hits

Heisann! Nå har jeg for en gangs skyld hatt en rolig helg, føler alltid at helgene er ganske stress siden jeg har så mye jeg føler jeg må gjøre. Har fått ryddet og vasket litt, var en tur på dykkebutikken på Lørdag for å skaffe noen ting jeg manglet for kurset, også var vi på middag til farmor i dag. Ikke minst, så har jeg fått sett litt mere serier! Har et par ting utenom skole på planen for uken som kommer, også blir det endelig høstferie på Fredag. Får se om jeg får skviset inn noen blogginnlegg i løpet av uken, men det er ikke øverst på listen.


Fine jentene mine <3
Woho, her ser dere hva jeg nettopp har begynt med, dykkekurs! Selve dykkekurset varer ca. en måned, til midten av Oktober en gang, også hvis jeg består blir jeg godkjent som dykker. Kurset er på Tirsdager, Torsdager også et par Lørdager og Søndager lengere ut i kurset. Hittil har det bare vært teori (2 ganger), også neste uke blir det basseng i tillegg til teori. Kurset varer 3+ timer hver gang, i tillegg til lange skoledager og andre ting så blir det fort ganske slitsomt. Selv om det er godt å ha begynt med noe jeg har hatt lyst til ganske lenge, gleder jeg meg til det er ferdig. Da kanskje jeg kan få tatt noen bilder/filmet noe på eventuelle dykketurer etterhvert!

//Noen av dere som er interessert i dykking?


Hei dere!

Beklager dårlig blogging herfra, men jeg har hatt så mye å gjøre i det siste så da kommer det bare et blogginnlegg her og der når jeg har tid. Skal se om jeg får postet noen innlegg når det blir helg igjen. har veldig lyst å fått postet noen litt mer høst-tema blogginnlegg, så hvis dere har noen forslag gjerne legg igjen de i kommentarfeltet! På Tirsdag startet jeg noe veldig interessant, som jeg kommer til og blogge mer om senere, men nå må jeg nesten avslutte her.

Olivia (til venstre) har det forresten bra igjen nå. En runde med mating av Critical Care og litt vann med sprøyte, så tok det ikke lange tiden før hun ville ha både høy og pellets.
Heii,

Kvelden/ettermiddagen min har bestått av veldig tidlig taco, kakebesøk til farmor og tvangsforing av kanin. Den siste gjorde meg mest grisete for å si det mildt. Stakkars Olivia var ikke helt i storformen i dag, og ville ikke spise så mye annet enn blåbær, så nå har jeg og mamma samarbeidet om å gi henne Critical Care og litt vann, så får jeg bare håpe at hun blir bedre snart!
Nå får dere nyte resten av kvelden, så "snakkes" vi senere!

 
I går fikk jeg det litt travlere enn jeg hadde tenkt så jeg rakk ikke skrive her. Jeg hadde blant annet planer om å poste bilder av antrekket mitt for i går kveld, da vi var på bursdag til farmor. Hadde kanskje to minutter før vi dro på å ta antrekksbildene selv, og i ganske dårlig lys. Så vi får se om bildene ble bra nok til å publiseres senere! Før og etter bilder av håret mitt kommer også etter hvert, men før-bildene ble desverre ikke så bra da de også ble tatt i veldig dårlig lys. Du ser hvertfall  lengden og fargen på håret i bildene, så noen før bilder blir det hvertfall. Siden det ble mobil blogging nå å jeg har bilde lett tilgjengelige, slenger jeg med et bilde av hvordan håret mitt ser ut nå! Fargen er litt lysere enn dette i virkeligheten da.
Heisann, hva har dere gjort i dag? Her har jeg ikke gjort noe spesielt egentilg, bare litt småting her og der. Jeg har hvertfall fått bestilt meg frisørtime til lørdagen, på tide med en forandring! Skal prøve å få tatt noen "before" bilder innen den tid så dere får se akkurat hvor stor forandring det blir. Hva jeg har tenkt å gjøre kommer jeg hvertfall ikke til å røpe før det er gjort! Genseren jeg har på meg i dag husker jeg ikke akkurat hvor jeg kjøpte, men den er hvertfall designet (?) av youtuber'en Meredith Foster (Stilababe09), og var bare i salg midlertidlig :)


Genser ? // Bukse Bik Bok // Øredobber Bik Bok // Skjerf ? // Jakke H&M

 


Hvordan skal vi vite hvor mye som er greit å dele med verden? Folk deler personlige ting hele tiden, både gjennom blogginnlegg, instagramposter og andre sosiale medier, men hvor mye er det greit å dele? Jeg leste en plass at du skal kunne snakke om det du skriver, face to face uten å bli ukomfortabel. Jeg har aldri vært personen til å dele personlige ting, med noen andre en de nærmeste vennene mine, så det å dele noe personlig med så mange mennesker krever ganske mye. Ikke for at jeg ikke vil dele men fordi det er noe jeg fortsatt jobber med. Å skrive er noe jeg liker å gjøre, og det er også den beste måten for meg og få fram hva jeg tenker. Uansett om det er noe personlig, eller hvordan jeg vil dekorere rommet mitt.

Hvis jeg husker rett startet jeg denne bloggen mot slutten av barneskolen. Målet med bloggen har hele tiden vært å dele hverdagen, tanker og interessene mine. Jeg skulle skrive ting som det var. Den hverdagen jeg skrev om her ble ikke helt slik. Jeg skrev om hverdagen min, men jeg skrev om den samme delen alle andre så, og ikke den jeg egentlig levde. Jeg prøvde, men jeg var rett og slett ikke klar for å dele den biten av livet mitt med verden.

Jeg har flere ganger skrevet personlige innlegg, men ikke publisert dem. For hvor mye er det egentlig greit å dele? Finnes det noe fasitsvar, eller kommer det bare an på hvor mye du selv ønsker å dele?

 
HVOR BLE ALL TIDEN AV? Føler jeg har prøvd å være skikkelig effektiv i dag, men ble vel egentlig det motsatte. Hadde planer om å komme meg ut døren senest 12, men av en eller annen merkelig grunn kom jeg meg ikke ut døra før klokken 2. Fikk hverttfall unnagjort en liten treningsøkt, og fikk litt frisk luft med det samme. Resten av dagen har vel gått til stort sett ingenting. Hadde planer om å forhåndsskrive et par blogginnlegg, men det får jeg se om jeg rekker i morgen. Her er noen bilder fra dagen:

 


Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.