hits

Ariel Charlotte

The struggle med å ta bilder i vind

 • Skrevet 30.04.2016 klokka 15:25
 • Kategori: Foto
Hehe, det skal ikke være lett å ta bilder når det er sterk vind ute! Holdt nesten på å blåse over ende i går, og hva fikk jeg lyst å gjøre? Ha en photoshoot selvsagt! Fikk overaskende mange bra bilder denne gangen (takk mamma!), men så har du der det vises en smule bedre at det faktisk er vind ute.

Mattetentamen, I hate you

 • Skrevet 29.04.2016 klokka 20:46
 • Kategori: Hverdag

Så godt det føles å være ferdig med den verste tentamenen! Jeg ble faktisk ferdig ganske tidlig, og dro rett til 3T for å svømme litt når jeg var ferdig, så nå gjennstår det bare å se hva karaktereren sier, *krysser fingrene*. Vi har Norsk og Engelsk på Mandag og Tirsdag, også har vi en hel uke med fri/studiedager før vi har tverrfaglig tentamen til slutt. Tiden frem til sommerferien kommer til å gå såååå fort, hvertfall med alle de fridagene. Jeg ble så glad i går da jeg kom på at siden det er Mai på Søndagen, kan jeg da si at vi drar til USA neste måned. Det er riktig nok helt i starten av Mai, og vi reiser helt i slutten av Juni, men neste måned dere, det er jo snart! Her er det ei som hvertfall er i full gang med nedtellingen, hehe.

Fikk inn litt øvelseskjøring også, og jeg kan forsikre dere om at disse bildene er tatt mens vi står parkert :) Smekke opp et speilreflekskamera å begynne å ta selfies mens jeg kjører troooor jeg er på listen over ting som ikke anbefales å gjøre i trafikken.


 

Pretty Dresses And Windy Photoshoots

 • Skrevet 29.04.2016 klokka 16:49
 • Kategori: Antrekk


Greide ikke å bestemme meg om jeg likte bildene best i b&w eller i farger, synes de be så fine uansett, så bilder i fargen kommer sikkert til å dukke opp i et innlegg her og der senere. Kjolen kjøpte jeg når vi var på Cala d'Or i fjor, på en butikk som het Shana.
 

På'n igjen

 • Skrevet 28.04.2016 klokka 15:34
 • Kategori: Foto

Heisann dere!
I morgen har vi vår første tentamen i år, så dagen i dag går med til studiedag med matte, matte og mere matte. Matte er definitivt ikke favorittfaget mitt, ikke det jeg er finkest i heller, men jeg elsker disse studiedagene der vi kan være hjemme å øve akkurat når og hvor mye vi vil. Vi har fire studiedager denne perioden også er det flere fridager fremover, så jeg setter stooor pris på at det er en stund til vi har hele uker igjen. Hele uken blir så mye bedre bare av en ekstra fridag. Jeg startet dagen med en treningsøkt, overaskende tidelig til og være meg, og var i bassenget på 3T allerede klokken 10. Jeg har aldri vært i bassenget der før, selv om jeg har hatt veldig lyst lenge. Bassengområdet var hvertfall kjempefint, og så mye som jeg liker å være i vann skal jeg hvertfall tilbake snart! Når jeg kom hjem igjen skrev jeg et par sider i kommunikasjon som må leveres i morgen, også var det matten som sto for tur. Var en tur ute i min forrige "pause" og tok noen bilder med zoom objektivet mitt, men akkurat nå er det ganske skuffende natur ute synes jeg. Gleder meg til det blir litt grønnere gress og mere blomster og slikt. Speaking of ting jeg gleder meg til: nå har vi endelig fått booket haidykking til meg og pappa i Florida i sommer, så jeg skal få oppfyldt drømmen om å dykke med hai (iik). Kan ikke påstå jeg har hatt den drømmen så veldig lenge, men helt siden jeg fikk dykkesertifikatet er det noe jeg har hatt kjempelyst til å gjøre.Så denne sommeren ligger an til å bli ganske bra! 

 

Gratulerer med 3-års dagen Neo!

 • Skrevet 27.04.2016 klokka 10:45
 • Kategori: Videoer

Gratulerer med 3-års dagen lillebror <3

Yesterdays Look

 • Skrevet 26.04.2016 klokka 17:07
 • Kategori: Antrekk

Genser Cubus | T-skjorte Bik Bok | Bukse Bik Bok

Bday Prep!

 • Skrevet 26.04.2016 klokka 16:09
 • Kategori: Hverdag
Jg hadde ikke planlagt å lage en bursdagsvideo til Neo, men plutselig fikk jeg en knall ide og så for meg hele videoen i hodet. Bildene, videoklippene og alt var helt klart, så når muffinsene sto i ovnen måtte jeg bare finne alle bildene og klippene og ha dem inn i redigeringsprogrammet så fort som mulig før jeg glemte det. Et par timer og en tur på treningssenteret senere, pluss noen små justeringer i dag og den er ferdig! Blir så fornøyd når jeg får slike ideer og kort tid senere har fått det til slik som jeg så for meg. Jeg ble jo ikke interessert i filming og video redigering før 2016, og alle videoklippene pappa har tatt før der har jeg mer eller mindre ikke tilgang til, men med noen bilder her og der følte jeg likevel at jeg fikk til videoen ganske bra :) Så denne blir postet så tidlig som jeg får til i morgen! Skal prøve å få lagt ut bilder av de ferdige Frost muffinsene, og Biler kaken som mamma står for når de er helt ferdige.
 

