hits
Amanda dro meg med ut en tur i sted for og ta bilder av en regnbue rett utenfor vinduene våre, som faktisk viste seg og være en dobbel regnbue, i tillegg til det fant vi noen andre fine ting og fotografere. Det har regnet litt i dag, og det småregnet fortsatt når vi var ute, pluss at solen var på perfekt høyde som førte til at vi fikk noen ganske fine bilder, synes jeg da. Jeg har vært dårlig på og ta bilder i det siste, og det er først når jeg begynner og ta bilder igjen at jeg husker hvor mye jeg liker det. Jeg skal hvertfall ha et av kameraene mine med meg hele tiden på ferie, så det skal ikke bli noe mangel på bilder der nei! Jeg har noen få bilder til jeg vi poste her før vi drar, helt andeledes bilder, som vi får se om jeg kanskje får postet i morgen hvis jeg får tid. Begynner og nærme seg avreise (Torsdag morgen) så nå har jeg endel som skal gjøres!
24.05.16 - 17.06.16

Etter bare to år sammen var vi desverre nødt til å ta farvel med Olivia ❤︎ Frøkna som nettopp fylte to år i Mai, og skulle hatt mange år igjen. Å avlive henne var den beste løsningen, da hun ble veldig syk og hadde det veldig vondt. Hun fikk en infeksjon i kjevebeinet, som er vanskelig nok å behandle hos mennesker, og nesten umulig hos kaniner. Det var ingenting jeg kunne ha gjort for å unngå at det skjedde heller, vi hadde bare veldig, veldig uflaks. Jeg passer litt ekstra godt på Cocoa for øyeblikket, siden jeg er ikke helt sikker på hvem av oss som tar dette tyngst, Olivia betydde jo så mye for oss begge. Hun har det hvertfall ikke noe vondt lengere. Vi savner deg så mye Olivia..kanskje vi sees igjen en gang ❤︎ 

- BIKINIER CUBUS SHORTSER H&M KJOLE H&M SMINKE VITA -

Det å dra til solskinnsstaten uten shortser og badeklær virket ikke som den beste ideen, så et par shoppingrunder og noen nye klær senere, begynner jeg og nærme meg klar for ferieeee. Det er enda noen uker igjen, men det å være sent ute med ting bruker ikke og ende bra for meg (hvertfall når det kommer til last minute shopping!). Den rosa bikini overdelen, og bikini trusen med de rosa detaljene er i våtdrakt materiale, som tydeligvis har blitt veldig populært nå, den andre bikini trusen er også svart, men helt annet materiale og med detaljer på siden, og den blå bikini overdelen kan være både stroppeløs, med de standard stroppene over skuldrene eller bak nakken. Har også bestilt en kjole og et par sandaler som jeg venter på. Kjolen fikk jeg ikke noen bra bilder av nå, men den og de andre plaggene her blir med til USA, og blir sikkert vist på antrekksbilder senere!


Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.