hits
Hehe, det skal ikke være lett å ta bilder når det er sterk vind ute! Holdt nesten på å blåse over ende i går, og hva fikk jeg lyst å gjøre? Ha en photoshoot selvsagt! Fikk overaskende mange bra bilder denne gangen (takk mamma!), men så har du der det vises en smule bedre at det faktisk er vind ute.
Så godt det føles å være ferdig med den verste tentamenen! Jeg ble faktisk ferdig ganske tidlig, og dro rett til 3T for å svømme litt når jeg var ferdig, så nå gjennstår det bare å se hva karaktereren sier, *krysser fingrene*. Vi har Norsk og Engelsk på Mandag og Tirsdag, også har vi en hel uke med fri/studiedager før vi har tverrfaglig tentamen til slutt. Tiden frem til sommerferien kommer til å gå såååå fort, hvertfall med alle de fridagene. Jeg ble så glad i går da jeg kom på at siden det er Mai på Søndagen, kan jeg da si at vi drar til USA neste måned. Det er riktig nok helt i starten av Mai, og vi reiser helt i slutten av Juni, men neste måned dere, det er jo snart! Her er det ei som hvertfall er i full gang med nedtellingen, hehe.

Fikk inn litt øvelseskjøring også, og jeg kan forsikre dere om at disse bildene er tatt mens vi står parkert :) Smekke opp et speilreflekskamera å begynne å ta selfies mens jeg kjører troooor jeg er på listen over ting som ikke anbefales å gjøre i trafikken.


 

Greide ikke å bestemme meg om jeg likte bildene best i b&w eller i farger, synes de be så fine uansett, så bilder i fargen kommer sikkert til å dukke opp i et innlegg her og der senere. Kjolen kjøpte jeg når vi var på Cala d'Or i fjor, på en butikk som het Shana.
 
Heisann dere!
I morgen har vi vår første tentamen i år, så dagen i dag går med til studiedag med matte, matte og mere matte. Matte er definitivt ikke favorittfaget mitt, ikke det jeg er finkest i heller, men jeg elsker disse studiedagene der vi kan være hjemme å øve akkurat når og hvor mye vi vil. Vi har fire studiedager denne perioden også er det flere fridager fremover, så jeg setter stooor pris på at det er en stund til vi har hele uker igjen. Hele uken blir så mye bedre bare av en ekstra fridag. Jeg startet dagen med en treningsøkt, overaskende tidelig til og være meg, og var i bassenget på 3T allerede klokken 10. Jeg har aldri vært i bassenget der før, selv om jeg har hatt veldig lyst lenge. Bassengområdet var hvertfall kjempefint, og så mye som jeg liker å være i vann skal jeg hvertfall tilbake snart! Når jeg kom hjem igjen skrev jeg et par sider i kommunikasjon som må leveres i morgen, også var det matten som sto for tur. Var en tur ute i min forrige "pause" og tok noen bilder med zoom objektivet mitt, men akkurat nå er det ganske skuffende natur ute synes jeg. Gleder meg til det blir litt grønnere gress og mere blomster og slikt. Speaking of ting jeg gleder meg til: nå har vi endelig fått booket haidykking til meg og pappa i Florida i sommer, så jeg skal få oppfyldt drømmen om å dykke med hai (iik). Kan ikke påstå jeg har hatt den drømmen så veldig lenge, men helt siden jeg fikk dykkesertifikatet er det noe jeg har hatt kjempelyst til å gjøre.Så denne sommeren ligger an til å bli ganske bra! 

 
Gratulerer med 3-års dagen lillebror <3
Genser Cubus | T-skjorte Bik Bok | Bukse Bik BokJg hadde ikke planlagt å lage en bursdagsvideo til Neo, men plutselig fikk jeg en knall ide og så for meg hele videoen i hodet. Bildene, videoklippene og alt var helt klart, så når muffinsene sto i ovnen måtte jeg bare finne alle bildene og klippene og ha dem inn i redigeringsprogrammet så fort som mulig før jeg glemte det. Et par timer og en tur på treningssenteret senere, pluss noen små justeringer i dag og den er ferdig! Blir så fornøyd når jeg får slike ideer og kort tid senere har fått det til slik som jeg så for meg. Jeg ble jo ikke interessert i filming og video redigering før 2016, og alle videoklippene pappa har tatt før der har jeg mer eller mindre ikke tilgang til, men med noen bilder her og der følte jeg likevel at jeg fikk til videoen ganske bra :) Så denne blir postet så tidlig som jeg får til i morgen! Skal prøve å få lagt ut bilder av de ferdige Frost muffinsene, og Biler kaken som mamma står for når de er helt ferdige.
 

 Denne tightsen her er jo helt genial. Jeg går jo relativt ofte rundt med de typiske Nike Just Do It klærne, men jeg er mere den personen som har den samme tingen på to do listen ganske lenge før det faktisk blir gjort. Jeg lager med nye to do lister hele tiden, hvor halvparten av de ufullførte pliktene bare blir flyttet over, uuups. Men til mitt forsvar, når jeg våknet i dag hadde jeg en plan om å få trene, og jeg gjorde faktisk det. Meeen så førte det til at ingen av de andre tingene ble gjort da, for alle sammen vet jo at det tar mesteparten av dagen å finne frem treningsklær, mentalt forbrede seg på å trene, gå de ti minuttene det tar å komme seg til treningssenteret, trene og gå tilbake.  Å ja, det var veldig kaldt å stå ute i "snøstormen" barfot, hvis noen lurte. Tightsen er forresten fra Ebay!Jeg er veldig glad i snø i Desember, og kanskje Januar, MEN IKKE NÅR DET ER SNART MAI.

 
 
Ååååh, gjett hvem som så ferdig sesong en av Outlander i går? Kommer veldig langt etter dere som så den når den først kom ut, men nå slipper jeg heldigvis å vente så lenge på sesong to. De to siste episodene i sesong en var by far de to beste og verste episodene av en serie jeg noen gang har sett. Hvordan er det mulig og ha så mye ondskap og smerte i bare to episoder?? 1,5 timer ish? Men det var definitivt en kjempebra sesong avsluttning. Ugh, serier som er så bra at du nesten ikke vet hva du skal gjøre når de er over. Den er heldigvis ikke over da, det kommer jo hvertfall en sesong til. Føler nesten det begynner å bli  på tide å lage en fangirling kategori her nå, haha. Her ser dere forresten introen til sesong en av Outlander:

Jeg holder egentlig på å jobbe med en disseksjonsrapport av grisehjerte, men jeg tror jeg sier meg ferdig for i kveld, står helt tomt på hva jeg skal skrive. Også har jeg en helseprøve i morgen som jeg ikke akkurat er forbredt på. Nå skal jeg hvertfall gå å ta meg et varmt bad, også kanskje jeg får presset inn litt mere kunnskap etter det. Skal si jeg gleder meg til sommerferie!
Heisann! Håper dere har fått en bedre start på uken en det jeg har, har stort sett brukt gårsdagen og dagen i dag på å ha migrene, desverre, så vi får håpe resten av uken blir hakket bedre. Har også booket på en time Hot Flow (aka yoga i 30-40 grader varmt rom) i morgen kveld, som jeg håper jeg får til å dra på. Dette blir langt fra noe interessant innlegg, som dere sikkert skjønner med tanke på at jeg har vært hjemme og ikke gjort en ting de to siste dagene (som også forklarer hvorfor dagens ootd ikke er det mest moteriktige antrekket så langt) , men jeg har et par småting jeg ville si så da blir det et blogginnlegg likevel. For det første, jeg har veldig lyst å begynne å poste videoer på YouTube kanalen min, men det kan hende det må vente litt da jeg fortsatt ikke har noe som fungerer bra nok å filme slike type videoer med. Vil ikke poste noe jeg ikke er fornøyd med, bare for å poste noe. Kan hende jeg får lånt mamma og pappas videokamera til og filme en video eller to, eller headsettet til pappa så jeg kan filme en gaming video (har nemlig ikke headset heller), men vi får se. Jeg, som er den pingla når det kommer til horror spill fikk plutselig for meg at det vil jeg spille, og filme, haha. Så med andre ord, det kommer videoer på kanalen, men det kan ta en stund.
Så til ting nummer to: jeg sa jo på Torsdag at jeg kom til å oppdatere dere med hvordan auditionen gikk på Fredag, for jeg ville vente til jeg var blitt lagt ut på siden deres. Jeg (og Amanda) fikk beskjed om at vi kom til å bli lagt ut på siden deres på Fredag, men det tok litt lengere tid enn forventet, så vi ble ikke lagt ut før i dag. Begge er for nå lagt ut som reklamemodeller, siden vi er for korte for fashion, men hvis Amanda vokser 3 cm til kan hun bli flyttet til fashion, så null stress der!

.
 
 
I dag dro jeg og pappa innom "På Kloss Hold" på øvelseskjøringsrunden vår (som forresten ble hele 50 km). For dere som ikke vet hva det er så er det en Legoutstilling som blir holdt en gang i året (tror jeg) der det blir stilt ut masse forskjellig Lego som vi kan komme å se på. Så vidt jeg har forstått det har det vært veldig mange folk her i hele åpningstiden deres, så populært er det hvertfall! Vi brukte mesteparten av dagen vår på øvelseskjøring, hvor jeg blandt annet kjørte på motorvei og i tunell for første gang, også var vi på kloss hold en tur før det ble Tapasmiddag når vi kom hjem. Så det ble med andre ord en ganske vellykket Søndag!

  Jeg har nok ikke så mange som de som popper opp hvis dere søker på "Converse Collection" på YouTube, men det begynner å bli en del! Føler egentlig ikke at jeg trenger noen flere Converse nå, annet enn kaaanskje et par høye i lys grå. Har en tendens til å kjøpe med Converse når vi drar til USA siden det er så mye billigere der, men i år tenker jeg å se om jeg finner et par Nike joggesko i stedet, synes de svarte med hvit Nike merke er såå fine. De Conversene jeg har nå er et par lave svarte, et par høye blå, et par høye lilla og et par høye turkis (se siste kjøpte jeg av Amanda da de ble for små, ikke i butikk). Har forresten også et par høye knallrosa Converse som jeg glemte å ta bilde av.
 


(Tror kjolen er fra New Yorker)Ahh #thatfeeling når du nettopp har kommet inn fra å ta anntrekksbilder, også ser du at kameraet står på manuelt! Jaja, heldigvis ble det noen bra ^slike bilder, alle de på langs (?loddrette?) ble ganske ufokusert da, desverre. Fikk dratt med meg mamma ute for å ta bilder i dag, siden jeg ikke har fjernkontroll til kameraet sparer jeg mye tid og får mye bedre bilder når noen tar de for meg. Flanellskjorten er fra New Yorker tror jeg, buksen vet jeg ikke, singletten er fra Vero Moda og skoene er fra Din sko! Mangel på fine bakgrunner i området, men det får bare være for nå.

Okei, sunt er det kanskje ikke, men såå godt! Hadde ekstra god tid i morgest og smekket til med sveler. Typisk meg at jeg brukte så lang tid på å lage svelene, og ta bilder, at jeg måtte hive i meg maten mens jeg sto på kjøkkenet for da var det på tide å dra! Greide ikke å spise opp alt på fatet, så da ble det lunsj ut av det også. Glemte faktisk å føle oppskriften så jeg bare blandet sammen alle ingrediensene ikke i noen spesiell rekkefølge, også halverte jeg den orginale oppskriften da. Vet ikke hvor oppskriften er fra for jeg fikk bare masse sreenshots fra mamma, men her er hvertfall de rette ingrediensene (men halvert), og det ble minst like gode sveler når alt bare ble blandet sammen.

 
Heisann! Husker dere at jeg noe med en modell audition for en stund siden? Veel, i dag var jeg på en ny en! Denne audtionen hadde ingenting med den forige å gjøre, men denne virket mere "profesjonell" synes jeg. Den forige var jo åpen audition på Sirkus Shopping, mens i dag var det på Norsk Fotofagskole sine lokaler, og det var bare meg, Amanda og to andre som hadde vært der hele dagen. I dag var det også null sminke på bildene, da de vil se hvordan vi faktisk ser ut, og uheldigvis for meg er det ikke bare litt synlige blå ringer jeg har under øynene atm. Jeg skal fortelle hvordan det gikk i morgen!
Arg, nå snør det faktisk her ute! Trodde det var vår jeg? Har planer om å ha på meg et antrekk som er interessant nok til å ta antrekksbilder av i morgen, så jeg håper snøen ikke blir værende da jeg har blitt stor fan av vår bakgrunner på bildene. Litt kjipt når jeg kommer med mere og mere vår antrekk, også er det snø i bakgrunnen, er dere ikke enig?
Siden jeg nå ganske nylig har begynt å øvelseskjøre har jeg selvfølgelig møtt på flere forskjellige typer sjåfører, og det er en del av disse som ikke er særlig tålmodige rundt de som øvelseskjører. Altså, når du har en rød L på bilen kan du være veldig nære å ta førekortet, men du kan også være helt fersk, så det skader ingen å ta litt mere hennsyn til hvem du tuter på. Når jeg var ute å kjørte i går så kvalte jeg bilen såpass mange ganger at jeg måtte vente til neste gang det ble grønt lys (til mitt forsvar var det et veldig kort grønt lys), det var en person bak meg hele tiden, men han lot vær å tute på meg. Han så at jeg faktisk prøvde å kjøre, det var ikke for at jeg ikke fulgte med, og han lot vær å tute. For tror dere jeg hadde greid å kjøre avgårde noe fortere hvis han hadde stressa meg enda mere med å tute? Nope. Det er het greit å tute på folk som ikke ser at det er grønt lys, men når det står en tydlig L bak på bilen, og vedkommende faktisk prøver å kjøre kommer du ingen vei med å tute. En annen gang jeg var ute å kjørte, var jeg på vei til å kjøre inn i en rundkjøring, men jeg måtte vente liiitt lengere enn erfarne sjåfører gjør, og da begynte de to bilene bak meg å tute. I den situasjonen så jeg at jeg ikke kom til å rekke å kjøre inn i mellom de to bilene, fordi jeg viste at jeg ikke var så flink, så jeg tok valget om å vente litt lengere. Men jeg ventet definitivt ikke lenge nok til at det var noen vits i å tute!

Så folkens, hvis dere ser noen i trafikken med en rød L på bilen som dere synes kjører litt sakte eller ikke kommer seg ut i veien på det korte grønne lyset, prøv å tenk på det at denne personene kan være veldig fersk i trafikken, og det hjelper ingenting når dere tuter. Dere skal få lov å tute hvis vedkommende gjør en stor, potensielt farlig feil, men ikke på slike filleting som går seg til etterhvert :)

Btw hvordan kategori mener dere slike type innlegg passer best under? Jeg er litt usikker for det kan både være hverdag og personlig, fordi personlige meninger og ytringer og what not.

Jakke Cubus Bukse ? Sko Converse Topp Cubus Sløyfe Claires
Starter dagen min litt senere enn vanlig, da jeg våknet opp med ganske kraftig migrene, som heldigvis er borte nå. Så da blir det at til at jeg møter klassen min på kinoen om litt, for vi skal se Bikebeinerne. Tok feil av klokken i dag så i det jeg sto i gangen med skoene på, klar til å løpe til bussen, når mamma bare "øh, du vet at klokken bare er 10.15, ikke 11.15?"  Var syykt stressa, og så plutselig hadde jeg en hel time til overs! Når filmen er ferdig skal jeg og noen veninner dra på en cafè, for det er slike ting som frister å gjøre når det begynner å bli vår ute!


En annen ting jeg vil si før jeg må dra, jeg har jo, som dere allerede vet, blitt stor fan av å lage youtubevideoer i det siste. Jeg tror jeg kommer til å fortsette å poste slike type videoer som jeg har postet på kanalen jeg har nå, men jeg kommer også til å lage meg en ny kanal. Grunnen til at jeg vil lage en kanal til er fordi jeg har lyst til å lage videoer på engelsk. Både for at flere folk skal kun se videoene, og fordi jeg vil gjerne bli enda bedre i engelsk, og ikke minst tryggere på å snakke engelsk. På den nye kanalen vet jeg ikke helt hva jeg kommer til å poste, annet enn at jeg vet at jeg vil poste hairtutorial på hårfrisyrene jeg har hatt i hairstyle of the day innleggene så langt, altså space buns og braid with a bow. Har ikke rukket å lage kanalen enda, men jeg kommer til å legge ut link her når jeg har gjort det! Nå må jeg nesten løpe for å rekke bussen, gårsdagens antrekk kommer i et forhåndsskrevet innlegg klokken 14.00 i dag. Her har dere forresten meg i et nøtteskall: hadde sykt liten tid før jeg skulle dra tidligere, "fikk" en time ekstra, nå har jeg sykt dårlig tid igjen!
Hei dere! Nå har jeg og mamma samarbeidet om dette innlegget, som blir del en i Florida 101 (kommer forhåpentligvis en London 101 også!). Det disse innleggene kommer til å bestå av er våre favoritt tips til å planlegge drømmeferiene. Her i huset er det mamma som planlegger og bestiller feriturene våre, og etter ganske mange turer til blandt annet Florida og Hawaii vil jeg påstå hun gjør en bra jobb! I del en vil jeg inkludere blant annet hvor den beste plassen å kjøpe parkbiletter (Disney, Universal og slike parker), hvordan unngå å dra til parkene de dagene det er fullest, hvilke fly vi alltid flyr med, og hvor vi bestiller hotell! (Dette er hva vi synes er best og velger å gjøre, ikke hva som nødvendigvis er best for alle sammen)


PARKBILETTER:

Parkbilletter lønner seg å bestille god tid før du reiser, slik at du sparer på gatepricen (billigere enn billetter enn å kjøpe der, og du slipper å stå like lenge i kø). Vi kjøper billettene våre på Undercovertourist.com, undercovertourist har ofte tilbud som 5 dager i Disneyparker til prisen av 4, eller 4 dager i Universal parkene for prisen av 2, slike tilbud får du ikke når du bestiller fra Disney sin nettside.

CROWDCALENDAR:

Crowdcalernar er rett og slett en livredder! Vi drar jo kun til parkene i Florida i sommerferien, og da er alle dagene såkalte "rød dager", altså det er mange folk der uansett hvordan dag du velger. Med crowdcalendaren ser du hvilken av de "rød dagene" som er grønne, oransje eller røde. Vi prøver alltid å dra på de grønne "rød dagene" for da er det så lite folk som du kan få det i fellesferien, men røde "rød dager" må styres unna!

BEST FLY:

Vi flyr som regel med Dreamlineren til Norwegian, fra Trondheim via Oslo også til Orlando. Dreamlineren er det eneste flyet (så vidt jeg vet) som flyr direkte fra Norge til Florida (flere destinasjoner i Florida). De har også gjort noe med luften i Dreamlineren som reduserer jet lag! Dreamlineren er mere romslig enn andre fly (det føler ikke i nærheten av så trangt som på vanligere fly, både bredere fly og romsligere under taket), og alle pasasjerene har egene tv skjermer med både forskjellige filmer, tv-serier, musikk og spill. Andre valget vårt når det kommer til fly er å fly fra Trondheim til London med Norwegian, også videre til Florida med British Airways.


Inni en Dreamliner - ganske stor plass! Bilde hentet fra Google

BEST HOTELL:
Vi bruker alltid å se etter hotell på Hotels.com, både fordi det er veldig oversiktlig og lett og finne hva som paasser best for oss. Det er lurt å slltid sjekke andre nettsider, blandt anner hotellets nettside, men vi ender alltid opp med å booke hotell igjennom hotels.com uansett fordi det er der vi finner de beste prisene. 

 Foto: Natalie Sæther
 
 
Høydepunkt:

Tror ukens høydepunkt må bli den fine turen med Ida og Sarah i dag. Synes der er så koselig å gjøre noe slikt på Søndagene, hvertfall på slike solskinnsdager sånn som i dag.

Nedtur:

Ukens nedtur må vel være at vi har en teoriprøve i gym i morgen, som jeg på en måte ikke har øvd til, og med på en måte mener jeg at jeg ikke har åpnet boken. Kremt.

Tanke:

Haha, 90% av tankene mine nå for tiden er slik "omg jeg gleder meg syyyykt mye til sommerferien og Florida", er ikke stort annet å finne der inne nå.

Sang:

Theme sangen til Outlander - The Skye Boat Song

Latterkrampe:

Ukens latterkrampe følte jeg for å ta med denne gangen, for jeg fikk fullstendig latterkrampe da jeg fant disse bildene av pappa, hahaha.

Serie:

Outlander <3 Blitt helt hekta, synd jeg nærmer meg slutten av den ene sesongen som er på Netflix (tror ikke det har kommet ut noen episoder av sesong 2 enda?)

Mest leste blogginnlegg:

Uten tvil det innlegget jeg skrev i går kveld om sosial angst, som dere kan finne her. Kjempeskummelt å trykke publiser, men definitivt verd det når jeg ser hvor mange bra tilbakemeldinger jeg har fått <3

 
Heiisann, har dere gjort noe fint i dag? Her i Trondheim er det strålende sol og skyfri himmel, noe som passer midt i blinken! Jeg og to veninner var og gikk tur på Ladestien i dag, så vi ble ganske glade da vi så det var meldt finvær. Vi brukte ganske lang tid på turen vår da vi stoppet flere plasser, og på en av plassene stoppet vi og vasset (KALDT), og Sarah skulle selvfølgelig bade (KALDT). Hvis noen av dere har gått før har dere sikkert lant merke til bunkerne langs stien? Tror det er to stykker. På tur tilbake stoppet vi og kravlet ned i en av de, og den inngangen var ikke akkurat stor!
Her er eneste inngangen til den bunkeren jeg snakket om, ikke særlig stort akkurat men vi kom oss inn, og ut igjen!


Sarah på vei ut av bunkeren


Utsikten fra inne i bunkeren, tror de brukte plassen til å skyte på noen..fiender kanskje?

 


 

 
Helt blanke ark, men ikke et ord å skrive. Nå som jeg endelig har bestemt meg for å skrive noe, hvor begynner jeg? Jeg kan vel begynne med å si at det ikke er så lenge siden jeg fikk diagnosen sosial angst, men det hadde vært snakk om at det var det jeg hadde i ganske lang tid før der. Jeg ha ønsket å skrive noe, ikke om diagnosen i seg selv, men hva jeg føler rundt det ganske lenge nå. Jeg har ikke skrevet noe, fordi det er ikke akkurat kult å ha angst, det ganske tabu faktisk. Det at det fortsatt er tabu er en av grunnene til at jeg skriver dette. Jeg ser så mange andre bloggere dele slike ting, og jeg føler jeg bør si noe også, hvertfall når jeg har noe å si noe om. Angst er forskjellig for alle sammen, men vil dere hvite hvordan det føles for meg? Har dere noen gang gruet dere så mye til f.eks en legetime eller en tannlegetime at du føler du ikke får puste? At du ikke greier å sitte i ro fordi du skjelver så mye? Sånn føles det til vanlig for de med sosial angst, akkurat som beskrevet med eplekjernen lenger nede her (ikke jeg som har skrevet det). Jeg har tatt vare på de samme notatene jeg viste til psykologen min, jeg skal dele de her uten å forandre på noe, selv om de er på engelsk (føler jeg får frem ting bedre når jeg skriver på engelsk). Det er ikke lange biten, men det er en start.

My heart starts beating real fast. I can't breathe. I can feel my chest going up and down, but I can't breathe. I can't focus. My mind is a mess. I have to get out of there. Every sound gets so loud. So loud it's like a drumming sound  in my ears. I can't focus on what anybody is saying. My palms get all sweathy. It keeps me from sleeping sometimes. It keeps me from going to the store, ordering at a resturant, asking for help or going out with my friends. It keeps me from doing things, because I hate feeling like that. It feels like something is squeezing my lungs so hard I can barely breathe. It feels like everyone is looking at me, judging me, even when I know they aren't. It feels awfull. 

 

Heisann! Nå tenkte jeg å dele et tips til dere som har hamster, ørkenrotter eller andre smådyr. Å ha drivved i buret til smågnagerne har blitt veldig populært, både fordi det kan se ganske kult ut, og fordi gnagerne elsker det til å både klatre på det, gjemme seg under og til å slipe kjørne sine. Når jeg var innom Tam Lade for en stund siden (og nesten fikk sjokk at hvor sykt dyr en dyrt en bit tre er) fikk mamma den lure ideen at vi kunne dra å skaffe drivved selvv, så det var akkurat det jeg gjorde. Før drivveden kan legges i buret må den renses, måten jeg gjorde det på var å ha all drivveden i den største kasserollen jeg fant, også la det ligge 5 minutter i kokende vann. I skrivende stund er drivveden langt unna tørr, men når den får tørket skal jeg bruke den i mitt neste hamster bur "tema", og kan poste bilder/video av hvordan det blir seende ut. 

Sko Converse / Bukse Bik Bok / Cardigan ? / T-skjorte laget av mamma


 


Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.