Ariel Charlotte

Bare noen dager igjen!

 • Skrevet 15.06.2017 klokka 23:53
 • Kategori: Hverdag

Hei dere! Føles ut som en evighet siden jeg har skrevet noe her, så tenkte å poste en liten oppdattering her. På Tirsdag gikk jeg ut i ferie, da jeg HELDIGVIS ikke kom opp i eksamen, så nå har jeg bestått vg2! Tenkte å skrive litt opp planene mine for neste år når det nærmer seg skolestart igjen, men i mellomtiden holder vi på å forbrede oss på ferie. På Søndag formiddag reiser vi til LA, og sommerfuglene er her! De siste dagene har gått helt enormt fort, og jeg har fortsatt en del å gjøre før vi reiser. Har heldigvis kommet godt i gang og ordnet hamsterburet, skrevet liste til dyrepasseren, og pakket det meste som skal i kofferten. Nå holder jeg på å ta over filmer og sanger til tab'en så jeg har til flyet, også ble vi ferdig med pappa's bursdagsfeiring i sted siden vi er i USA når han har busdag. Siden dyrene blir passet hjemme har kaninene flyttet ut i kjelleren til en veldig stor innhegning slik at de har mye plass og boltre seg på når vi er borte, men deres bur må fortsatt ordnes en gang til før vi drar. Også er det en del andre ting som må ordnes!

Greide ikke bestemme meg for hvordan bilde jeg skulle slenge med her, så det falt på dette av mitt og Neo's kunstverk fra tidligere i dag når vi pyntet platten med fargerike kritt! Kritt forsvinner jo lett når der regner, selv på tre, så vi nøt muligheten til å tegne akkurat her. Oppdaget etter vi var ferdige at han også hadde pyntet på innsiden av uteburet til kaninene (det går også lett bort), og det var jo egentlig kjempesøtt at han pyntet litt hos dem (nei han tegner ikke på ting han ikke får lov til, var noe annet ute med krittene).

Instagram @arielsamdahl

Detaljer fra lillesøsters konfirmasjon

 • Skrevet 10.05.2017 klokka 19:55
 • Kategori: HverdagDaith piercing mot migrene?

 • Skrevet 09.05.2017 klokka 19:58
 • Kategori: Hverdag

Heihei! Hvordan har dere det i dag? Jeg har omtrent ikke gjort noen ting de siste to dagene, har vært helt slått ut med migrene. Har sett så mange som har prøvd daith piercing mot migrene i det siste, så jeg bestemte meg for å prøve det selv. Er veldig blandede meninger om den funker eller ikke, men jeg har ikke akkkurat noe å tape på å prøve. Bestilte meg spontant piercingtime tidligere i dag, så nå ble det daith piercing på meg også! Veldig glad for at jeg bestemte meg for å gjøre det nå, og ikke ventet enda lengere, for nå er det rett under 6 uker til vi drar på ferie, og det er 6 uker du skal vente med å bade. Med andre ord, hadde det ikke blitt i dag hadde jeg måttet vente til etter sommeren.

Kan ikke si om den fungerer enda, siden den bare er et par timer gammel, men skal selvsagt oppdatere når jeg kan si noe mere. Å ta piercingen var ikke akkurat smertefritt da en nål stikkes rett igjennom nerven (au!), men det verste var hvertfall over fort. Synes hvertfall den er kjempekul, og er definitivt verd et forsøk.

Gratulerer med dagen lillebror 🎈

 • Skrevet 27.04.2017 klokka 22:22
 • Kategori: Hverdag

I dag feiret vi bursdagen til Neo, som ble hele 4 år i dag. Med et par ekstra fridager hadde jeg nok tid til å ta på meg pyntingen av muffinsene og kaken som mamma bakte, så da ble det dinnosaurkake etter Neo's ønske. Jeg brukte rimelig lang tid i går kveld på å pynte dinosaur kaken, og jeg tror jeg trodde jeg var en smule flinkere til å pynte kaker enn jeg er, men Neo ble hvertfall fornøyd! 

Kinotur - Vaiana!

 • Skrevet 03.04.2017 klokka 21:56
 • Kategori: Hverdag

Wii, endelig fikk jeg sett den! Er så gira på den nye Disney filmen at jeg høres ut som en liten unge her jeg sitter. Men hallo, hvordan kan man ikke være gira? Den inneholder både en Disneyprinsesse, eller høvdingsdatter, en vakker øy i midten av havet, havet, og en hel haug nydelige sanger. Filmen var like bra som forventet, og nå er jeg enda mere hektet på sangene en jeg var til å begynne med. Vaiana sangene er de som går igjen i vennegjengen hvertfall! Gleder meg til å se om det har kommet noe Vaiana ting i Disney i sommer. Om ikke dere har skjønt dette allerede, så vil jeg hvertfall anbefale alle Disneyfans der ute å se filmen. Føler jeg blir like trukket mot havet som Vaiana bare av å se filmen jeg. Kan det bli sommer så jeg kan dra ut i havet snart eller?

 

Roadtrip til Sverige

 • Skrevet 23.02.2017 klokka 21:21
 • Kategori: Hverdag

Heisann! I dag tok jeg, mamma og Amanda oss en liten roadtrip til Sverige. Vi ville først ikke kjøre dit om vinteren, siden det er høyt opp i fjellene og ofte glatt, men siden det en stund her ikke vært noe snø, bestemte oss for å dra likevel. For noen dager siden begynte det å snø igjen, men siden vi allerede hadde planlagt det, dro vi likevel. Vi hadde det veldig fint, men kjøreforholdene var ikke noe å skryte av. Den første delen av veien var det så vått, så det kom sånn flimmer på ruten uansett hvor mye vi spylte det av. Litt senere kjørte vi ganske lenge bak en utenlandsk lastebil som kjørte i 30 ish km/t i 70/80 sone, mest sannsynlig med sommerdekk. Enda litt høyere opp i fjellet ble veiene ganske glatte, og det var mye snøfyk som gjorde det vanskelig å se, og på vei tilbake igjen var det så mye snøfyk at vi så omtrendt ingenting (se selv på de nederste bildene). I tilegg til de dårlige kjøreforholdene så var det så mange uansvarlige sjåfører på den strekningen i dag. Folk kjørte forbi, altså i motsatt kjøreretning, når vi enten kjørte fartsgrensen, eller like under fordi det var for glatt til å kjøre fartsgrensen. Dette er så irriterende fordi de ødelegger ikke bare for seg selv, i verste fall kan deres uansvarlige kjøring føre til at de krasjer inn i oss, eller så kan vi måtte stoppe å hjelpe noen etter en ulykke de selv kunne til. Selvfølgelig var det også VELDIG kaldt på Storlien, bare på den korte turen i mellom butikkene og bilen og vi var gjennomfrosset. Det kan diskuteres hvor gøy alt dette var, men vi hadde hvertfall en veldig koselig tur! Forresten så er jakken og cardiganen jeg har på meg er fra Primark, buksen fra H&M, og t-skjorten er sydd av mamma.


 

Filmanbefaling: Trolls!

 • Skrevet 06.02.2017 klokka 21:41
 • Kategori: Hverdag

Heiii dere, beklager lite oppdateringer fra min side de siste ukene. Jeg er fortsatt i praksis, som egentlig er mere enn jeg greier, så jeg har stort sett brukt fritiden min på å sove eller slappe av. Har vært så utslitt de siste ukene at selv med 10 timer søvn føles det som jeg knapt har sovet i det hele tatt. Håper det bedrer seg når jeg blir ferdig med praksis, og når det begynner å bli litt varmere og lysere ute. Tviler på at jeg får inn så mange blogginnlegg før praksis er over hvertfall (2 uker igjen), siden slike oppdateringer ikke er spennende. Over til noe litt mere positivt, vi så filmen Trolls i helgen, og jeg ble veldig positivt overasket! Det var en veldig fin film, med masse kjempefin musikk, så den anbefaler jeg dere å se. Umulig å ikke komme i godt humør etter å ha sett denne hvertfall. Legger med en video av min favoritt scene fra filmen, som jeg har sett igjen og igjen i dag, haha. Og traileren!

   

Lang og slitsom dag

 • Skrevet 31.01.2017 klokka 21:03
 • Kategori: Hverdag

Heisann, håper dere har hatt en fin Tirsdag! Nå er de to tyngste dagene av uken over, og nedtellingen til helg kan begynne, hehe. Jeg hadde tidligvakt i praksis i dag, så jeg var ute av huset før klokken 7. Etter praksis måtte jeg skynde meg innom skolen for å hente bøker, som jeg rakk bare akkurat., før jeg dro innom 3t og trente litt styrke. Det er så lenge siden jeg var på 3T, og trente styrke med apparater, så jeg tror jeg kommer til å merke det i morgen. Nå ble jeg nettopp ferdig med å skrive en logg fra praksis, så jeg skal ordne meg litt god kveldsmat, også sette på en ny sesong med SVU som kom i posten i dag (dagens høydepunkt). Dagen i dag har vært veldig lang, også begynner jeg å bli forkjølet, så nå gleder jeg meg til å slappe av med litt serie. Jeg har heldigvis seinvakt de neste dagene, så nå får jeg tatt igjen litt søvn (dagens andre høydepunkt, woho).

//Hva har dere gjort i dag?

 

Nyttårsforsetter 2017

 • Skrevet 03.01.2017 klokka 21:48
 • Kategori: Hverdag

TRENE MERE OG SPISE SUNNERE:

Denne må jeg bare ta med i år også, slik som mange andre. Dette var jeg langt i fra flink til å følge i 2016, så jeg prøver igjen! Jeg har ikke satt strenge mål her, slik som å kutte ut sukker og trene hver dag, men å generelt spise sunnere og trene mere står på planen

IKKE BIDRA TIL UTRYDDING AV FLERE DYR:

Dette gjør jeg heller ikke fra før av, men skal bli enda flinkere og mere klar over hva som kommer fra nesten utrydningstruede arter i år. Noen eksemper på hva som kan gjøres for å ikke bidra til utryddingen av flere arter er å ikke spise haifinnesuppe, og ikke spise på plasser som selger haifinnesuppe (for da støtter du det også), ikke kjøpe haiprodukter, og ikke handle på plasser som selger haiprodukter. Dette er bare noen av tingene som kan gjøres for å beskytte dyrene, og disse tingene er bare for å beskytte haiene, som desverre også nærmer seg utryddningstruetdesverre, men med litt research er det lett og finne ut hva som kan gjøres for å beskytte flere arter!


BRUK MINDRE PLAST:

Dette er også et veldig viktig mål for 2017, å bruke mindre plast/hvis mulig kjøpe produkter med mindre plast emballasje. Dette målet, slikt som målet over, går ikke bare utover meg, men hele jordkloden. Plast er noe av det mest miljøfiendtlige som finnes, og vi mennesker bruker så utrolig mye av dette. De aller fleste produktene vi bruker til hverdags har plast emballasje, men det er likevel enkle ting som kan gjøres for å bedre litt, som å slutte å bruke plast sugerør og plast poser. Det er så lett å ha med seg gjenbrukbare poser på butikken, og spare miljøet litt. Å kutte ned på plast sugerør (hvertfall på plasser nær strender!) kan faktisk spare noen liv.

GJØRE MITT BESTE: Dette er ganske selvforklarende, men jeg skal hvertfall bli flinkere til å gjøre mitt beste! Uansett om det kommer til skolearbeid, trening, eller bare generelt.


BRUKE BLOGGEN BEDRE:
Dette er det siste målet jeg har kommet opp med hittil, å bruke bloggen bedre. Jeg har perioder hvor jeg blogger mye, også perioder uten et ord, og slik går det hele året. I perioder hvor det er mye skolearbeid og slikt blir det selvsagt mindre blogging, for jeg vil poste ordentlige innlegg når jeg først poster. Jeg skal prøve å holde innleggene litt mere jevnt utover, isteden for slike mye blogging/ingen blogging perioder. Dette vet jeg ikke om jeg greier å holde, for når det først blir lange perioder med blogging blir det et sånt press på å holde bloggingen oppe, og jeg vil ikke at bloggen bare skal bli mas. Del to av målet håper jeg hvertfall å få fulgt da! Å bruke bloggen mere nyttig, å skrive mere personlige innlegg, og innlegg om viktige ting som jeg virkelig bryr meg om, slik som de to målene over.


TATOVERING:

Jeg har hatt lyst på tatovering så lenge jeg kan huske, og siden jeg fyller atten i år håper jeg å få tatt tatovering da. Tatoveringer koster jo selvsagt penger, så det kommer jo an på om jeg greier å spare opp. Tatovering er uansett noe jeg skal ha før eller senere!

Highlights of 2016

 • Skrevet 01.01.2017 klokka 15:02
 • Kategori: Hverdag

Nå er 2016 offisielt over (begynte det ikke nettopp?), og før vi kommer ordentlig i gang med 2017 tenkte jeg og poste noen av mine highlights for året. Jeg fikk faktisk gjort veldig mye av det jeg ville i 2016, men jeg satser på å få gjort enda mere neste år. Jeg fikk til og med opplevd en av mine største drømmer, som jeg trodde var ganske uoppnåelig der og da!

TILBRINGE EN MÅNED I FLORIDA:

Dette var helt fantastisk, og er definitivt en av de beste tingene som skjedde i 2016! Vi bodde de første to ukene i paradis, aka et kjempefint (og stort!) hus vi leide, i et kjempefint område, med privat svømmebasseng, og første rads utkikk til ville alligatorer. Vi var i Orlando, og Clearwater/St.Petersburg, og besøkte også den nydelige øya Honeymoon Island. Vi fikk shoppet mye, besøkt Disney parkene og Universal Studios parkene flere ganger, og rett og slett bare kost oss. Her tok jeg også kjempemange bilder som jeg er kjempefornøyd med å ha til å se tilbake på.


HAIDYKKING
Haidykking! Det beste som skjedde i hele 2016, også en av mine største drømmer siden jeg begynte på dykkekurset. Jeg hadde på forhånd bestilt haidykking i akvarium, siden sannsynligheten for å se en i havet var alt for liten, men før jeg viste ordet av det var jeg så heldig å få se en hai rett forran meg ute i havet. Å få komme så nær disse utrolige skapningene var helt fantastisk, og jeg håper å få gjøre det igjen.


SE SOLOPPGANG OG SOLNEDGANG
En av de tingene jeg ville se, og ble overasket over at skjedde, haha. Soloppgang var litt utenfor rekkevidde da jeg ikke står opp tidelig, men da vi sto opp klokken fem for å kjøre ned til Clearwater og dykke, fikk jeg se en nydelig soloppgang over havet. Også så vi solnedganger både i St.Petersburg (det var den lille turen på stranden der som gjorde meg så klar over all skaden vi påfører planeten vår btw), og i Orlando.


LONDON TUR:

Enda en kjempefin reise, som jeg er så glad vi fikk til. Jeg virkelig elsker å reise, å håper jeg får gjort mye av det fremover, bare så synd det koster penger!


ADOPTERE NALA

Jeg fikk også adoptere denne flotte frøkna i sommer, etter å desverre måtte si hade til en av verdens beste kaniner så alt for tidlig ❤︎ Å miste Olivia var det tyngste som skjedde hele året, og jeg kommer til å savne henne i veldig lang tid fremover, men jeg er likevel veldig glad for at vi fikk Nala som tilskudd til kaninfamilien.DYKKETUR TIL HITRA:

Innser nå at dette ikke står i noen som helst rekkefølge, men det får bare være! I vår dro jeg, pappa, en veninne, faren hennes, og noen andre dykkere på dykketur en helg på Hitra. Dette var en kjempefin dykkehelg, med masse dykking og kule opplevelser.


RØROS WEEKEND:

Dette har ikke blitt nevnt på bloggen enda, men i høst (på bursdagen min, to be exact) dro jeg og noen venner på hyttetur til Røros. En kjempekoselig helg med blandt annet aking, grilling av marshmallows, og en tur til Røros sentrum for å se litt der. 

