hits

Heisann! Fant ut at jeg trengte noen nye bukser da de tre jeg går med hele tiden er alle svarte, så da klikket jeg hjem disse tre fra H&M. I tillegg til en kjole som er perfekt for hverdags, og passer bra om høsten. Alle disse buksene var på salg, noe som passet meg perfekt da jeg ikke føler for å bruke 600,- på en bukse. Jeg synes faktisk de er mye bedre å ha på også enn de dyrere buksene, så disse innkjøpene er jeg veldig fornøyd med. Dette kommer nok til å bli vist i en del antrekksbilder fremover!
Viste dere at gjennomsnittsstørrelsen på Norske kvinner er 38-40? Og gjennomsnittsstørrelsen i Skandinavia er 40-42? Størrelsene til de formfulle/plus size modellene som skal være med i årets Top Model er 38-40. I modellbransjen blir du stemplet som plus size hvis du ikke passer inn i en 34-36, du blir stemplet som plus size når du enda er mindre enn gjennomsnittet. Når i alle dager begynte størrelse 38 og representere større/formfulle mennesker? Jeg synes det er supert at Top Model kaster fra seg kravene om at modellene må være farlig tynne, men noe er serriøst galt når 38 blir plus size, når "normalt" blir plus size. Det er ikke noe rart at folk sliter med kroppsbilde når til og med gjennomsnittsstørrelsen blir merket som plus size. De aller fleste runway modellene når bmi kravet for anoreksia, de modellene vi ser overalt i magasiner, nettsider og på tv som vi liksom skal se opp til, de er så tynne at hvis vi selv hadde hatt den samme bmi'en som dem hadde vi blitt stemplet som syke. Kanskje til og med innlagt, tvangsforet. Det burde være et krav at modellene må ha en sunn bmi, en bmi langt under normalen er ikke noe vi skal streve etter og er hvertfall ikke noe vi trenger å ha som inspirasjon uansett hvor vi snur oss. Du er bra nok som du er, uansett størrelse, men noen ganger er det jævlig vanskelig å tro på det når det som glamoriseres mest er sykelig tynn. Når det å sulte seg nesten til døde regnes som å ha viljestyrke sier det seg selv at noe er galt. De modellene dere ser på bildet over her regnes alle som plus size. De regnes som plus size med sin størrelse på 38-40. Altså, jeg bruker som regel størrelse 36, noen ganger 38, og det er jo helt sinnsykt at det skal regnes som plus size. Jeg er absolutt ikke modelltynn, men det begynner å ta i litt hvis jeg kan kalle meg selv plus size. Tenk dere hvor mye lettere det hadde vært å være fornøyde hvis de som pryder forsidene på magasinene ser litt mere realistiske ut, uten å bli merket som plus size.

#effyourbeautystandards
 
 
Okei, så 10 timer på akkuttmottaket (?!) og en overnatting på lungeavdelingen på sykehuset var ikke akkurat det gøyeste jeg har gjort i 2016 så langt. Takket være fraværsgrensen skal alle til legen for en liten forkjølelse nå for tiden bare for å få en skriv som sier at du er syk, og jeg er rimelig sikker på at det er grunnen til at jeg ikke fikk komme inn. Så da måtte jeg til legevakten på sykehuset isteden, også til akuttmottaket der jeg måtte vente i 10,5 timer før jeg fikk snakket med en lege. 10 timer på et AKUTTMOTTAK, sånn skal det ikke være. Rundt 2 tiden i natt fant de ut at de skulle legge meg inn, da hadde jeg vært på sykehuset siden klokken 12 på formiddagen. Det viser seg at jeg har en virusinfeksjon i lungene, forverret astma, og jeg har stått på for svake astma medisiner en stund nå som ikke akkurat gjør saken noe bedre, så da ble det og puste litt vanskelig. Fikk heldigvis dra hjem i dag med medisiner, så nå må jeg bare vente til jeg får tilbake pusten.

Så...hva har dere gjort så langt i helga?

 
Det som frister aller mest er å gå i hi. Å bli i senga, gjemme seg under lag av tepper og puter. Å bli her til alt er ok igjen. Å glemme virkeligheten for bare en liten stund, å glemme alt som er vondt og vanskelig. Alt er vanskelig, alt er vondt. Det er som et svart hull som spiser alt jeg bryr meg om. Etterlater meg som et tomt skall. En zombie. De store tingene som brukte å bety så mye..gjør ikke det lengere. Å sitte å stirre på en kjedelig hvit vegg blir en daglig ting, for du orker ikke noe annet. Tankene er et eneste stort kaos, et kaos som krever å bli hørt. Når selv de enkleste oppgavene blir en struggle. Jeg er så sliten, men det er ok, for det er sånt som skjer innimellom. Det er ok å ikke være ok. 
Bomberjakke Zara

Har siklet etter disse jakkene såå lenge, så nå måtte jeg bare gi etter og kjøpe meg en! Jeg kan allerede si at jeg tror dere kommer til å se mye av den i antrekksbildene fremover, hehe.  Disse bomber jakkene kan jo brukes sammen med det meste, hvertfall når de er svarte, så jeg valgte å kjøpe min i svart sånn at jeg kan ha en jakke som matcher det meste (for der er det litt mangler fra før av).

 
T-skjorte Bershka // Flanell New Yorker // Bukse Bik Bok // Sko Nike

Woho, ferdig med første skoleuken på vg2! Å som jeg gleder meg til jeg er ferdig med vgs, har den generelle studiekompetansen i boks, og kan begynne på studier som jeg virkelig interesserer meg for. Synes faktisk flere av fagene vi har nå er interessante altså, men vil ha noe enda mere interessant. Anyway, har ikke hatt noe tid til overs til å hverken ta antrekksbilder eller poste noe her tidligere i uken, og har ikke all verdens tid nå heller, blogging er ikke akkurat en førsteprioritet (</3). Her er hverfall antrekket fra i dag, vet ikke om dette er bare meg men det minner meg hvertfall skikkelig om høst (som ikke var planlagt, er fortsatt August!) .Har blandt annet planer om en bytur i morgen formiddag med en veninne, også en jentekveld i morgen kveld som jeg må ordne klart litt til i dag, så vi får se om jeg får blogget mere før det har gått to uker igjen. Har også desperat behov for en frisørtime i løpet av den nærmeste fremtiden for nå begynner håret mitt å bli litt vel langt, men vi får se om jeg får skviset det inn i timeplanen. Klipte faktisk av litt når vi var i Florida, men det trengs mere!
 


 

Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.