hits


Heiiiii! Jeg er sååå glad for at det er Fredag i morgen. Gikk helt frem til i går kveld da jeg stilte alarmen(e) for i dag før jeg innså at det var jo Onsdag?? Uken har jo ikke vært en vanlig uke så det er ikke så rart, Mandagen var det fri og Tirsdagen var det slags operasjon dagsverk så jeg var på jobben til pappa isteden for på skolen. I går var det jo såå fint vær (sykt mye vind, men det såå jo fint ut innenfra) så det å vaske vinduer i trettende etasje med den fine utsikten var jo ikke så ille. Uken min har med andre ord ikke vært så "blogg interessant. Tenker jeg blir litt bedre på bloggfronten jo nærmere sommeren vi kommer, merker bare humøret og energinivået blir så mye bedre på vår/sommer biten av året. Og ikke minst, antrekkene og antrekksbildene blir jo 10x bedre. Det å dra ut en ekstra gang om vinteren synes jeg ikke noe om fordi hele hagen er bokstavlig talt dekket med metervis med snø, jeg risikerer livet ved å komme meg over glattisen og jeg fryser halvt i hjel :) :) Så hvis dere fortsatt lurer: jeg haaaater snø og is og kulde, og ville levd lykkelig i alle mine dager hvis jeg hadde bodd en plass der det hadde vært over 20 grader (helst over 30).


På disse bildene ser dere hvordan håret mitt ser ut når det bare er vasket og tørket, jeg har ikke brukt noen produkter eller varme. Lurer på hvorfor jeg ikke går med håret løst oftere? Har det i en top knot 90% av tiden, med mindre det er noen snille folk rundt meg som kan flette, hehe. kan å lage flette som minner om Elsa's i Frozen, men noe særlig annet gjør jeg ikke, hvertfall ikke når jeg har type 2 minutter. Disse bildene ser ikke såå bra ut i farge, så jeg poster bedre bilder senere en gang!

Husker dere at jeg skrev et innlegg for en stund siden der jeg sa at jeg ble så fort distrahert når jeg skriver blogginnlegg, og ender opp med å gjøre helt andre ting? Jeg er fortsatt like distrahert, haha, innlegget her har vært ferdig leenge men hva har jeg gjort i mellomtiden? Drømmet meg bort i bilder og blogger fra språkreiser og Floridareiser <3<3


 
Gleder meg sykt mye til å dra tilbake til solskinnsstaten, denne sommeren kommer til å bli helt fantastisk! Opprettet en egen kategori for jeg har planer om å  blogge underveis :) Sommeren 2016, kom fort! 
Kom over denne oppskriften og var bare nødt til å teste den ut: vegansk, sunn iskrem som besto av to ingredienser, yes please! (nei jeg er ikke veganer, men det skader definitivt ikke å spise noe vegansk). For å lage denne isen tar du frossen banan og kakaopuver og blander det sammen i en blender, du bestemmer selv hvor mye banan du vil ha (mengde is) og hvor mye kakaopulver (hvor sterk sjokolade smak). Jeg toppet min av med litt strø, som selvfølgelig ikke er sunt, MEN I want sprinkles, so I'll have sprinkles.
Hadde laget en posjon til meg selv, men så var det noen som ville ha. Altså, Neo tok skjeen min og satt klar til å "spise opp absolutt alt", haha. Godt var det hvertfall! 

 
Ukens høydepunkt:

Vet ikke om jeg har noe høydepunkt fra denne uken, føler hele uken har vært veldig fin! Ble ekstra glad når jeg fikk postet ikke bare en, men to youtube videoer denne uken da, ikke bare å poste for og poste, men fordi det er noe jeg virkelig liker å gjøre. (den siste videoen ble postet her tidligere i dag, og blir postet på bloggen i løpet av kvelden eller morgendagen)

Ukens nedtur:

Telles det som ukens nedtur at påsken er over? Gleder meg så mye til det blir nærmere vår og sommer, men jeg er ikke klar for at ferien skal være over helt enda. Det at planene min om å blogge mye og bygge ferdig å legge ut lego for salg ikke gikk helt etter planen er også litt kjipt. Med at det ikke gikk helt etter planen mener jeg: har postet 2-3 blogginnlegg, og har ubygd lego over hele gulvet på rommet.

Ukens tanke:

Har tenkt mer og mer på å teste ut å være veganer i det siste, altså en måned eller noe sånt der jeg holder meg til kun vegansk mat, også se an hva jeg gjør etter det. Er virkelig ikke noe fan av melk-, egg- og kjøttindustrien og hva de gjør med de stakkars dyrene.

Ukens middag:

Vel, lørdagstacoen er alltid favoritten, men for å si noe litt mere spennende: tapasen vi hadde i går

Ukens bilder som ikke kom på bloggen:

En av disse, haha

Ukens sang:

Har flere nye faves denne uken, men tror Up med Demi Loato og Olly Murs eller Borderline Vanic Remix topper listen!

Ukens innkjøp:

Tror jeg bare har kjøpt to ting denne uken, og siden den ene ikke har kommet må jeg si Lego City Deep Sea Exploration Vessel. (Hvertfall siden jeg brukte alle pengene jeg tjente på å passe de marsvinene jeg snakket om på den)

Ukens serie:

The Simpsons! Perfekt serie å sette på hvis jeg skal gjøre noe annet i tillegg, slik at det ikke er så lett å følge med på alt. Pluss at jeg kan se episodene igjen og igjen.

 

 

 


 


*burde hatt solbrillene på meg* 

Foto credits til mamma
Heisann!

Tenkte jeg skulle få mye tid til og blogge denne påsken, men sååå skjedde ikke det. Jeg fikk derimot postet en video på youtube kanalen min, som jeg nå skal dele her! Hele familien brukte en dag i påsken på å tømme akvariumet helt for både ting, sand og fisk, for og så rengjøre og sette opp et nytt tema. Jeg synes det ble kjempekult med både dykkere og legohaier i akvariumet. Ble såå glad når jeg fant ut at jeg hadde nok film til å lage en video også, for det er noe jeg har blitt skikkelig glad i å gjøre. Her er videoen, husk å se i HD!

Jeg har ikke vært så opptatt i påsken at jeg har noen "grunn" til hvorfor det ikke ble noe blogging, det ble bare ikke slik! Ikke har jeg hatt så mye interessant å skrevet heller. Påsken min har for det meste gått til mye øvelseskjøring, har benyttet sjansen til å kjøre mye når det har vært helligdager og veldig lite biler. Jeg har også passet på to marsvin i påsken, så nå er det full dyreparty her (hvis noen i Trondheimsområdet trenger pass til smådyr i løpet av nær fremtid, bare ta kontakt!). Pengene jeg fikk for å passe marsvinene havnet trygt i spare-til-USA-boksen men så var legoen i videoen over på salg en dag til, så vips var pengene brukt opp på lego, uuups. Men til mitt forsvar: legoen inneholder dykkere, til og med damedykkere OG haier, å dykke med hai er jo drømmen min, så den var ganske nødvendig.


 


 Heisann! I dag har jeg brukt mesteparten av dagen på og rydde og støvsuge nede i kjelleren. Tok en ekstra grundig rengjøring av kaninområdet, og lot de være ute og leke veeeldig lenge. Jeg kan si dere en ting, når jeg holder på med slike stor rengjøringer av kaninting er jeg mer kanin enn menneske etterpå! Buksen min er helt dekket av pels, haha. Min favoritt ting å gjøre når jeg rydder og støvsuger er vel noe flere gjør: høre på favorittsangene mine kjempehøyt i høretelefonene mine. Bruker ikke å ha på høy musikk til vanlig, men når jeg rydder, da blir den høy! Her er 3 av favorittsangene mine atm:

Tove Styrke - Borderline Vanic Remix (er ikke noe fan av orginalen, men elsker denne remixen)

Ellie Goulding - Something in the way you move

Sia - Cheap Thrills

 


 
Ehh..noen av dere som vet hvordan man bygger en utebod? Nå begynner dere kanskje å lure på hva jeg skal ha en utebod til, da det er ikke til alle (kremt) verktøyene mine og slike ting. Tror faktisk det eneste verktøyet jeg har er hammer og spikere, og det å slå et par spikre inn i en planke er omtrendt all kunnskapen jeg har når det kommer til slike ting også. Det jeg har lyst å bruke det til er kaninene mine. Hvis dere ikke er en smule interessert for kaniner aner dere ikke hva jeg snakker om, så la meg opplyse dere: små kaninbur (inne eller ute) som du kjøper på butikken er en stor no no! Folk begynner og få øynene sine mer og mer oppe når det kommer til hvordan kaniner egentlig skal bo, og jeg begynner og få øynene mine mer og mer åpne for noe slikt til kaninene mine (dette er det største av eksemplene, men det hadde vært såå kult å ha). Altså, jeg har ikke bare øynene mine åpent for noe slikt, jeg er mer KAN NOEN VENNLIGST GI MEG EN SÅNN BOD ASAP.

Meen, så har jeg funnet ut at:

1. Pappa ikke kan hjelpe meg før tidligst sommeren 2017 (kanskje ikke en gang da).

2. Jeg har ikke 9 000 kr - 20 000 kr og bruke på noe slikt, eller noe som helst egentlig.

Så da er den eneste løsningen igjen og bygge noe selv da. HVORDAN SKAL JEG SOM ALDRI HAR GJORT NOE MERE ENN Å SPIKRE TO PLANKER SAMMEN LAGE EN HEL BOD?.  Siden jeg er så løsningsorientert (wut??) har jeg prøvd å finne ut hvordan dette kan gå:En del av meg er sånn "jaa, let's do this! selvfølgelig klarer jeg det" mens en annen del frykter det kommer til å se slik ut:


Haha, dette bilde fikk meg til å le så mye, av en eller annen merkelig grunn. Får garantert ikke til og bygge et hus, hvertfall ikke oppned! Prøvde å lete etter et bilde av noen som hadde failet skikkelig mye på å bygge hus/trehus/bod, men jeg fant ingen. Er det bare meg som muligens kan faile på noe slikt? Dette lover godt haha, er dere ikke enige? ;)
 Heii! Flere enn meg som er sykt glad for at det er ferie nå? Pakket med meg treningsklærne og dro innom 3t på vei hjem fra skolen, for der er det en stund siden jeg har vært (uups). Tok en økt med styrketrening i styrkesalen, og det kjennes godt! Etter jeg postet Cala d'or og Hitra videoene på youtubekanalen min har jeg forresten funnet ut at det er noe jeg elsker å gjøre! Så langt er det ikke noe særlig annet enn reisevideoer jeg synes er kjempegøy og lage, noe som er litt synd siden jeg ikke skal reise noen plass før i slutten av Juli. Er på leting etter noe annet jeg synes er gøy å filme, redigere og poste i mellomtiden, så vi får se om jeg finner noe. Nå skal jeg hvertfall se om jeg kan finne noen spill på steamkontoen min å spille, også kanskje jeg setter på en film eller serie etter hvert. Håper dere får en fin fredagskveld!

Heisann!

Hadde nok klipp til at det ble en video fra helgen, litt kort/lite dykking i den, men det får bare være. Begynte og se om jeg hadde nok klipp med en gang jeg kom hjem fra kjøretimen, og vips var videoen klar. Her er hvertfall videoen, husk å se den i HD. Bildene kommer senere!


 
Heia!

Som noen av dere sikkert har fått med dere var jeg på dykketur til Hitra fra Fredagen til Søndagen. Skulle prøve å poste et blogginnlegg før vi dro, men vi fikk det litt for travelt. Har rett og slett ikke hatt tid til å poste noe her etter vi kom hjem heller, har prøver og fremføringer 4 av 5 dager i uken her, i dag hadde jeg prøve og fremføring. Prøver egentlig å sette av noen dager i forveien av prøver til å øve, men har ikke fått tid til noen øving til noen av prøvene enda. Når vi kom hjem på Søndagen var det familiebursdag til Amanda, etter det prioriterte jeg mat og et varmt bad, med bittelitt lesing til yrke innimellom der. I går var det bursdagen til Amanda, så vi koste oss med litt kake, godis og spill! Nå straks har jeg min første kjøretime (!), var ute i går kveld en liten stund bare for å lære meg hva som var gassen og hva som var bremsa, for vi kom på at det kanskje var lurt å kunne før kjøretimen.

Det kommer et eget innlegg om turen i helga så fort jeg får sett over bildene. Ble ikke så mye film og bilder som jeg hadde håpet, men bildene kommer hvertfall senere også må jeg se over filmene for og finne ut om det blir noe film fra helga. Her er ett bilde av området vi bodde på, var kjempefint der! 
Heisann people!

I dag har det faktisk vært vår her i Trondheim. Ble så glad når jeg dro ut og det faktisk var varmt i solen. Stolte litt for blindt på solen, for på vei hjem holdte jeg på fryse halvt i hjel! Har ikke orket å ta noen nye bilder i dag siden jeg fortsatt er syk, så dette er fra i fjor vår. Håper jeg blir i bedre form snart så jeg kan få tatt noen flere bilder ute, og ikke minst så jeg kan dra på dykketuren i helga. Over til noe annet, jeg er på utkikk etter noen nye blogger å lese så hvis dere vil jeg skal titte innom bloggen deres er det bare å legge igjen en kommentar :) 

Lillebror ble med meg og Amanda ute når vi skulle ta noen bilder i dag. Bildene av Amanda ble kjempefine, men jeg fikk ikke et eneste bilde uten Neo på hofta, haha. Bildene skulle være av jakken hovedsaklig, til et type new jacket innlegg men det går jo ikke med disse bildene. Får prøve på nytt senere! Neo var jo også så fotogen i dag (rett før han ikke ville forlate hoften min). Synes bildene ble litt kule selv om de ikke ble slik jeg hadde tenkt det!
 Fant disse bildene når jeg så igjennom bildene mine for en stund siden, og jeg tror ikke jjeg har postet de før. Dette er et antrekk jeg brukte på zumba tror jeg. Buksa er fra Reebook, og er kjøpt på 3t-shoppen, tattoveringen er fra Claires, og  en den rosa sportsbhen vet jeg ikke men slike fåes kjøpt mange plasser. Litt kult å se disse bildene siden rommet mitt ser jo ikke slik ut lengere! Er ikke så mye som er forrandret, men dette området bak meg vises det godt at er forandret.Heisann!

Blitt litt lite blogging fra min side den siste uken, er fortsatt syk så ble borte fra skolen alle dagene. Begynner å føle meg bedre nå da, så i sted var jeg på bursdagsfeiring til ei venninne. Det var veldig koselig, vi endte opp med å spille noen spill. Synes det er så bra når vi faktisk ender opp med å gjøre ting som gjør at folk legger bort telefonene. Hadde også en svart cardigan/genser over kjolen, men den hadde jeg ikke tid til å ta bildet av.

Angående det jeg sa når jeg postet morgenrutinen, at jeg ikke viste hvorfor kvaliteten ble så dårlig, tror kanskje pappa vet hvordan jeg kan exportere videoen slik at kvaliteten blir bedre. Får teste det ut når jeg redigerer neste video. Synes det var veldig gøy og lage videoer så det kommer forhåpentligvis en ny en snart! Hvis ikke før, så kommer det en etter neste helg. Da blir det dykkehelg til Hitra, og mest sannsynligvis en dykkevideo!
Bilder hentet fra weheartit.

Åå,  gleder meg til det blir sen vår/sommer! Dette ser 10 gang bedre ut enn de meterne med snø rundt om kring her.
Ugh, heldige meg har blitt syk, influensa I think. Tror det er ganske mange som har influensa nå faktisk, virker som det er det som går. Tror hva det nå enn er jeg har holder på å ta livet av meg, astma + influensa = føles ut som jeg puster gjennom et sugerør. Har ikke gjort noe resten av dagen, men nå ligger jeg og ser på gamle Special Victims Unit episoder, har sesong 1-10 på dvd, men mesteparten av det har jeg ikke sett. Har sett det meste fra sesong 10 og oppover. Fun fact. Olivia Benson (fra svu) er faktisk en av grunnene til at kaninen min heter Olivia, er så stor fan av både Olivia og navnet. Og ikke minst skuespilleren.

Joggebuksen jeg har på meg er også hjemmesydd. Stoffet den ble sydd i er ikke helt ideelt så den ble litt trang, men kul er den hvertfall. Og lommen er laget i det samme hodeskallestoffet som genseren jeg viste for noen innlegg siden. Her kan dere forresten se mere av tingene mamma har sydd.

 

//er det noen av dere som har blitt syke?


Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.