hits
Jeg er så stor fan av slike før-høytid-dager, slik som nå! Disse dagene før Halloween blant annet, er så koselig å pynte huset, carving av gresskar, skrekkfilmer og mye annet Halloween kos. Huset er fult av Halloween stæsj nå, skal definitivt ta flere bilder av huset når det er ferdig pyntet, og lysene er slått på og slikt. I dag har vi carvet gresskar, og selv om dette ikke ble et av mine beste gresskar er det likevel så gøy! Jeg prøvde å gå for en liten sugar skull look, som forhåpentligvis vises bedre når det er lys i gresskaret. Og hvis dere lurer på tann situasjonen på gresskaret mitt, så er disse fake tennene satt inn siden gresskaret vær kuttet litt for smått der tennene var, så alle falt ut, ups!

Hvordan er dere når det kommer til Halloween, kjempegira slik som meg, eller kunne ikke brydd dere mindre? Føler det ikke er noen mellomting, enten er det full pynting og tradisjoner og hele pakken, eller så kunne ikke folk brydd seg mindre, kan hende dette bare er min oppfatning, så correct me if I'm wrong!
Ganske tydelig at jeg er stor Star Wars fan når et helt vanlig antrekk plutselig ble en Leia look! Var mamma som så antrekket jeg hadde på og påpekte at jeg burde ha to buns isteden for en, og plutselig var det full Star Wars look. Hadde ikke tenkt å poste to Disney antrekk rett etter hverandre, men oh well! Dette er bare et inspirert antrekk, og ikke en kostyme, så derfor er det ikke spot on, men dette er likevel en veldig enkel måte å kle seg ut til Halloween uten å bruke masse penger. Jeg har allerede skaffet meg kostyme så kommer ikke til å bruke dette på Halloween, men skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å bruke det mye ellers!

Genser Bik Bok // Skjørt Cubus // Star Wars Pin Disney
Laget en liten video av høstprosjektet jeg delte bilder av for en stund siden, prosjektet der jeg klistret masse kartongblader opp på veggen, hørtes kanskje kjent ut? Er ikke noe step-by-step i videoen, siden det er ganske selvforklarende, men følte internettet manglet en video av jeg som klistret opp så mange blader. Akkurat det jeg vil tilføye verden, haha! Ble ikke helt fornøyd med videoen, men det får bare være, henger ikke opp de bladene på nytt med det første.

 Jeg er egentlig voksen, men likevel er garderoben min mere barnslig enn noen sinne. Tror voksen-meg har mere Disney klær en barne-meg. Det kom et punkt i livet mitt der jeg tenkte at jeg kanskje burde roe ned min Disney obsession litt, men så kom jeg fram til det kommer aldri til å skje. Jeg er overhode ikke en av de menneskene som alltid skal være så voksne, aldri leke seg, og alt skal være så pent og elegant (tror jeg kan takke foreldrene mine for den!), for jeg ser ærlig talt ikke vitsen. Hvorfor skal jeg gjøre noe jeg synes er kjedelig bare fordi andre gjør det? Om snart 19 år gamle meg vil ha Ole Brumm på t-skjorten, så skal jeg ha Ole Brumm på t-skjorten. Kan jeg være i Disney hver dag må jeg jo finne en annen måte å få inn Disney dosen!

//T-skjorte og cardigan Primark
På Skottland turen i sommer ble jeg kanskje litt obsessed med type tartan/plaid stoff, har dessverre bare to kjoler og et skjerf med slikt mønster enda, men har store planer om å skaffe mere. Mamma holder faktisk på å sy votter i Outlander tartan stoff til meg, så får vel begynne å ha på votter på antrekksbildene mine framover! Fram til da blir hvertfall de Skottland inspirerte klesplaggene mine godt brukt. Her er et av antrekkene, kjolen plukket jeg med fra Wallmart tidligere i sommer, og den er i utrolig mykt stoff! Bildene er tatt av lillesøster.

Kjole Wallmart // Cardigan Primark // Sko Din Sko
Har sett nydelige høstfarger overalt de siste dagene, og hadde planer om å gå en tur og få tatt noen fine bilder, men det var ikke så lett som det hørtes ut som! Nesten hele familien tok turen ut i skogen i dag for å få tatt noen bilder, og nyte det fine høstværet litt. Hadde kameraet rundt halsen og zoom objektiver i lommen, eneste problemet var at de fine trærne jeg skulle ta bilder av ikke var så fine lengre. Eller, trærne var der fortsatt, men ingen av bladene. Er det ikke typisk at på akkurat den plassen jeg dro til for å ta bilder, hadde alle fine bladene allerede falt av. Fikk et fint bilde på veien dit, og et av noen epler da..teller det som høst bilde? Fikk tatt noen antrekksbilder (blir postet senere), men dessverre uten alle fine høstfargene i bakgrunnen

PS: holder på fikse på/skaffe nytt bloggdesign for tiden, så om bloggen min ser litt rar ut i perioder er det derfor!
Når det kommer til høststilen min, er jeg kanskje en smule basic. Har gått veldig mye i oker, vinrød, tykke skjerf, lag på lag, og flanell i høst. Og selvfølgelig mørke lepper! På den andre siden har jeg aldri smakt pumpkin spice latte, tror kanskje jeg kun har smakt noe med gresskar i en gang i hele mitt liv, så har vel noen opptjente basic poeng der! Høstfashion er faktisk favoritten min, er så mye kult som passer til sesongen. Ikke minst er jeg så frossen av meg at jeg omtrent bor i skjerf. Får definitivt mindre blikk nå en da jeg gikk med skjerf midt i August, haha!

// Hele antrekket er fra Primark!
Var nylig i Skottland i sommer, og har ikke postet noen bilder derfra på bloggen enda, men jeg har såå mange! Skottlandturen var 18 års gaven min fra mamma og pappa, og var uten tvil den beste gaven jeg har fått. Skottland betydde så mye for meg, og jeg er kjempe takknemlig for den opplevelsen! Skottland har fått en stor plass i hjertet mitt og jeg skal definitivt tilbake dit igjen. Har hatt lyst til å dra til Skottland helt siden jeg begynte å se Outlander (jepp, en tv-serie startet min Skottland obsession), og dett levde veldig opp til forventningene! Den lille landsbyen Culross var en av stedene de filmet, og det var hands down den mest sjarmerende landsbyen jeg noen gang har vært. Bildene får ikke fram hvor nydelig denne plassen var, men det gir hvertfall en smakebit! I Culross ble blant annet Outlander scenene fra Cranesmuir og Geillis' hus filmet.

 
Er det dette som skjer når kreative folk får for mye frihet? Jepp. Fikk inspirasjon fra Colors of the Wind scenen i Pocahontas for et par år siden tror jeg, og startet med et lite maleri. Nå derimot, veggen nede er dekket av blader, rommet mitt er dekket av blader, og endelig stueveggen. Leker litt med tanken om å bytte ut bladene med snøfnugg når vinteren kommer, men det tar ikke akkurat kort tid å lage for å si det sånn. Har også laget en aldri så liten video på prosjektet som vil bli postet på YouTube kanalen min, mest sannsynlig i løpet av dagen!
Jeg har virkelig savnet bloggen min i det siste, som kan virke litt rart siden jeg når som helst kan begynne å skrive. Jeg savner den plattformen, den muligheten til å dele ting jeg trenger å dele. Ikke bare ting jeg trenger å dele, ting jeg vil dele. Det er vel egentlig flere grunner til at jeg ikke har gjort det er delvis fordi jeg føler jeg må ha alt klart før jeg begynner. Planer for innlegg mange måneder fram i tid, planer for innlegg jeg ikke vet om jeg er klar for å skrive. Det er så rart å bare dukke innom med et innlegg når jeg føler for det, det blir så fort en ting jeg føler jeg må gjøre. Men det er jo ikke slik det skal være. Det er jo ikke slik det skal være, på min egen blogg. Jeg blir så påvirket av andre bloggere, instagrammere eller youtubere, folk som har innhold å poste hver dag. Men de fleste av de som poster slike ting daglig har det som en jobb, ikke bare en hobby slik som meg. Det blir jo helt feil for meg å sammenligne med med folk som lever av dette, folk som har gjort det i mange flere år enn meg. 

En annen ting er det at jeg føler jeg på en måte skuffer meg selv med typiske hverdagsinnlegg. Jeg vet det høres litt rart ut, men hele grunnen til at jeg startet opp bloggen for å begynne med var å dele personlige ting, ting som viste seg vanskeligere å dele enn jeg først trodde. Jeg har vært kronisk syk i 10 år nå, og målet var hele veien å være åpen om det, å skrive om de tingene jeg føler folk trenger å vite. Med en slik kronisk sykdom så er det så mye som foregår som folk ikke har noen mulighet for å vite om, med mindre folk som lever med det åpner opp om det. Det er til og med ting jeg har funnet ut gjennom årene som fagfolk ikke skjønner, hvordan kan jeg da forvente at hvilken som helst annen person skal vite det? Planen har hele veien vært å dele disse tingene, men det er så mye tyngere enn jeg var klar over. Jeg har fulgt utallige influencere i det siste som har slitt med forskjellige typer kronisk sykdom, men som er så åpne og ærlige om det de sliter med. Det motiverer meg så mye til å være mere åpen selv, fordi jeg har lært ting jeg aldri i verden har kommet til å lært hadde det ikke vært for at disse folkene var modige nok til å åpne seg selv på denne måten. De måtte jo også starte en plass, og jeg tviler på at det kan ha vært lett. 

Hvem vet, kanskje kommer det flere innlegg framover? 


Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.