hits

Ariel Charlotte

A bunch of bunny photos

 • Skrevet 13.09.2016 klokka 21:12
 • Kategori: Dyrene

Heisann dere! Jeg ville bare stikke innom å beklage for at jeg ikke har blogget på en stund, jeg har vært både syk og opptatt siden sist så derfor har det ikke vært så mye å skrive om. Jeg ville også si tusen takk for alle fine kommentarene jeg har fått i det siste, dere gjør dagene mine bedre med alle fine tingene dere sier, så takk <3

Var nødt til å ha en veldig grundig opprydding og vask av kaninområdet i helga, da det plutselig var fult av fluer overalt (!!). Måtte flytte kaninene til en ny innhegning, tømme den permanente innhegningen helt, spraye med sånn drepe-insekter-spray, vente, støvsuge og vaske bort alt, også sette tilbake tingene. Det tok mye tid, men jeg ble heldigvis bli kvitt fluene! Fikk noen bilder av Nala og Cocoa også innimellom all vaskingen, som jeg tenkte jeg kunne dele her, for hvem vil ikke se på søte kaniner? Det er ikke bare enkelt med kaniner, men åå så glad jeg er i dem <3Hva skal den nye kaninen hete?

 • Skrevet 30.07.2016 klokka 15:15
 • Kategori: Dyrene


Her ser dere Cocoa og den nye kaninen! Cocoa var på Voll gård mens vi var på ferie, og de har også kaniner ut til adopsjon (lignende dyrebeskyttelsen, som ikke hadde noen kaniner inne når jeg begynte å lete). De har vært så snille at de bondet jentene mens Cocoa var der på ferie, så vi bare kunne hente et ferdigbondet par med oss hjem, Den nye kaninen er en 2 år gammel dvergvedder, akkurat det samme som Cocoa,  og hun er allerede kastrert! Hun virker som er kjempehyggelig og kontaktsøkende jente, som jeg gleder meg til å bli kjent med. Det virker hvertfall som om Cocoa og kaninen har blitt veldig glad i hverandre på den tiden de har stått sammen. Når det kommer til navn så har jeg ikke heeelt bestemt meg enda, men jeg tror det står i mellom Nala og Daya (Dayanara). Synes hun passer ganske bra til begge navnene, men jeg håper bare jeg bestemmer meg snart så hun ikke bliir kaldt "den nye kaninen så lenge".
 

 

 

 

Vi kommer til å savne deg, Olivia ❤︎

 • Skrevet 20.06.2016 klokka 22:40
 • Kategori: Dyrene

24.05.16 - 17.06.16

Etter bare to år sammen var vi desverre nødt til å ta farvel med Olivia ❤︎ Frøkna som nettopp fylte to år i Mai, og skulle hatt mange år igjen. Å avlive henne var den beste løsningen, da hun ble veldig syk og hadde det veldig vondt. Hun fikk en infeksjon i kjevebeinet, som er vanskelig nok å behandle hos mennesker, og nesten umulig hos kaniner. Det var ingenting jeg kunne ha gjort for å unngå at det skjedde heller, vi hadde bare veldig, veldig uflaks. Jeg passer litt ekstra godt på Cocoa for øyeblikket, siden jeg er ikke helt sikker på hvem av oss som tar dette tyngst, Olivia betydde jo så mye for oss begge. Hun har det hvertfall ikke noe vondt lengere. Vi savner deg så mye Olivia..kanskje vi sees igjen en gang ❤︎ 

Happy Birthday Bunnies

 • Skrevet 24.05.2016 klokka 17:40
 • Kategori: Dyrene


(de to første bildene er tatt av Damvegens Kaninoppdrett)

-24.Mai.2014-
 

Dunhale's prinsessebur

 • Skrevet 16.03.2016 klokka 21:40
 • Kategori: DyrenePET PROFILES: Dunhale

 • Skrevet 27.02.2016 klokka 21:32
 • Kategori: Dyrene

Navn: Dunhale

Født: 09.08.15

Kjønn: Jente

Rase: Vinterhvit hybrid dverghamster

Farge: ?

Vekt: 24 g

Hjem: Ikea Detolf

Favoritt mat: Solsikkefrø

Favoritt aktivitet: Løpe rundt eller å grave

Favoritt leke: Hjulet 

PET PROFILES: Cocoa Cookie

 • Skrevet 22.02.2016 klokka 18:57
 • Kategori: Dyrene


(Foto: Damvegens Kaninoppdrett)

Navn: Cocoa Cookie (Damvegens Black Onyx)

Født: 24.05.14

Kjønn: Jente

Rase: Dvergvedder

Farge: Svart

Vekt: 1,6 kg sist gang hun ble veid, kan godt hende hun veier litt mere nå

Kaninkompis: Søsteren Olivia (Damvegens Black Zephyre)

Favoritt mat: Banan

Favoritt aktivitet: Utforske og løpe fort

Favoritt leke: En baby rangle (?), Cocoa elsker å kaste den rundt! 

PET PROFILES: Olivia Selfie

 • Skrevet 20.02.2016 klokka 12:01
 • Kategori: Dyrene


(Foto: Damvegens Kaninoppdrett)

Navn: Olivia Selfie (Damvegens Black Zephyre)

Født: 24.05.14

Kjønn: Jente

Rase: Dvergvedder

Farge: Blå

Vekt: 1,6 kg sist gang hun ble veid, kan godt hende hun veier litt mere nå

Kaninkompis: Søsteren Cocoa (Damvegens Black Onyx)

Favoritt mat: Banan

Favoritt aktivitet: Sove eller få kos

Favoritt leke: En blå koseklut


 

NYTT FAMILIEMEDLEM

 • Skrevet 09.11.2015 klokka 19:51
 • Kategori: Dyrene


Hils på lille frøkna her da! I dag er det akkurat to uker siden jeg hentet henne, så det begynner vel å bli på tiden med en introduksjon. Hun er en Vinterhvit dverghamster (hybrid), som ble født 9.August.2015, altså 3 måneder gammel i dag. Navnet hennes er Dunhale, etter lillesøsteren til Petter Kanin (barne tv programmet). Grunnen til at jeg valgte det navnet er ikke minst fordi jeg synes det er et veldig søtt navn, men også fordi hun passer veldig godt til navnet. Dunhale, Petter Kanin's søster er veldig lys i pelsen, liten og søt. Hun frøkna her er ganske liten av seg hun også, og ikke minst lys i pelsen og søt. Har ikke fått veid henne enda, men hun kjennes hvertfall veldig lett ut. (mindre i størrelse enn den andre dverghamster jenta i butikken og min forrige dverg, Sushi). Kommer til å komme en del bilder av henne på bloggen etterhvert, da jeg elsker å ta bilder av disse små hamstrene.

Kaniner VS Sitronmelisse

 • Skrevet 15.09.2015 klokka 21:11
 • Kategori: Dyrene
🌸Flower Lovers🌸

 • Skrevet 09.05.2015 klokka 20:32
 • Kategori: Dyrene

Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign