hits

Ariel Charlotte

ootd

  • Skrevet 26.04.2015 klokka 21:16
  • Kategori: Antrekk


Haha, prøv og ikke studer bokstavene i bakgrunnen så alt for mye på denne her


Genser Bik Bok / Bukse Only / Hettegenser Bik Bok

Bursdagsfeiring + fancy kake

  • Skrevet 26.04.2015 klokka 21:13
  • Kategori: Hverdag

Heia,

I dag har vi med familien feiret bursdagen til denne luringen, Neo (lillebror) som blir hele 2 år i morgen. Var nok en helt grei Søndag når man får masse kake, og pakker. Så glad som han er i alt som har noe og gjøre med biler, traktor, tog og lignende, tror dere han ble glad for den flotte anleggskaken (?) mamma lagde? For og si det sånn, varte den ikke så alt for lenge før alle kjøretøyene ble plukket av og lekt med!

Begynner og få tilbake blogglysten nå som det har blitt så lyst ute, så jeg har faktisk tenkt og blogge denne gangen! Jeg har tenkt og blogge litt mere "i mitt eget tempo" da, og ikke poste bare får og få flere innlegg om dagen. Kvalitet over kvantitet, eller hva er det man sier? Skal se om jeg får postet innkjøpene jeg fikk i posten tidligere i uken her snart, også har jeg et par antrekksbilder som ikke er postet enda.

 

Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign