miks:

Denne krukken er fylt med litt av hvert, hvertfall veldig mange forskjellige masker. I denne krukken har vi et par sheet masks, en leppemaske, Formula 10.0.6 ansiktsmasker, en loofa og til slutt et par billigere badebomber. Her skal jeg si pris på hva disse tingene vil koste her, selv om akkurat disse engangsmaskene er kjøpt i utlandet! 

PRIS: Formula ansiktsmasker 99,- Engangs leppemaske fra 49,- Engangs sheet mask fra 39,- Badebombe (ikke de jeg har bilde av, en dobbelt så stor) 15,- på Rusta, Loofa fra 15,- på Rusta TOTALT: 256,-
Som dere sikker har sett på noen av mine tidligere antrekksbilder, syr mamma, og har sydd masse klesplagg til familien. Genseren jeg har på meg her har mamma nylig sydd! Hun har sydd slike gensere, matchende selvfølgelig, til alle oss. Det er litt morsomt for tiden, for det er sjeldent en dag nå i førjulstiden hvor ingen har på seg slike gensere. Ekstra morsomt når alle tilfeldigvis har de på seg samtidig! Stoffet er selvfølgelig Nightmare Before Christmas (told you)! Og hvis dere lurer, eneste grunnen til at jeg har på skjørt er fordi jeg ville bruke genseren, men ikke orket tanken på bukse, the struggle.

 

Genser Mamma // Skjørt Cubus
Jeg liker dette palettet mer og mere! I dag har jeg testet det ut, og fargene er utrolig fine. I tillegg er det utrolig praktisk at det både er nøytrale øyenskygger, blush og highlightere i et palett. Dette tenker jeg meg er utrolig praktisk for reise, fordi alt er veldig pigmentert og alle fargene er veldig fine og nøytrale. Jeg er ganske dårlig på å vise fram sminken på bildene, men jeg er kjempefornøyd med palettet og gir det mange tomler oppe! 
Julepynt anyone? Er vel på sin plass å si at jeg ikke har hengt opp noe av dette (jeg fant ikke engang på knappen til lysene), det er pappa som har hengt opp hver.eneste.ting.
Dette er julekjolen min for i år, og den betalte jeg kun 89 kroner for!.Det er ikke verst! Denne prisen er for både kjolen og portoen. Kjolen er fra Nelly, og før prisen står som 299 kroner. For å finne denne kjolen og til denne prisen gikk jeg først på outlet, og sorterte etter billigst først (not gonna lie, gjør det hele tiden). Kjolen var allerede satt ned ganske mye, tror den var på 60%, også brukte jeg i tillegg bursdags poengene mine. Kjolen er utrolig enkel, og det synes jeg er helt perfekt fordi den kan styles på så mange forskjellige måter. En cardigan og en tights så har du plutselig stylet den ned, så kan den brukes til litt andre events. Tenker å pynte den opp til julaften, med noe rødt, men har ikke bestemt meg helt for hva. I tillegg kan den brukes til events resten av året, siden fargen ikke akkurat roper jul. Jeg er personlig veldig fornøyd med dette kjøpet, og litt stolt av meg selv, om jeg tørr å si det, for å ha skaffet en så universal og fin kjole til bare 89 kroner! 

Kjole Her //
Jeg er all for å være forberedt, og liker å tro jeg er ganske forberedt, men hvor går grensen? Hvor går grensen mellom forberedt og paranoid? Vi fikk dette brevet i posten for noen dager siden og det fikk meg virkelig til å tenke. Liksom, jeg vet det er mye som foregår i verden nå for tiden, og at vi ikke er så trygge som vi tror, men når Direktoratet for Samfunnsbeskyttelse og Beredskap begynner å sende ut brev om hva vi bør ha i huset i tilfelle blant annet atombomber, det sitter ikke helt godt hos meg. Det står blant annet tabletter mot stråling (tror jeg?) fra atomhendelser er noe vi burde ha i huset, bare i tilfelle. I tilfelle noen begynner å droppe atombomber på oss.

Hva føler dere om dette? Blir dere skremt eller tenker dere det er smart å vite? Jeg er hvertfall veldig interessert i å høre hva dere synes, for jeg er veldig usikker selv. Elsker å være forberedt, men å være forberedt på atomkrig..hm. Siden jeg er liker å være forberedt (hvor mange ganger har jeg sagt ordet forberedt i et innlegg?) føler jeg dette er greit, siden jeg hadde ikke tenkt på halvparten av disse tingene selv, men det gjør det litt mere virkelig at dette er noe som faktisk kan skje. 
Hei dere!

Tenkte jeg skulle dele mine absolutt favorittfilmer i dag, slik at dere kanskje får litt tips til filmer som er verd å sette på nå i førjulstiden. Disse filmene ser jeg hvert år, og det blir nesten ikke jul uten dem!.Jeg har mange flere som jeg ser, men disse er mine all time faves. Nightmare Before Christmas kommer dere til å se igjen mye i julepynten vår framover, vi er helt obsessed, og har massevis rundt i huset i juletiden. 

The Nightmare Before Christmas & National Lampoons Christmas Vacation

Vi startet på toppen med min all time favoritt julefilm, Nightmare Before Christmas. Jeg (og resten av familien) bare elsker denne filmen. Begge disse filmene bruker vi å spare til 22. og 23. Desember, men jeg må si at det frister utrolig mye å se hvertfall Nightmare Before Christmas en gang til før da! Den neste filmen på listen er National Lampoons Christmas Vacation, denne må dere bare se, om dere ikke allerede har gjort det! Den er utrolig morsom, og er en klassiker her i huset. 

The Polar Express & Elf

Begge disse to står på planen i år slik som mange år før, og de er begge utrolig koselige julefilmer. Polar Ekspressen er mere koselig julefilm, og Elf er mere humoristisk! Disse er veldig typiske julefilmer, så blir nesten overasket om dere ikke har sett de allerede, men de er to av mine favoritter så de må selvfølgelig med på listen.

A Bad Moms Christmas & Olaf's Frozen Adventure

Disse må jeg bare ha med! A Bad Moms Christmas så jeg for første gang på flyet til USA i sommer (ja, det var i sommerferien), og den er jo bare genial. Synes den er teit, men kjempeartig, og anbefaler den sterkt. Har sett den vanlige bad moms også, men synes juleversjonen var mye bedre. Last but not least har vi en Frozen kortfilm! Denne kom ut i fjor, og jeg så den minst 5 gang i førjulstiden i fjor. Jeg elsker Frozen, og denne var jo bare så koselig, en skikkelig julestemning film! Denne filmen er jo egentlig en barne/familiefilm, men vi vet jo alle at jeg er a kid at heart, så jeg skal se den 5 ganger til i år!
Noen ganger er det eneste antrekket som frister joggebukse og hettegenser. Kanskje er det ikke så mange som poster bilder av akkurat disse typene antrekk, så derfor gjør jeg det. Følte dette var akkurat det verden manglet i dag. Okei da, grunnen er mere at jeg er utrolig fascinert av at både genseren og buksen har to hvite striper på sidene, selv om de er kjøpt på forskjellige sider av verden. Vet ikke hvorfor jeg er så fascinert av akkurat dette haha!

Bukse Bik Bok // Genser Charlotte Russe
Dette er en 100% obligatorisk vinterpost, det er bare så fint ute! Det har snødd nesten konstant her siden Mandagskvelden, så det er kjempe mye snø overalt. Bakgrunnen dekket i snø når jeg tar bilder er noe av det fineste jeg vet, bare synd det er så kaldt å ta bilder ut nå. Må gjøre det i intervaller, litt her og litt der. Eller så kunne jeg bare vurdert å ta på en jakke, men bildene blir liksom ikke like fine da. Jeg har så mye julestemning nå med all snøen, og håper virkelig det holder seg slik heeelt til jul, eller i det minste fortsetter å komme snø. 

Skal vise dere hvordan dette juletreet ser ut i mørket litt senere, for det er faktisk lys på det!
Hva jeg selv føler om meg selv, eller føler jeg må forandre på, skal være helt opp til meg. Om jeg vil ned i vekt er opp til meg. Andre kan ikke hverken tvinge eller forsøke å presse meg til å forandre de tingene andre mener ikke er bra nok med meg. Vi kommer aldri til å være "bra nok" i andres øyne, de kommer alltid til å finne feil.

Okei, dette er ikke et type innlegg jeg noen gang hadde planer om å publisere offentlig, men jeg føler jeg må. Jeg vet dette er et tema mange har sterke tanker om, og jeg kommer sikkert til å få høre det gjentatte ganger. Jeg har vært utrolig usikker på meg selv, og spesielt kroppen min så lenge jeg kan huske. Jeg har aldri godtatt meg selv, og ser ikke at det kommer til å skje med det første heller. Jeg har alltid vært tynn, men aldri tynn nok. Helt til jeg gikk opp i vekt. Jeg har selv ikke noe positivt å si om dette, det skjedde av en grunn, men uansett hva jeg føler har ingen andre rett til å klage over min vekt. Det er min kropp, og når alt kommer til alt, er det jeg som bestemmer over den. Hvis jeg ønsker å gå ned i vekt igjen er det opp til meg, ingen andre har rett til å forsøke å tvinge eller presse meg til å gå ned i vekt. Jeg er ikke overvektig, det er ikke farlig, jeg har bare gått opp i vekt.

Årsaken til dette er en medisin jeg ble satt på for å forsøke å bedre migrenen min. Jeg står ikke lengre på den, delvis fordi den ikke funket..delvis fordi andre mente det rett og slett ikke var verd det. Det at jeg gikk opp i vekt var ikke en pris det var verd å betale, for å muligens slippe å leve med smerter hver dag. Er det dette vi har kommet til? Heller smerter over ekstra vekt?

Hva jeg selv føler om meg selv, eller føler jeg må forandre på, skal være helt opp til meg. Om jeg vil ned i vekt er opp til meg. Om jeg bil ned i vekt eller ikke er bare opp til meg. Andre kan ikke hverken tvinge eller forsøke å presse meg til å forandre de tingene andre mener ikke er bra nok med meg. Hva tror du kommer ut av å påpeke andres usikkerheter og "feil"? Jeg skal si dere hva; hat. Hat ovenfor seg selv, og hat ovenfor de som mener vi må forandre oss for å være bra nok.  Vi kommer aldri til å være "bra nok" i andres øyne, de kommer alltid til å finne feil. Feil med ting vi liker med oss selv, og feil med ting vi missliker om oss selv. Opp igjennom årene har jeg fått høre at jeg er for tynn eller for feit, for syk eller for frisk, for trist eller for glad, for mye eller for lite.

Uansett hva jeg gjør vil jeg aldri være bra nok i andres øyne. Men jeg er meg. Jeg er meg, og hva jeg er gjør med meg er mitt valg. 

Ja, jeg poster et bikinibilde (har vel forsåvidt gjort det før også). Ikke for å bevise det ene eller det andre, men fordi alle kropper er forskjellig, og alle er like bra, med eller uten litt ekstra på kroppen.
Jeg kan umulig være den eneste der ute som ikke liker å spare kun på konto? Jeg gjør det med noen tinger, men til for eksempel ferier er det jo så mye mere motiverende å se hvor mye jeg har spart! Eller å se hva jeg sparer til. Jeg har noen ting jeg sparer til nå, så da har jeg to forskjellige sparebokser jeg ville vise dere. Begge er veldig lette å lage, men det store rammen er min soleklare favoritt.

Spareramme:

Til denne sparerammen har vi kjøpt en dyp ramme (mest sannsynlig fra Ikea) og skjært et hull i toppen, for å legge inn pengene. Dette gjorde jeg ikke selv, da rammen ble laget for en god stund siden, men tror jeg hadde klart det helt greit om jeg skulle laget meg en ny nå! Slike rammer har også en papplate bak, som kan tas ut, både for å pynte slik jeg gjorde, og for å ta ut alle pengene på slutten. Jeg tok ut papplaten, og limte på noen av mine favorittbilder fra tidligere turer til denne destinasjonen, og et par inspobilder fra Pinterest! Også har vi klistret på vinyl med reisemålet skrevet på, men klistremerker funker også!

Spareboks:

Denne er ekstrem enkel, her har jeg egentlig bare tatt en krukke og pyntet den! Jeg har en liten krukke med skrulokk, som jeg har skrevet sparemålet på, også har krukken blitt pynter med teksten "This heart og mine was made to travel the world". Teksten kan enten skrives ut på nettet, eller klippes ut fra et blad. Denne krukken fant jeg først fram i går, for nå er det på tide å spare til en ny Skottland tur, har jo gått hele 4 måneder siden sist nå.
Genser Bik Bok // Tights Primark


Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.