hits

Ariel Charlotte

PET PROFILES: Dunhale

 • Skrevet 27.02.2016 klokka 21:32
 • Kategori: Dyrene

Navn: Dunhale

Født: 09.08.15

Kjønn: Jente

Rase: Vinterhvit hybrid dverghamster

Farge: ?

Vekt: 24 g

Hjem: Ikea Detolf

Favoritt mat: Solsikkefrø

Favoritt aktivitet: Løpe rundt eller å grave

Favoritt leke: Hjulet 

Behing the scenes - modell audition?

 • Skrevet 27.02.2016 klokka 18:36
 • Kategori: Hverdag
Heisann, vet ikke om noen av dere fra Trondheim som leser bloggen min har fått med dere dette, men Sirkus Shopping hadde i dag fra klokken 11-15 audition. Auditionen var for Norsk Fotofagskole og Trend Models som trengte flere modeller. Det var veldig mange mennesker der i løpet av dagen (heldigvis ganske få når jeg var der) så det er en ganske liten sannsynligher for at de vil bruke akkurat meg, men jeg følte jeg bare måtte dra likevel, jeg vet jo ikke om jeg ikke prøver! Jeg er hvertfall veldig glad for at jeg dro :)


 

//Har dere gjort noe kult i dag?

Video fra Cala d'Or 2015

 • Skrevet 26.02.2016 klokka 11:13
 • Kategori: Videoer

Hadde planer om å lage en slik video men jeg var så sikker på at jeg ikke hadde nok film, men gjett hva jeg fant når jeg så igjennom bildene mine i går kveld. Masse filmer fra Cala d'Or! Ble så ivriv at jeg begynte å redigere med en gang, og nå er den ferdig. Litt sent, men her er videoen fra sommerferien vår til Cala d'Or forrige sommer!


 

(Oppskrift) Yummy brownies

 • Skrevet 25.02.2016 klokka 21:41
 • Kategori: Mat

"Ser på Netflix og scroller gjennom weheartit, finner et bilde av en brownie, løper opp trappen og lager brownies"


For å lage disse nydelige brownisene begynner du meg å piske eggene og sukkeret til eggedosis. Smelt smørret og bland inn sjokoladen, når sjokoladen og smørret er smeltet blandes det sammen med eggedosisen. Bland inn hvetemelet, og ha røra i en papirkledd langpanne og stek i ca 25-30 minutter på 165 grader og ikke-varmluft (hva nå enn det heter).
Jeg hadde også et par scoops med laktosefri vaniljeis til browniesene. Dere kan bruke hvilken som helst is (eller ingen is), men denne isen er såå god. 

Northern lights

 • Skrevet 25.02.2016 klokka 19:28
 • Kategori: Foto
For noen måneder siden var det veldig nydelig nordlys rett over huset vårt, så selvfølgelig måtte jeg ute å ta noen bilder. Før denne gangen tror jeg faktisk aldri jeg har sett nordlys. Der irriterer meg skikkelig at ingen av bildene ble bra, men autofokusen funket ikke når det var så mørkt ute så jeg måtte bruke manuell, og jeg så først hvordan bildene ble seende ut i ettertid. Manuellfokus uten å se en ting er ikke alltid lett.

 

//har noen av dere sett nordlys før?

Crazy things I want to do

 • Skrevet 25.02.2016 klokka 14:59
 • Kategori: Reise
And the list goes on and on. Ahh blir skikkelig happy bare av tanken på å gjøre disse tingene.

 

//Har dere noen crazy ting dere vil gøre?
 

 

Hairstyle of the day: space buns

 • Skrevet 24.02.2016 klokka 16:05
 • Kategori: Skjønnhet

 

Lett distrahert deluxe!

 • Skrevet 23.02.2016 klokka 22:15
 • Kategori: Hverdag

Når jeg skrev det forige blogginnlegget, blue jumpsuit, ble jeg usikker på om det faktisk heter jumpsuit når den er kort så jeg måtte selvfølgelig google det. Mens jeg undersøkte det havnet jeg putselig på nettsiden til Bik Bok! Etter jeg scrollet igjennom det meste der begynte jeg å se etter bøker og kindlebøker på Amazon. Hadde egentlig ikke planer om å kjøpe noe på noen av plassene siden jeg jobber for fult (ehem) med å spare til Florida, men endte likevel med å se igjennom flere nettbutikker før jeg faktisk gjorde ferdig innlegget. Distrahert much? Er like distrahert når jeg rydder rommet også, finner jeg en ting som skal på badet ender jeg opp med å legge på plass den tingen, også rydde badet før jeg gjør meg ferdig med rommet. (Ble faktsk distrahert når jeg skrev denne innlegget også, haha, at det går an) 

BLUE JUMPSIUT

 • Skrevet 23.02.2016 klokka 20:50
 • Kategori: Antrekk

 
Jumpsuit H&M Sko Din Sko Cardigan/genser H&M Strømpebukse Kappahl

PET PROFILES: Cocoa Cookie

 • Skrevet 22.02.2016 klokka 18:57
 • Kategori: Dyrene


(Foto: Damvegens Kaninoppdrett)

Navn: Cocoa Cookie (Damvegens Black Onyx)

Født: 24.05.14

Kjønn: Jente

Rase: Dvergvedder

Farge: Svart

Vekt: 1,6 kg sist gang hun ble veid, kan godt hende hun veier litt mere nå

Kaninkompis: Søsteren Olivia (Damvegens Black Zephyre)

Favoritt mat: Banan

Favoritt aktivitet: Utforske og løpe fort

Favoritt leke: En baby rangle (?), Cocoa elsker å kaste den rundt! 

Them Curls + morgen rutine??

 • Skrevet 21.02.2016 klokka 16:39
 • Kategori: Skjønnhet
Ble litt ivrig når jeg fikk den nye krølltanga at jeg krøllet håret mitt i går, og Amanda sitt i dag, hehe. Det er forresten Mast Volume 1 krølltangen jeg brukte. Noe annet jeg gjorde i går var å filme en morgen rutine (!). Fant ut at jeg hadde lyst å lage en video så da ble det en morgen rutine. Videoen er ferdig redigert så nå venter jeg bare på å laste en opp til YouTube.

PET PROFILES: Olivia Selfie

 • Skrevet 20.02.2016 klokka 12:01
 • Kategori: Dyrene


(Foto: Damvegens Kaninoppdrett)

Navn: Olivia Selfie (Damvegens Black Zephyre)

Født: 24.05.14

Kjønn: Jente

Rase: Dvergvedder

Farge: Blå

Vekt: 1,6 kg sist gang hun ble veid, kan godt hende hun veier litt mere nå

Kaninkompis: Søsteren Cocoa (Damvegens Black Onyx)

Favoritt mat: Banan

Favoritt aktivitet: Sove eller få kos

Favoritt leke: En blå koseklut


 

PLOT TWIST: Jeg er egentlig en fisk
 

Dagens antrekk - hjemmesydd??

 • Skrevet 19.02.2016 klokka 19:07
 • Kategori: Antrekk
(nope, ingen synlige babyhår på dette bildet!)

Mamma imponerer igjen, denne gangen med sykunnskapene! Mamma syr klær til meg, som jeg faktisk går med ute hadde jeg aldri sett for meg. Mamma har nemlig fått skikkelig dilla på å sy i det siste å lager klær til hele flokken. Akkurat den genseren som jeg har på meg her, med samme stoff og mønster er det ikke mange som har! Hun har sydd blandt annet genser til hele flokken, matchende t-skjorter til Neo og pappa, tightser, shortser og body til Neo. Mine sykunnskaper derimot er litt så som så, har sydd en del putetrekk og en gardin, men ikke så mye mere enn det. Har tenkt å prøve meg på et par ting etterhvert, hvertfall nå som jeg har min egen symaskin, men vi vår se!

Mast krølltang vol.1

 • Skrevet 19.02.2016 klokka 17:38
 • Kategori: Innkjøp

Se hva som kom i posten til meg i dag, Mast krølltang! Denne han jeg ønsket meg sykt lenge nå og bestemte meg endelig for å kjøpe den. Jeg elsker å ha krøller men synes det blir litt tungvindt å bruke rettetangen, spesielt siden du ikke får så fine krøller med rettetangen hvis du har langt hår. Denne krølltangen ble bestilt i går formiddag og allerede i dag kunne den hentes på postkontoret, DET er imponerende det! Har hørt veldig mange skryte av Mast krølltangene, både volum 1 og volum 2, så denne gleder jeg meg til å prøve ut. Skal ikke se bort i fra at jeg viser hvordan krøllene blir seende ut, kanskje til og med en video, på bloggen snart.


Her ser dere forresten hva som skjer når jeg tar bilde av noe i nærheten av gulvet, fikk tatt et bilde før Lotta kom å skulle være med

                             

Krøllltangen kan kjøpes her.
 

Good Morning

 • Skrevet 18.02.2016 klokka 09:02
 • Kategori: Hverdag

Heia! Et kjapp livstegn fra meg her, akkurat nå sitter jeg på hospitalet  (siste dag i praksis!) å venter på at dagen skal starte. Endte opp med å stå opp noen minutter etter jeg egentlig skulle i dag siden jeg var så trøtt, men når jeg var ferdig med å ordne meg hadde jeg 30 (!!) minutter på å spise frokost. Har ikke peiling på hvordan det skjedde, hvertfall siden jeg bruker å hive i meg frokosten mens jeg sminker meg for å så løpe ut døren. Veldig rolig morgen ble det da! Nå må jeg stikke, håper dere får en fin dag videre :)

M O N D A Y ♥ I N S P O

 • Skrevet 15.02.2016 klokka 18:34
 • Kategori: Inspirasjon

Oppskrift: hjemmelaget tapas

 • Skrevet 14.02.2016 klokka 16:34
 • Kategori: Mat


Heisann, nå tenkte jeg å dele oppskriftene til en kjempegod tapas! Noe av det beste med tapas er at det kan lett gjøre om til f.eks juletapas eller restetapas. I jula når vi hadde tapas hadde vi i også ribbe og sossiser, også har vi noen ganger kjøttrester som ikke er nok til å brukes til noe annet, det går fint til tapas. Denne gangen hadde vi noen sossiser igjen som vi brukte.

Til denne tapasen hadde vi:Alt dette skal i ovnen på 200 grader, scampien ca 15 min, dadlene ca 20 min og tomatene og maisen i 15-20. Dadlene skal bare surres inn i bacon og de ferdigkokte maiskolbene skal bare kuttes opp i mindre biter. Til tomatene og scampien er det bare å ha på rapsolje og hvitløkspulver, vi hadde også på rosmarin på noen av tomatene.

 
Paprikaen er det bare å dele opp i ringer (eller hvordan du selv vil ha den), hvitløksbaguettene er det bare å varme opp i ovnen, chorizoen og osteterningene er ganske selvforklarende. Vi har kjøpet aioli og sweeet chillisaus, men vi lager også hjemmelaget hvitløksressing med rømme og raspet hvitløksfedd, siden den passer best til potetene.


Disse potetbåtene er det på olje og maldonsalt på, de stekes i ovnen på 200 grader i 35 minutter.


Biffen er barbeque marinert og stekt i stekapanna, kylllingen brunes i stekepanne, også stekes den i ovnen på 200 grader i 20 min. Hvis det er noe annet dere tror kan passe er det bare og legge på det også! Vi bruker også å ha noen salte nachos attmed, med glemte det denne gangen.

Til kjøttbollene blander du sammen 400 g kjøttdeig, 2 ss potetmel, 1,5 dl melk, 2 ts chillipulver og 2 ts hvitløkssalt. Når kjøttbollene er ferdige skal de se slik ^ ut. De skal først stekes i stekepanna slik at de får litt farge, også legges i en kasserolle (med vann i selvfølgelig) til de er ferdige

even a white rose has a black shadow

 • Skrevet 13.02.2016 klokka 22:43
 • Kategori: Foto 

Mornings

 • Skrevet 13.02.2016 klokka 11:49
 • Kategori: Hverdag

Heisann! Akkurat nå sitter jeg på gulvet på rommet mitt med et par kaniner løpende rundt meg. Skal drikke ferdig smoothien min før jeg skal støvsuge og vaske gulvet her nede. Jeg laget smoothie til meg og søs med 2,5 dl laktosefri naturell yoghurt, 2,5 dl frosne jordbær og mango og 1 ss melis.Her er Olivia, Cocoa er ikke like fotogen så det ble ingen bra bilder av henne denne gangen.

Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign