hits

Jeg elsker å gjøre forskjellige DIY prosjekter, og de jeg gjør flest av er forskjellig veggpynt, som dere sikkert har sett. Her har jeg laget julelenker, i form av julelys! Disse er veldig lette å lage, og krever veldig lite. Alt du trenger er farget papir i de fargene du vil ha, også enten grå/svart/hvit papir til toppene på kulene. Også teip, saks og trå. Jeg tegnet opp en kule, også brukte jeg den til å klippe ut alle andre. Jeg beklager forresten at det er dårlige bilder i dette innlegget, disse ble både lagd og hengt opp der det var lite lys.

Step 1

Klipp ut alle kulene og toppene til kulene. Toppene er bare små firkanter med runde kanter. Jeg lagde totalt 17, men det er ingen fasit!

Step 2

Teip på toppene på alle kulene.

STEP 3

Step 3 har jeg ikke bilde av, men alt som gjøres er å stikke et hull på den grå toppen av kulene, og henge de på en trå.
Jeg kan umulig være den eneste der ute som ikke liker å spare kun på konto? Jeg gjør det med noen tinger, men til for eksempel ferier er det jo så mye mere motiverende å se hvor mye jeg har spart! Eller å se hva jeg sparer til. Jeg har noen ting jeg sparer til nå, så da har jeg to forskjellige sparebokser jeg ville vise dere. Begge er veldig lette å lage, men det store rammen er min soleklare favoritt.

Spareramme:

Til denne sparerammen har vi kjøpt en dyp ramme (mest sannsynlig fra Ikea) og skjært et hull i toppen, for å legge inn pengene. Dette gjorde jeg ikke selv, da rammen ble laget for en god stund siden, men tror jeg hadde klart det helt greit om jeg skulle laget meg en ny nå! Slike rammer har også en papplate bak, som kan tas ut, både for å pynte slik jeg gjorde, og for å ta ut alle pengene på slutten. Jeg tok ut papplaten, og limte på noen av mine favorittbilder fra tidligere turer til denne destinasjonen, og et par inspobilder fra Pinterest! Også har vi klistret på vinyl med reisemålet skrevet på, men klistremerker funker også!

Spareboks:

Denne er ekstrem enkel, her har jeg egentlig bare tatt en krukke og pyntet den! Jeg har en liten krukke med skrulokk, som jeg har skrevet sparemålet på, også har krukken blitt pynter med teksten "This heart og mine was made to travel the world". Teksten kan enten skrives ut på nettet, eller klippes ut fra et blad. Denne krukken fant jeg først fram i går, for nå er det på tide å spare til en ny Skottland tur, har jo gått hele 4 måneder siden sist nå.
*Dyrene måtte selvfølelig bli med siden de er halvparten av rommet mitt*
Laget en liten video av høstprosjektet jeg delte bilder av for en stund siden, prosjektet der jeg klistret masse kartongblader opp på veggen, hørtes kanskje kjent ut? Er ikke noe step-by-step i videoen, siden det er ganske selvforklarende, men følte internettet manglet en video av jeg som klistret opp så mange blader. Akkurat det jeg vil tilføye verden, haha! Ble ikke helt fornøyd med videoen, men det får bare være, henger ikke opp de bladene på nytt med det første.

 Er det dette som skjer når kreative folk får for mye frihet? Jepp. Fikk inspirasjon fra Colors of the Wind scenen i Pocahontas for et par år siden tror jeg, og startet med et lite maleri. Nå derimot, veggen nede er dekket av blader, rommet mitt er dekket av blader, og endelig stueveggen. Leker litt med tanken om å bytte ut bladene med snøfnugg når vinteren kommer, men det tar ikke akkurat kort tid å lage for å si det sånn. Har også laget en aldri så liten video på prosjektet som vil bli postet på YouTube kanalen min, mest sannsynlig i løpet av dagen!
Hei dere, long time no see. Jeg har i det siste blitt mere interessert i sying, og sydde min første kjole i går! Eller, deler av den hvertfall. Fikk litt hjelp av mamma siden jeg aldri har sydd noe slikt før. Har allerede en fot i sy-verdenen, men jeg har aldri sydd klesplagg, bare putetrekk og gardiner og slikt. Det var hvertfall mye lettere enn jeg trodde, og jeg har planer om å sy mere 100% selv så snart jeg får tid. Skal bruke kjolen neste helg, så kommer til å dele bilder av hele kjolen da!
"Someone told me there's a girl out there

with love in her eyes & flowers in her hair"

Body Charlotte Russe / Skjørt New Look / Kappe Ebay

Fant dette skjørtet på New Look i London, og fikk med en gang lyst å lage en Rapunzel look, så det ble det nå, før Halloween! Rapunzel hadde ikke akkurat noe kappe i filmen, men det var grisekaldt ute når jeg tok bildene, så den måtte på for at jeg ikke skulle fryse i hjel.

#halloween2017look
TELL ME THAT I'M NOT GOOD ENOUGH

TELL ME THAT I CAN'T DO IT

BECAUSE I WILL SHOW YOU OVER

AND OVER

THAT I CAN

Kjole laget av mamma // Kappe ebay // Cuffs og pannebåndet laget av meg

#halloween2017look
Ble en aldri så liten IT inspirert sminkelook på meg og Amanda da familien dro å så IT i kveld. Neo ville også ha klovn på kinnet, men den ble ikke på særlig  lenge for å si det sånn! Min og Neo's look er laget av meg og inspirert av Amanda, Amanda's look er det hun som laget. Bilder av looken ble også postet på instagramen min, her!
"I had wings once, and they were strong.

They could carry me above the clouds and into the headwings, and they never faltered.

Not even once."

Hadde litt ekstra tid i går og følte for å lage noe. Dere kan vel se hva det ble? Maleficent kostyme! Hadde litt vanskeligheter for å lage vinger på en kveld, så vi får se om de kanskje blir til senere. Plus at hvor i all verden skal jeg få plass til å oppbevare vinger? Ble rimelig fornøyd med hornene hvertfall, også skulle det egentlig bli en kappe, men for nå endte jeg bare opp med å feste en stor bit med stoff med en sikkerhetsnål, slik at den sitter som jeg vil. For å lage hornene tok jeg en gammel diadem og festet fast to ståltråder der jeg ville hornene skulle være, også fylte jeg ut rundt ståltrådene med sølvfolie og teip for å få rett form. Etter det dekte jeg bare diademen og hornene med svart stoff, og voilà: horn. Ble så fornøyd med kostymen at jeg kunne nesten ikke vente til skolen var ferdig for i dag, slik at jeg kunne ha en aldeles så liten photoshoot. Skader såvist ikke å ha noen små gleder i hverdagen, selv om det bare er et par horn og en kappe. Hvis dere trenger filmtips for helgen vil jeg forresten anbefae Maleficent!


Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.