hits
Heisann! Jeg har føler jeg har så mye og gjøre for tiden, så bloggingen blir desverre ikke prioritert. Nå er det bare noen få uker igjen til sommerferie, og etter det kanskje et par uker med litt bedre tid før vi drar på ferie. I dag er det akkurat 1 måned til vi drar til USA, og da blir det forhåpentligvis litt mer interessante blogginnlegg! Jeg kommer nok ikke til å ha flere innlegg om dagen, eller innlegg hver dag, men når jeg får tid vet jeg at jeg ikke kommer til å ha for lite og skrive om. Nå må jeg avslutte innlegget her, ville bare stikke innom å si at mere blogging kommer, men akkurat nå sjonglerer jeg litt vel mange baller i luften som det er! I mellomtiden: her er bilder av dagens middag, fordi jeg følte for å poste bilder av en fotogen hamburger.

(de to første bildene er tatt av Damvegens Kaninoppdrett)

-24.Mai.2014-
 Håper dere har hatt en kjempefin 17.Mai, det har vi her i huset hvertfall! Været her i Trondheim har ikke vært helt topp, så det var ganske godt å komme inn i varmen igjen etter å ha sett på toget. Vi har hatt så mye god mat i huset i dag at jeg tror nesten ikke jeg greier å spise noe mere før helga (yeah right), kjempegod marengskake og tapas to die for! Har ikke tatt så mange bilder i dag faktisk, ser nesten ut som det var bare meg og Neo hele dagen, men det var det altså ikke. Her er uansett noen bilder fra dagen min! Etter vi kom inn fra å se på barnetoget har vi vært inne resten av dagen, og bare kost oss med god mat, quiz, ferievideo fra vår forrige USA tur, og selvfølgelig de standard 17.Mai tv programmene. !7.Mai programmene i år var ganske skuffende, det var nesten ingen ting fra Trondheim, og live videoen til Adressa, fra toget i byen var sååå dårlig kvalitet/filmet. Ble mye bedre når vi satte på ferievideoen i steden, ååå som jeg gleder meg til vi drar tilbake. Uansett, dette var det jeg hadde å si fra i dag, nå skal jeg gå og ta meg en dusj, og  prøve å få nok søvn til og overleve skoledagen i morgen, så god natt fra min side av kloden. Aka. deres side også :):)


T-skjorte Bik Bok | Skjørt Tobi | Genser Only | Sko Converse

Dag en med studiedag denne uken og jeg har fått inn hvor mye øving? Så langt en time, kanskje to. Men på den lyse siden så har jeg funnet ut av hva jeg skal gjøre Tirsdag og Onsdag, hva jeg skal lese og slikt, så jeg tror det kommer til gå greit. Også har jeg fått levert griserapporten som var på lang overtid! Jeg har også fått støvsugd, hatt kaninene ute i finværet, og fått mye sol og frisk luft selv. Jeg aner ikke hvor mange grader det er i dag, men varmt og godt er det hvertfall. Vi har ikke tatt ut møblene våre enda, men siden jeg ville sitte ute så ble det en diy sofa som er såå god å sitte i. Kaninene er rett rundt hjørnet på verandaen, og koser seg, med mye skygge og kaldt drikkevann. Passer meg midt i blinken med supert vær og studiedager samtidlig, så jeg kan sitte ute hele dagen og få litt much needed sol. Krysser fingrene for at finværet holder seg lenge!

 

Bukse Bik Bok | T-skjorte Shana | Genser Nelly.com | Solbriller Pink

Heisann! Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men jeg slettet et par av mine blogginnlegg, da jeg føler bloggingen min den siste uken ikke har vært særlig bra. Det har vært mere kvantitet over kvalitet, selv om det ikke har vært veldig mange heller. Nå skal jeg hvertfall fokusere mere på kvalitet, blogginnlegg jeg er fornøyde med, og ikke blogge for å blogge. Her er dagens antrekk, tatt på en litt annerledes plass! Jeg og mamma dro en tur til Stjørdalen, på en kunstutstilling der mormor hadde utstilt noen malerier. Jeg har latt malesakene mine ligge urørt ganske lenge, men ble faktisk litt inspirert av kuntutstillingen og smekket sammen to malerier når jeg kom hjem. Mine malerier er ikke så fine, men de var gøy og lage, og det er det som telles!


- noen av mormors malerier-

-bygget kunstutstillingen var i-

-fint foto-objekt?-

-mine malerier, ser dere hvordan tema jeg har gått for?-
 
Woho, nå har jeg en hel uke fri! Eller, en blanding av fri og studiedagen, men så lenge jeg kan sove lenge og gjøre alt av skolearbeidet i senga er det bra nok for meg. I tillegg er det meldt 20 grader her i starten av neste uke tror jeg, så da blir det perfekt for meg å ta med kaninene ute for en luftetur også. Når denne uken med fri er over har jeg igjen en siste tentamen, også er sommeren rett rundt hjørnet (nesten hvertfall). Mens vi er inne på temaet om tentamener, gjett hva som skjedde i det Engelsk tentamenen startet i dag? Jeg hadde akkurat slått på pc'en min, logget inn der vi skulle levere tentamenen, og ventet bare på oppgavene i det pc'en min bestemte seg for at den trengte en oppdatering. Dere vet de oppdateringene som tar en time, og det ikke går an å bruke pc'en i mellomtiden? Etter uttallige forsøk med å trykke på alle knappene, og slå den av og på, men det var vist på liv og død at den oppdateringen skulle bli gjort der og da. Men jeg ble heldigvis ferdig tidlig nok uansett! (I følge pappa får du alltid påminnelse før slike oppdateringer, men jeg sverger på at jeg ikke fikk det altså)


 


Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.