hits

Nå er vi hjemme fra London igjen, kom hjem sent på Onsdag. Savner London kjempemye allerede, for en fin tur vi hadde! Jeg har rukket å redigert ferdig videoen fra Londonturen etter at vi kom hjem. Videoen er ikke den mest interessante da vi brukte mesteparten av tiden på å gå rundt og shoppe. Følte for å lage en video med de klippene jeg hadde, og da ble dette resultatet. Irriterer meg litt at denne videoen kommer før videoen fra Florida i sommer, men den har jeg ikke fått kommet ordentlig i gang med enda siden det er så mange videoklipp å se over, så da bare postet jeg denne som ikke tok lange tiden å redigere. Har noen flere bilder fra London som ikke er postet, så de skal jeg se igjennom etterpå! Imellomtiden så ligger det noen bilder ut på Instagram også (arielsamdahl).


 
Heisann dere! Vi har hatt så mye på planen i går og i dag at noe blogging blir det ikke så mye tid til. Prøver å være flink til å filme og ta bilder, så kanskje jeg får lagt ut mere når vi kommer hjem! I går brukte vi hele dagen på shopping i Oxford Street, vi dro ut klokken 10, og (med unntak av en 30 min lang pause midt på dagen for å sette igjen posene) var tilbake på hotellrommet klokken kvart over 9, så det ble noen timer shopping der ja! I dag var vi på Westfield kjøpesenter, på Lillywhites og på Primark nummer to, også hadde vi en liten photoshoot i Hyde Park, men desverre så ble lyset litt feil på bildene så vi skal prøve å ta noen nye i morgen. I morgen er siste dagen vår i London, og da skal vi se på Big Ben, og hvis vi får tid dra til undergrundsplassen som var med i Harry Potter, King's Cross, der det står en vogn halvveis igjennom veggen, også får vi se om vi rekker noe mere. På første bildene under her ser dere en sneak peak av det jeg kjøpte i går, og på det siste er det en sneak peak av det jeg kjøpte i dag. Jakken jeg har på meg er forresten fra Primark, og kjolen er fra Nelly.com! 
Woho! Nå har vi ankommet London, og sitter godt plassert på hotellrommet vårt. Her er klokken 22.42 nå, tror det er en time tidligere enn hjem. Nå skal vi snart ordne oss og legge oss, så vi er klar til en hel dag med shopping i Oxford Street i morgen. Begynner å bli på tide å få shoppet litt mere klær nå da skapet mitt begynner å bli "tomt". Shoppet overaskende lite klær i USA, så shoppingstrangen er ikke mettet enda. Før jeg avslutter inlegget fikk jeg lyst å spørre dere om noe. Hvis dere ser på bildene av meg og søsteren min, synes dere vi ligner, at vi kunne vært tvillinger? Vi har alltid fått høre det veldig mye i USA, at folk tror vi er tvillinger, men i det siste har vi fått høre det mere og mere av normenn også. Senest i dag viste ikke politimannen i passkontrollen hvem som var hvem (det har skjedd flere ganger!).
 
Hei dere! Føler jeg bare må begynne innlegget her også med å beklage at det har vært så lite blogging den siste tiden (eller lite tegn til liv sånn generelt på de fleste sosiale medier fra meg), har så mye å gjøre at jeg har ikke sjans til å få gjort unna alt som er prioritet en gang. Som jeg nevnte i sist innlegg er jeg i praksis nå, som tar veldig mye av tiden min. Nå så har jeg nettopp levert logg fra uke 2 i praksis, og nå prøver jeg å øve til en samfunnsfagprøve jeg har i morgen, men ahh samfunnsfag (?!). Nå blir det heldigvis høstferie snart, en much needed pause! På Søndag så drar jo jeg, Amanda og mamma til London også, så det gleder jeg meg mye til. Tar med pc? en min i tilfelle jeg får tid til å skrive et blogginnlegg eller to imellom all shoppingen. Skal hvertfall ta haugevis med bilder denne runden, så om det ikke blir blogget/blogget så mye mens vi er der kommer det etter hvert (det gjør også før og etter bildene av håret mitt, har ikke glemt de!). Nå må jeg nesten øve litt mere, finne ut av ansvarsfordelingen mellom stat, fylke og kommune er. Håper dere får en fin Torsdagskveld videre! 


Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.