hits

Ariel Charlotte

The joy of photography

  • Skrevet 27.06.2016 klokka 22:45
  • Kategori: Foto
Amanda dro meg med ut en tur i sted for og ta bilder av en regnbue rett utenfor vinduene våre, som faktisk viste seg og være en dobbel regnbue, i tillegg til det fant vi noen andre fine ting og fotografere. Det har regnet litt i dag, og det småregnet fortsatt når vi var ute, pluss at solen var på perfekt høyde som førte til at vi fikk noen ganske fine bilder, synes jeg da. Jeg har vært dårlig på og ta bilder i det siste, og det er først når jeg begynner og ta bilder igjen at jeg husker hvor mye jeg liker det. Jeg skal hvertfall ha et av kameraene mine med meg hele tiden på ferie, så det skal ikke bli noe mangel på bilder der nei! Jeg har noen få bilder til jeg vi poste her før vi drar, helt andeledes bilder, som vi får se om jeg kanskje får postet i morgen hvis jeg får tid. Begynner og nærme seg avreise (Torsdag morgen) så nå har jeg endel som skal gjøres!

Vi kommer til å savne deg, Olivia ❤︎

  • Skrevet 20.06.2016 klokka 22:40
  • Kategori: Dyrene

24.05.16 - 17.06.16

Etter bare to år sammen var vi desverre nødt til å ta farvel med Olivia ❤︎ Frøkna som nettopp fylte to år i Mai, og skulle hatt mange år igjen. Å avlive henne var den beste løsningen, da hun ble veldig syk og hadde det veldig vondt. Hun fikk en infeksjon i kjevebeinet, som er vanskelig nok å behandle hos mennesker, og nesten umulig hos kaniner. Det var ingenting jeg kunne ha gjort for å unngå at det skjedde heller, vi hadde bare veldig, veldig uflaks. Jeg passer litt ekstra godt på Cocoa for øyeblikket, siden jeg er ikke helt sikker på hvem av oss som tar dette tyngst, Olivia betydde jo så mye for oss begge. Hun har det hvertfall ikke noe vondt lengere. Vi savner deg så mye Olivia..kanskje vi sees igjen en gang ❤︎ 

NEW IN MY WARDROBE

  • Skrevet 07.06.2016 klokka 22:28
  • Kategori: Innkjøp


- BIKINIER CUBUS SHORTSER H&M KJOLE H&M SMINKE VITA -

Det å dra til solskinnsstaten uten shortser og badeklær virket ikke som den beste ideen, så et par shoppingrunder og noen nye klær senere, begynner jeg og nærme meg klar for ferieeee. Det er enda noen uker igjen, men det å være sent ute med ting bruker ikke og ende bra for meg (hvertfall når det kommer til last minute shopping!). Den rosa bikini overdelen, og bikini trusen med de rosa detaljene er i våtdrakt materiale, som tydeligvis har blitt veldig populært nå, den andre bikini trusen er også svart, men helt annet materiale og med detaljer på siden, og den blå bikini overdelen kan være både stroppeløs, med de standard stroppene over skuldrene eller bak nakken. Har også bestilt en kjole og et par sandaler som jeg venter på. Kjolen fikk jeg ikke noen bra bilder av nå, men den og de andre plaggene her blir med til USA, og blir sikkert vist på antrekksbilder senere!

Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign