hits

Ariel Charlotte

Video fra London

  • Skrevet 14.10.2016 klokka 20:34
  • Kategori: Reise

Nå er vi hjemme fra London igjen, kom hjem sent på Onsdag. Savner London kjempemye allerede, for en fin tur vi hadde! Jeg har rukket å redigert ferdig videoen fra Londonturen etter at vi kom hjem. Videoen er ikke den mest interessante da vi brukte mesteparten av tiden på å gå rundt og shoppe. Følte for å lage en video med de klippene jeg hadde, og da ble dette resultatet. Irriterer meg litt at denne videoen kommer før videoen fra Florida i sommer, men den har jeg ikke fått kommet ordentlig i gang med enda siden det er så mange videoklipp å se over, så da bare postet jeg denne som ikke tok lange tiden å redigere. Har noen flere bilder fra London som ikke er postet, så de skal jeg se igjennom etterpå! Imellomtiden så ligger det noen bilder ut på Instagram også (arielsamdahl).


 

A little bit of London

  • Skrevet 12.10.2016 klokka 00:58
  • Kategori: Reise

Heisann dere! Vi har hatt så mye på planen i går og i dag at noe blogging blir det ikke så mye tid til. Prøver å være flink til å filme og ta bilder, så kanskje jeg får lagt ut mere når vi kommer hjem! I går brukte vi hele dagen på shopping i Oxford Street, vi dro ut klokken 10, og (med unntak av en 30 min lang pause midt på dagen for å sette igjen posene) var tilbake på hotellrommet klokken kvart over 9, så det ble noen timer shopping der ja! I dag var vi på Westfield kjøpesenter, på Lillywhites og på Primark nummer to, også hadde vi en liten photoshoot i Hyde Park, men desverre så ble lyset litt feil på bildene så vi skal prøve å ta noen nye i morgen. I morgen er siste dagen vår i London, og da skal vi se på Big Ben, og hvis vi får tid dra til undergrundsplassen som var med i Harry Potter, King's Cross, der det står en vogn halvveis igjennom veggen, også får vi se om vi rekker noe mere. På første bildene under her ser dere en sneak peak av det jeg kjøpte i går, og på det siste er det en sneak peak av det jeg kjøpte i dag. Jakken jeg har på meg er forresten fra Primark, og kjolen er fra Nelly.com! 

Ankommet London!

  • Skrevet 09.10.2016 klokka 23:52
  • Kategori: Reise

Woho! Nå har vi ankommet London, og sitter godt plassert på hotellrommet vårt. Her er klokken 22.42 nå, tror det er en time tidligere enn hjem. Nå skal vi snart ordne oss og legge oss, så vi er klar til en hel dag med shopping i Oxford Street i morgen. Begynner å bli på tide å få shoppet litt mere klær nå da skapet mitt begynner å bli "tomt". Shoppet overaskende lite klær i USA, så shoppingstrangen er ikke mettet enda. Før jeg avslutter inlegget fikk jeg lyst å spørre dere om noe. Hvis dere ser på bildene av meg og søsteren min, synes dere vi ligner, at vi kunne vært tvillinger? Vi har alltid fått høre det veldig mye i USA, at folk tror vi er tvillinger, men i det siste har vi fått høre det mere og mere av normenn også. Senest i dag viste ikke politimannen i passkontrollen hvem som var hvem (det har skjedd flere ganger!).
 

Busy bee

  • Skrevet 06.10.2016 klokka 20:02
  • Kategori: Hverdag

Hei dere! Føler jeg bare må begynne innlegget her også med å beklage at det har vært så lite blogging den siste tiden (eller lite tegn til liv sånn generelt på de fleste sosiale medier fra meg), har så mye å gjøre at jeg har ikke sjans til å få gjort unna alt som er prioritet en gang. Som jeg nevnte i sist innlegg er jeg i praksis nå, som tar veldig mye av tiden min. Nå så har jeg nettopp levert logg fra uke 2 i praksis, og nå prøver jeg å øve til en samfunnsfagprøve jeg har i morgen, men ahh samfunnsfag (?!). Nå blir det heldigvis høstferie snart, en much needed pause! På Søndag så drar jo jeg, Amanda og mamma til London også, så det gleder jeg meg mye til. Tar med pc? en min i tilfelle jeg får tid til å skrive et blogginnlegg eller to imellom all shoppingen. Skal hvertfall ta haugevis med bilder denne runden, så om det ikke blir blogget/blogget så mye mens vi er der kommer det etter hvert (det gjør også før og etter bildene av håret mitt, har ikke glemt de!). Nå må jeg nesten øve litt mere, finne ut av ansvarsfordelingen mellom stat, fylke og kommune er. Håper dere får en fin Torsdagskveld videre! 

Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign