hitsTv serien her altså, The 100, den er såå bra. Jeg har nettopp begynt på sesong to (sesong 1 er på Netflix) og jeg er helt hekta. Serien er satt til 97 år etter en atombombe utslettet nesten alt liv på jorden. De menneskene som greide å flykte har siden det bodd på en romstasjon i bane rundt jorden, men siden de begynner å gå tom for luft sender de 100 ungdommer ned til jorden i håp om at det er mulig å leve der. Når de kommer dit viser det seg at det er overlevende på jorden, Grounders, som ikke akkurat er snille. Serien er sykt bra og hvis dere liker slike type serier (kommer ikke på noen serier som minner om denne) så vil jeg sterk anbefale den! Serien er også stappfull av veldig kule folk, vanskelig å si hvem jeg liker best siden de er alle favoritter.

The 100 --


Her er oppskriften jeg bruker de gangene jeg lager brownie in a cup, tar bare noen minutter å lage! Perfekt hvis du vil ha noe som minner om kake, men ikke gidder å bake. Det smaker ikke det samme som ekte kake/brownies, men det er godt og det metter sjokoladesuget. Har desverre ikke lykkes med å få den til å se særlig fin ut enda, så dere får google bilder av brownie in a cup for å bli fristet, haha. Gjerne legg igjen en kommentar hvis du har en oppskrift du liker veldig godt.Slik ser det ut når det er ferdig. Ser egentlig ut som vanlig sjokolade kake synes jeg.


Nå sitter jeg godt plantet i senga med the secret life of the american teenager (Netflix) og pringles forran meg, denne jenta her er stor fan av Fredager! Som jeg skrev i det forrige innegget har jeg vært å tatt navlepiercing i dag. Var forbredt på at det kom til å gjøre syyykt vondt, men jeg kjente det omtrent ikke. Begynner endelig å greie å sitte vanlig igjen, har vært litt vel rak i ryggen etter jeg tok piercingen (fordi det er litt vondt), haha. Her er et *veldig bra kvalitetsbilde* av piercingen / *six-packen min*.


Btw, gjerne sjekk ut Instagramen min for bilder som ikke nødvendigvis blir postet her: @arielsamdahl
Nå kan jeg endelig få publisert dette innlegget, skrev et innlegg mens jeg og søs satt og ventet på 3T tidligere i dag, men bildene var desverre ikke på skolepc'en. Vi valgte å sitte på med mamma når hun skulle hente lillebror i barnehagen, selv om det var en time før vi trengte, så vi slapp å gå ute i kulda. Måtte ute i kulda igjen flere ganger siden vi først skulle på 3T-Hiit, hjemme en tur, også Zumba etter det. Mye hard trening i dag! To treninger om dagen er virkelig ikke målet, hvertfall ikke når det tar over hele ettermiddagen min. Anywayyy, over til noe litt mere interessant, nå har jeg endelig tatt mot til meg å bestilt time for å ta navlepiercing! Har ønsket å ta det veldig lenge nå, så i morgen skal jeg endelig få tatt det. En smule (sykt) nervøs, hehe, men det får gå fint.
Gårsdagens trenings antrekk // alt fra H&M
Jeg skrev et blogginnlegg for en stund tilbake hvor jeg spurte hvor mye det var greit å dele, om det er greit å være personlig på bloggen eller andre sosiale medier. Jeg fikk flere gode svar fra dere, og vil skrive litt mere hva jeg synes er greit å dele. Som jeg nevnte fikk jeg noen gode svar fra dere,  men jeg lærte også litt fra skolebøkene våre, der det står litt om forskjellen på å være privat og personlig osv. Det å være personlig er en veldig bra ting (ikke for personlig selvfølgelig), for det vil si og dele dine personlige erfaringer eller egenskaper. Det er nettopp det som gjør en blogg bra, dele det du er flink til, tanker, opplevelser og erfaringer, både bra og dårlig. Det er det private, slik som krangler og uvennskap vi skal være litt forsiktig med å dele. Jeg er selv veldig stor fan av å lese innlegg skrevet av bloggere som er litt personlig, spesielt når det kommer til kroniske sykdommer, psykisk helse og slike temaer som ofte er tabu, selv om det ikke er noen grunn for det. Jeg kan sikkert skrive en god del til begge de temaene, men det har jeg nå ikke gjort, enda. Jeg håper å gjøre det en gang, siden det var "planen" bak bloggen, men om det blir i morgen eller når jeg er tjue, vet jeg ikke.

Jeg skriver ofte ned tankene mine, fordi jeg liker å skrive og det blir ofte litt mindre all over the place den veien. Det jeg skriver er ikke nødvendigvis for personlig til å deles med verden, det kan kanskje til og med hjelpe noen andre, for jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste i verden som føler det jeg føler. Men det har 90% av tiden ikke blitt delt. Jeg tror det eneste som egentlig stopper meg er at jeg bryr meg litt for mye om hva andre folk mener, jeg er redd for å gjøre feil. Greia er jo at alle sammen gjør feil, og samfunnet fungerer slik at uansett hva du gjør eller sier er du aldri "bra nok". Hvis du når målene dine kommer det til å komme nye mål du må nå, og nye etter der igjen. Og la være å gjøre noe kun på grunn av hva andre kanskje kommer til å mene gir ikke mening, for det vil alltid være noen som er uenige.Heisann!

I går brukte jeg mesteparten av dagen min på å øve, for vi har nemlig hatt muntlig tverrfaglig tentamen i dag, så nå synes det begynner å bli på tide med helg. Fikk heldigvis skviset inn en time step & core på 3T i går i mellom all øvingen, også har jeg planer om Zumba i ettermiddag, så det blir bra. Hittil i 2016 har det bare vært en dag uten trening, har ikke som mål å trene hver dag, men så lenge jeg får det til uten at det blir for mye stress er jeg fornøyd!
Lille Dunhale ville være med på bildene hun også <3


Vi har brukt denne oppskriften ganske lenge nå, og den er sååå mye bedre enn andre tacokrydder jeg har smakt. Den tar ikke noe lang til å lage heller, det er bare å blande sammen krydderet også ha det på kjøttdeigen å spe med litt vann slik du vanligvis bruker. Oppskriften er hentet fra nettet en plass, husker ikke hvor.
Heisann! Nå er jeg og søs på vei ut døra for trening nummer 3 i år, en halvtime med squash. Vi trente squash en time i går, men siden det var Amanda's første time ble det ikke for mye trening ut av det. Vi lo så mye av hverandre så jeg tror nesten det var magemusklene det gikk mest på, haha. Amanda har aldri trent på 3t før nå, så hun er skikkelig ivrig og har fått oss til å booke stuff nesten hver dag neste uke.

I går var jeg på kino og så den nye Star Wars filmen, for andre gang. Jeg har faktisk aldri sett samme filmen på kino to ganger før, men denne filmen er bare så bra at jeg ikke greide å vente helt til den kommer ut med å se den igjen. Selv om det var andre gangen jeg så denne filmen var den ikke noe dårligere, for å si det mildt! Tror de fleste Star Wars fans har sett filmen allerede, men for dere som ikke har sett den vil jeg anbefale sterkt å se den på kino. Det er noe spesiet med å se slike filmer på kino, hvertfall siden det minsker sjansen for å få med seg for mange spoilers. Her er hvertfall traileren, til og med den er jo så bra at den fortjener terningskast 6!
Heisann! I dag har jeg kickstartet 2016 med en ganske hard treningsøkt, og har booket Squash til meg og søs i morgen. I fjor greide jeg å holde meg til trenings "planen" min frem til sommerferien, også falt jeg litt utenfor. I år derimot skal jeg prøve å sette meg overkommelige mål, og planlegge bedre, så kanskje jeg greier og trene litt hver uke gjennom hele året isteden for mye det første halvåret og veldig lite resten. Skal prøve og oppdatere dere litt på hvordan det går, og hva målene mine er etterhvert!
Ditt navn her
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.