New Haircolor

 • Skrevet 24.04.2016 klokka 17:18
 • Kategori: Skjønnhet


 

Just Do It...Later

 • Skrevet 23.04.2016 klokka 21:23
 • Kategori: Hverdag
Denne tightsen her er jo helt genial. Jeg går jo relativt ofte rundt med de typiske Nike Just Do It klærne, men jeg er mere den personen som har den samme tingen på to do listen ganske lenge før det faktisk blir gjort. Jeg lager med nye to do lister hele tiden, hvor halvparten av de ufullførte pliktene bare blir flyttet over, uuups. Men til mitt forsvar, når jeg våknet i dag hadde jeg en plan om å få trene, og jeg gjorde faktisk det. Meeen så førte det til at ingen av de andre tingene ble gjort da, for alle sammen vet jo at det tar mesteparten av dagen å finne frem treningsklær, mentalt forbrede seg på å trene, gå de ti minuttene det tar å komme seg til treningssenteret, trene og gå tilbake.  Å ja, det var veldig kaldt å stå ute i "snøstormen" barfot, hvis noen lurte. Tightsen er forresten fra Ebay!Jeg er veldig glad i snø i Desember, og kanskje Januar, MEN IKKE NÅR DET ER SNART MAI.

 

Shades Of Beige and Grey | OOTD

 • Skrevet 22.04.2016 klokka 15:50
 • Kategori: Antrekk

 

Oh No You Didn't!

 • Skrevet 20.04.2016 klokka 20:06
 • Kategori: Hverdag

Ååååh, gjett hvem som så ferdig sesong en av Outlander i går? Kommer veldig langt etter dere som så den når den først kom ut, men nå slipper jeg heldigvis å vente så lenge på sesong to. De to siste episodene i sesong en var by far de to beste og verste episodene av en serie jeg noen gang har sett. Hvordan er det mulig og ha så mye ondskap og smerte i bare to episoder?? 1,5 timer ish? Men det var definitivt en kjempebra sesong avsluttning. Ugh, serier som er så bra at du nesten ikke vet hva du skal gjøre når de er over. Den er heldigvis ikke over da, det kommer jo hvertfall en sesong til. Føler nesten det begynner å bli  på tide å lage en fangirling kategori her nå, haha. Her ser dere forresten introen til sesong en av Outlander:

Jeg holder egentlig på å jobbe med en disseksjonsrapport av grisehjerte, men jeg tror jeg sier meg ferdig for i kveld, står helt tomt på hva jeg skal skrive. Også har jeg en helseprøve i morgen som jeg ikke akkurat er forbredt på. Nå skal jeg hvertfall gå å ta meg et varmt bad, også kanskje jeg får presset inn litt mere kunnskap etter det. Skal si jeg gleder meg til sommerferie!

News

 • Skrevet 19.04.2016 klokka 19:56
 • Kategori: Hverdag

Heisann! Håper dere har fått en bedre start på uken en det jeg har, har stort sett brukt gårsdagen og dagen i dag på å ha migrene, desverre, så vi får håpe resten av uken blir hakket bedre. Har også booket på en time Hot Flow (aka yoga i 30-40 grader varmt rom) i morgen kveld, som jeg håper jeg får til å dra på. Dette blir langt fra noe interessant innlegg, som dere sikkert skjønner med tanke på at jeg har vært hjemme og ikke gjort en ting de to siste dagene (som også forklarer hvorfor dagens ootd ikke er det mest moteriktige antrekket så langt) , men jeg har et par småting jeg ville si så da blir det et blogginnlegg likevel. For det første, jeg har veldig lyst å begynne å poste videoer på YouTube kanalen min, men det kan hende det må vente litt da jeg fortsatt ikke har noe som fungerer bra nok å filme slike type videoer med. Vil ikke poste noe jeg ikke er fornøyd med, bare for å poste noe. Kan hende jeg får lånt mamma og pappas videokamera til og filme en video eller to, eller headsettet til pappa så jeg kan filme en gaming video (har nemlig ikke headset heller), men vi får se. Jeg, som er den pingla når det kommer til horror spill fikk plutselig for meg at det vil jeg spille, og filme, haha. Så med andre ord, det kommer videoer på kanalen, men det kan ta en stund.
Så til ting nummer to: jeg sa jo på Torsdag at jeg kom til å oppdatere dere med hvordan auditionen gikk på Fredag, for jeg ville vente til jeg var blitt lagt ut på siden deres. Jeg (og Amanda) fikk beskjed om at vi kom til å bli lagt ut på siden deres på Fredag, men det tok litt lengere tid enn forventet, så vi ble ikke lagt ut før i dag. Begge er for nå lagt ut som reklamemodeller, siden vi er for korte for fashion, men hvis Amanda vokser 3 cm til kan hun bli flyttet til fashion, så null stress der!

.
 

Bedroom Details

 • Skrevet 19.04.2016 klokka 19:17
 • Kategori: Foto

 

På Kloss Hold 2016

 • Skrevet 17.04.2016 klokka 21:26
 • Kategori: Foto

I dag dro jeg og pappa innom "På Kloss Hold" på øvelseskjøringsrunden vår (som forresten ble hele 50 km). For dere som ikke vet hva det er så er det en Legoutstilling som blir holdt en gang i året (tror jeg) der det blir stilt ut masse forskjellig Lego som vi kan komme å se på. Så vidt jeg har forstått det har det vært veldig mange folk her i hele åpningstiden deres, så populært er det hvertfall! Vi brukte mesteparten av dagen vår på øvelseskjøring, hvor jeg blandt annet kjørte på motorvei og i tunell for første gang, også var vi på kloss hold en tur før det ble Tapasmiddag når vi kom hjem. Så det ble med andre ord en ganske vellykket Søndag!

 

Favourite Quotes

 • Skrevet 16.04.2016 klokka 22:24
 • Kategori: Inspirasjon
 

Converse Collection

 • Skrevet 16.04.2016 klokka 16:19
 • Kategori: Antrekk
Jeg har nok ikke så mange som de som popper opp hvis dere søker på "Converse Collection" på YouTube, men det begynner å bli en del! Føler egentlig ikke at jeg trenger noen flere Converse nå, annet enn kaaanskje et par høye i lys grå. Har en tendens til å kjøpe med Converse når vi drar til USA siden det er så mye billigere der, men i år tenker jeg å se om jeg finner et par Nike joggesko i stedet, synes de svarte med hvit Nike merke er såå fine. De Conversene jeg har nå er et par lave svarte, et par høye blå, et par høye lilla og et par høye turkis (se siste kjøpte jeg av Amanda da de ble for små, ikke i butikk). Har forresten også et par høye knallrosa Converse som jeg glemte å ta bilde av.
 

A dressy look

 • Skrevet 16.04.2016 klokka 16:02
 • Kategori: Antrekk(Tror kjolen er fra New Yorker)

OOTD black & white

 • Skrevet 15.04.2016 klokka 18:43
 • Kategori: Antrekk
Ahh #thatfeeling når du nettopp har kommet inn fra å ta anntrekksbilder, også ser du at kameraet står på manuelt! Jaja, heldigvis ble det noen bra ^slike bilder, alle de på langs (?loddrette?) ble ganske ufokusert da, desverre. Fikk dratt med meg mamma ute for å ta bilder i dag, siden jeg ikke har fjernkontroll til kameraet sparer jeg mye tid og får mye bedre bilder når noen tar de for meg. Flanellskjorten er fra New Yorker tror jeg, buksen vet jeg ikke, singletten er fra Vero Moda og skoene er fra Din sko! Mangel på fine bakgrunner i området, men det får bare være for nå.

#breakfastgoals

 • Skrevet 15.04.2016 klokka 15:43
 • Kategori: Mat


Okei, sunt er det kanskje ikke, men såå godt! Hadde ekstra god tid i morgest og smekket til med sveler. Typisk meg at jeg brukte så lang tid på å lage svelene, og ta bilder, at jeg måtte hive i meg maten mens jeg sto på kjøkkenet for da var det på tide å dra! Greide ikke å spise opp alt på fatet, så da ble det lunsj ut av det også. Glemte faktisk å føle oppskriften så jeg bare blandet sammen alle ingrediensene ikke i noen spesiell rekkefølge, også halverte jeg den orginale oppskriften da. Vet ikke hvor oppskriften er fra for jeg fikk bare masse sreenshots fra mamma, men her er hvertfall de rette ingrediensene (men halvert), og det ble minst like gode sveler når alt bare ble blandet sammen.

 

En ny audition?

 • Skrevet 14.04.2016 klokka 19:15
 • Kategori: Hverdag

Heisann! Husker dere at jeg noe med en modell audition for en stund siden? Veel, i dag var jeg på en ny en! Denne audtionen hadde ingenting med den forige å gjøre, men denne virket mere "profesjonell" synes jeg. Den forige var jo åpen audition på Sirkus Shopping, mens i dag var det på Norsk Fotofagskole sine lokaler, og det var bare meg, Amanda og to andre som hadde vært der hele dagen. I dag var det også null sminke på bildene, da de vil se hvordan vi faktisk ser ut, og uheldigvis for meg er det ikke bare litt synlige blå ringer jeg har under øynene atm. Jeg skal fortelle hvordan det gikk i morgen!
Arg, nå snør det faktisk her ute! Trodde det var vår jeg? Har planer om å ha på meg et antrekk som er interessant nok til å ta antrekksbilder av i morgen, så jeg håper snøen ikke blir værende da jeg har blitt stor fan av vår bakgrunner på bildene. Litt kjipt når jeg kommer med mere og mere vår antrekk, også er det snø i bakgrunnen, er dere ikke enig?

Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign