hits

Begynner vel å bli på kanten til for mye sminke innlegg her nå, men har dere sett noe så fint! Jeg hadde en koselig liten jentekveld for noen dager siden, for å feire bursdagen min, og fikk denne nydelige saken fra en av venninnene mine. Jeg mener, se på det fine palette da! I tillegg var gaveesken så fin at den skal jeg ta vare på, og sette i sminkehyllen min. Dette er Urban Decay sitt Backtalk eye og face palett, med både blush, highlightere og øyenskygger. Gleder meg til å lage en look med dette snart, men først kommer Modern Renaissance looken!
Mamma og pappa kom nylig hjem fra en tur til London, og var snille nok til å handle litt for oss på Primark! Her er en liten sneak peak på innkjøpene, som blir vist bedre i antrekksbilder framover! Har hatt så lyst på disse plaggene, så gleder meg veldig til å få satt sammen litt flere antrekksbilder framover. Har også fått høre at det er mere som skjuler seg i kalendere/julegaver, så jeg er veldig spent på å se hva det kan være! Denne genseren på bildet øverst er det mykeste genseren jeg noen sinne har eid, den kjennes ut som et pledd, og kommer sikkert til å være helt fantastisk framover i de kalde vintermånedene. Må bare finne en fin måte å style den! I dag har jeg "stylet" den med joggebukser, og det var ikke helt det jeg hadde i tankene. Tenker den hadde vært fin enten med et par dongeri bukser, tucked inni et skjørt, eller til og med over en kjole!

Denne shower scrubben er den beste jeg noen gang har prøvd, og den lukter i tillegg helt himmelsk! Anbefaler sterkt å kjøpe den om noen av dere skulle befinne dere i nærheten av en Primark. Den koster bare £2 (ca 20 kroner), og er cruelty free, så please take my money Primark.
Dette palette har jeg ønsket meg så lenge! Modern Renaissance fra Anastasia har stått på listen lenge nå, og jeg hadde lyst å kjøpe det i sommer, men endte opp med å kjøpe Soft Glam i stede. Så jeg er så glad for at jeg endelig har dette palette, og gleder meg til å teste det ut. Lillesøster ga det til meg i går, som forsinket bursdagsgave/tidlig julegave! Jeg har jo Soft Glam fra Anastasia som jeg har brukt omtrent daglig siden jeg kjøpt det, og jeg er så stor fan av palettene deres, og nå har jeg endelig et til i kolleksjonen.

Jeg har aldri hatt noen særlig interesse for sminke før, annet enn at jeg liker å ha på meg sminke. Men i løpet av det siste året har sminkeinteressen bare vokst og vokst. Jeg er blitt mye mere interessert i å teste nye looker, og ikke minst kjøpe mere sminke (det kan umulig være bra for bankkortet!) Sminketalentet er ikke helt i boks enda, men jeg jobber med saken. Hvem vet, kanskje kommer det bilder fra en look med dette palette snart?
Se så koselig post jeg fikk i dag, min nye almanakk for 2019! Jeg er helt avhengig av mine personlige almanakker som jeg har hatt opp igjennom årene, det er så perfekt at du kan gjøre den så personlig. Jeg valgte å ta et bilde av meg selv framfor Midhope Castle i Skottland, også kjent som Lallybroch i Outlander, for jeg blir så glad av å se på bildene fra skottland. Tenker at et bilde som automatisk gjør at jeg smiler er helt ok å ha på noe jeg ser i hver dag! Denne almanakken vant jeg i en konkurranse fra fineste Lena Bakken. Lena har en kjempefin blogg så jeg anbefaler dere sterkt å sjekke den ut. Og igjen, tusen takk til Lena! Denne kommer til å bli kjempegodt brukt. I år har de også kommet med noe nytt du kan velge å ha med, og det er disse søte sitatene som er med på hver uke, jeg elsker motiverende sitater så dette er midt i blinken!

Almanakken er fra Personlig Almanakk
Dro på kjøpesenteret for å skaffe julegaver.. kom hjem med klær til meg selv. Noen som kjenner seg igjen? Til mitt forsvar så trengte jeg nye klær, men nå trenger jeg fortsatt julegaver da! Prøvde å ta bilder av det jeg kjøpte en gang i går, og to ganger i dag før jeg endte opp med noen ok bilder. Disse er ikke heeelt i fokus, men jeg tar ikke bilder en fjerde gang så det får gå. Endel av disse bildene ble tatt mens mamma sto og snakket om noe seriøst som foregår i verden nå, så måtte kvitte meg med en god del bilder der ansiktsuttrykket mitt var slikt :O Dagens sminkelook ble forresten lagd av lillesøster, og jeg er ganske overasket over hvor lik hennes look er til mine egne looker!

Bukse Bik Bok // Genser H&MKjole Bik Bok // Badedrakt Bik Bok // Sko Din Sko // Gjennbrukbar pose #1 laget av mamma #2 kom med badedrakten

Trengte egentlig bare et par sko til konfirmasjonen neste helg, meeen så forlot mamma meg på City Syd i en time. Vipps så har jeg også kjole til 17.Mai og en ny badedrakt! Både badedrakten og kjolen er off-shoulder, som jeg elsker men desverre har alt for lite av. Eier jeg noe av det egentlig? Både kjolen og badedrakten kommer også til å bli med meg til USA i sommer, så unyttige kjøp var det hvertfall ikke. Fikk også kjøpt det jeg kom dit for; et par pensko. Skoene er både kjempefine og gode å gå i så de er jeg kjempefornøyd med. Kommer sikkert bedre bilder av de neste helg!
 

Wiii, se hva jeg har kjøpt! Jeg har hatt lyst på et nytt speilrefleks kamera en god stund nå, og endelig ble det. Valgte faktisk og bruker pengene mine på et nytt speilrefleks kamera i steden for å kjøpe meg en våtdrakt til fridykking, så jeg håper det ble rett valg, også får fridykking bare vente litt til. Jeg har lenge hatt lyst å begynne å lage videoer, som var en av grunnene til at jeg ville ha et ny speilrefleks. På vår USA ferie i fjor gikk jeg med speilrefleksen i en hånd og tok bilder, og kompaktkameraet i andre hånden og filmet, haha. Det er ganske lett å skjønne at hverken videoene eller bildene blir så bra som de kan bli når jeg gjør begge samtidlig. Pluss at det duger best til naturvideoer/ferievideoer og slikt, og ikke videoer av meg/personer/dyrene og slike ting. Jeg lette etter et kamera med blant annet autofokus (og bedre manuell fokus!) på filming, og flip out skjerm, og da virket dette som et passende kamera som heldigvis også var nærmere det jeg hadde råd til. Nå gleder jeg meg til å teste ut kameraet, og begynne å lage videoer. Ikke minst gleder jeg meg til å ta det med meg til California og Arizona (!!!) i sommer og se hva jeg kan få til der. Mitt gamle speilrefleks funker fortsatt kjempebra, så jeg kommer nok til å beholde det som backup kamera.
Heisann! Fant ut at jeg trengte noen nye bukser da de tre jeg går med hele tiden er alle svarte, så da klikket jeg hjem disse tre fra H&M. I tillegg til en kjole som er perfekt for hverdags, og passer bra om høsten. Alle disse buksene var på salg, noe som passet meg perfekt da jeg ikke føler for å bruke 600,- på en bukse. Jeg synes faktisk de er mye bedre å ha på også enn de dyrere buksene, så disse innkjøpene er jeg veldig fornøyd med. Dette kommer nok til å bli vist i en del antrekksbilder fremover!
Bomberjakke Zara

Har siklet etter disse jakkene såå lenge, så nå måtte jeg bare gi etter og kjøpe meg en! Jeg kan allerede si at jeg tror dere kommer til å se mye av den i antrekksbildene fremover, hehe.  Disse bomber jakkene kan jo brukes sammen med det meste, hvertfall når de er svarte, så jeg valgte å kjøpe min i svart sånn at jeg kan ha en jakke som matcher det meste (for der er det litt mangler fra før av).

- BIKINIER CUBUS SHORTSER H&M KJOLE H&M SMINKE VITA -

Det å dra til solskinnsstaten uten shortser og badeklær virket ikke som den beste ideen, så et par shoppingrunder og noen nye klær senere, begynner jeg og nærme meg klar for ferieeee. Det er enda noen uker igjen, men det å være sent ute med ting bruker ikke og ende bra for meg (hvertfall når det kommer til last minute shopping!). Den rosa bikini overdelen, og bikini trusen med de rosa detaljene er i våtdrakt materiale, som tydeligvis har blitt veldig populært nå, den andre bikini trusen er også svart, men helt annet materiale og med detaljer på siden, og den blå bikini overdelen kan være både stroppeløs, med de standard stroppene over skuldrene eller bak nakken. Har også bestilt en kjole og et par sandaler som jeg venter på. Kjolen fikk jeg ikke noen bra bilder av nå, men den og de andre plaggene her blir med til USA, og blir sikkert vist på antrekksbilder senere!
Se hva som kom i posten til meg i dag, Mast krølltang! Denne han jeg ønsket meg sykt lenge nå og bestemte meg endelig for å kjøpe den. Jeg elsker å ha krøller men synes det blir litt tungvindt å bruke rettetangen, spesielt siden du ikke får så fine krøller med rettetangen hvis du har langt hår. Denne krølltangen ble bestilt i går formiddag og allerede i dag kunne den hentes på postkontoret, DET er imponerende det! Har hørt veldig mange skryte av Mast krølltangene, både volum 1 og volum 2, så denne gleder jeg meg til å prøve ut. Skal ikke se bort i fra at jeg viser hvordan krøllene blir seende ut, kanskje til og med en video, på bloggen snart.


Her ser dere forresten hva som skjer når jeg tar bilde av noe i nærheten av gulvet, fikk tatt et bilde før Lotta kom å skulle være med

                             

Krøllltangen kan kjøpes her.
 Heelt forelsket i disse skoene! Kjøpte skoene på Din Sko på Lørdagen og har helt siden da vært omtrent i lykkerus hver gang jeg ser på de, haha. Penger kan ikke kjøpe lykke, men de kan kjøpe sko!


Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.