hitsHehe, er det noe tema her eller? Jeg synes det ser så kult ut med pastellfarget hår/dip dye. Det hadde vært så kult å farget håret eller bare tuppene en lys lilla eller blå farge. Det kommer nokk ikke til å skje på en stund hvertfall, men det er lov å drømme!
Jeg er rimelig sikker på at jeg ikke er den eneste som begynner å bli "litt" stresset nå! Jeg har så mye jeg skal gjøre før jul, egentlig skal halvparten av det være klart til Fredag så det blir jo ikke noe mindre stress av det akkurat. Blandet inn med alt julestresset begynner meg å glede meg til både juleferie og julaften. Og lillejulaften, såå mye som skal gjøres klart i siste liten, men jeg synes også det er så koselig, med julegodt, julefilmer og ikke minst - julaften er neste dag. Vi går ut i ferie på Fredagen, så det er bare 4 dagen skole igjen! Tror jeg gjør meg ferdig med innlegget her, nå begynner det å bli lite interessant innhold her, i tilfelle dere ikke har merket, så skal jeg begynne å blogge igjen. Skal prøve og få til et innlegg om dagen, men hvis det bare blir dårlige innlegg kommer det heller mindre , men bedre.Hei! Jeg satte meg ned for å lage/pakke inn noen julegaver i går, men jeg kom ikke så langt. Jeg kom på et bide jeg så for en stund siden, og ville sevfølgelig lage mine egene gavelapper. Disse snømann gavelappene tar ikke så lang tid å lage, og de er ganske søte og pynte på gavene. Hvis du lager mange derrimot kan det ta litt tid! For å få de tre sirklene til selve snømannen brukte jeg en puncher-ting (vet ikke hva det heter, men dere ser bilde under), det går sikkert helt fint å bruke saks, men da vil jeg anbefale å tegne opp en mal først så de blir like.

Det første jeg gjorde var å kutte ut de tre sirklene som blir til selve snømannen. Jeg lagde de to nedeste med mønster, og de øverste er helt rett, men det kan dere gjøre akkurat som dere vil på. Her ser dere hvor stor snømannen er i forhold til hånda mi, fra toppen av hatten til helt nederst er snømannen 19cm. Som dere også ser skal snømannen tapes sammen, for litt finere resultat kan dobbelsidet tape brukes, men vanlig tape ble ikke seende så verst ut heller. Jeg satte tape på hver side sånn at det holdt seg bedre.


Til hatten startet jeg først med å farge et ark med en svart tusj, men jeg gikk over til svart kartong, da det ble enklere og penere. Til skjerfet kan det meste brukes: kartong, gavebånd, garn osv. Her brukte jeg kartong. Snømannen's skjerf er bare surret rundt og tapet fast forran.For mere detaljer er det bare å lage en sløyfe/feste en bit at det materialet som ble brukt til selve sjerfet over tapebiten.


Så er det bare å tegne på øyer, nese, munn og knapper!  På de nederste sirklen skrev jeg til og fra, men det er bare å skrive hva som helst.
 


Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.