Busy bee

 • Skrevet 06.10.2016 klokka 20:02
 • Kategori: Hverdag

Hei dere! Føler jeg bare må begynne innlegget her også med å beklage at det har vært så lite blogging den siste tiden (eller lite tegn til liv sånn generelt på de fleste sosiale medier fra meg), har så mye å gjøre at jeg har ikke sjans til å få gjort unna alt som er prioritet en gang. Som jeg nevnte i sist innlegg er jeg i praksis nå, som tar veldig mye av tiden min. Nå så har jeg nettopp levert logg fra uke 2 i praksis, og nå prøver jeg å øve til en samfunnsfagprøve jeg har i morgen, men ahh samfunnsfag (?!). Nå blir det heldigvis høstferie snart, en much needed pause! På Søndag så drar jo jeg, Amanda og mamma til London også, så det gleder jeg meg mye til. Tar med pc? en min i tilfelle jeg får tid til å skrive et blogginnlegg eller to imellom all shoppingen. Skal hvertfall ta haugevis med bilder denne runden, så om det ikke blir blogget/blogget så mye mens vi er der kommer det etter hvert (det gjør også før og etter bildene av håret mitt, har ikke glemt de!). Nå må jeg nesten øve litt mere, finne ut av ansvarsfordelingen mellom stat, fylke og kommune er. Håper dere får en fin Torsdagskveld videre! 

Siden sist

 • Skrevet 23.09.2016 klokka 20:12
 • Kategori: Hverdag

Hei dere! Nå begynner det å bli på tide med en oppdatering her, jeg har vært såpass opptatt den siste uken at jeg ikke har prioritert blogging, men jeg håper jeg får skviset inn tid til det fremover. Den siste uken har det gått i et med innleveringer og prøver, har lest så mye om taushetsplikt og pleieplan de siste dagene at jeg tror jeg blir gal snart, og allerede neste uke begynner vi i praksis.Siden sist har jeg vært en tur til frisøren, og klippet av ganske mye, og stripet (balayage striper). Det var utrolig godt å få klippet håret, langt og tykt hår er slitsomme greier altså! Ordentlige før og etter bilder kommer etterhvert, når jeg får tatt etterbilder. Stripene vises ikke i dette bildet pga dårlig lys, men her er hvertfall en sneak peak! 

Mine planer for høsten!

 • Skrevet 01.09.2016 klokka 19:35
 • Kategori: Hverdag

Hei dere! Det er helt rart å tenke på at det er høst allerede, føltes som det ble 2016 i går. Jeg har veldig blandede følelser for den høsten her, jeg liker vanligvis ikke høst i det hele tatt, men nå begynner jeg å tro at det kanskje går greit med høst likevel. Vi får vente å se om det er like greit når det blir ordentig surt ute, og er mørkt når jeg står opp, og når jeg kommer hjem fra skolen. De to tingene er så høyt på listen over ting jeg veldig, veldig sterkt missliker, så det blir jo kjempegøy som alltid. Uansett, her har jeg samlet noen av planene mine for høsten 2016, både store og små planer og så får vi se om jeg greier å henge med på noen av de *kremt*.


♥ Komme inn i gode treningsrutiner igjen! Dette er veldig høyt på listen over planene mine for høsten, for nå har jeg kommet helt ut av rutinene mine.

♥ Henge med på skolearbeidet, og få bra karakterer. (Denne trengs vel egentlig ikke forklares noe nærmere?)

 Londontur! I høstferien stikker jeg, mamma og Amanda en tur til London, noe som jeg ser veldig fram til. Gleder meg til å få fylt opp skapet med enda flere nye klær, og ikke minst bare nyte London. Denne gangen skal kameraet bli mere flittig brukt også! Vi var i London i Februar i fjor, men da endte jeg nesten ikke opp med å ta noen bilder, så der skal det skje noen forandringer nå.

 Redigere og poste video fra Florida. Har ikke begynt å se på videoklippene enda for det er såå mange, men har planer om å begynne på den så snart jeg får tid.


 Feire bursdagen min. Bruker ikke å gjøre så alt for mye ut av selve brusdagsfeiringen, meen da er det bare et år igjen til jeg blir myndig (og kan ta tattovering). Pluss at hallo, er jo alltid fint å ha bursdag.

 Blogge mere! Ikke å ha som mål og poste flere innlegg om dagen eller noe, men å bli flinkere til å poste når jeg vil. Jeg elsker å blogge, men er alt for dårlig til å faktisk poste ting jeg vil poste.

 Bli flinkere til og ordne fristende skolelunsjer. Jeg er ganske flink til å ikke bruke penger i kantina, selv om lunsjen min er ganske kjip til tider, men det skader ikke og prøve å få til lunsjer som faktisk frister. Det gjør det så mye lettere og komme seg igjennom skoledagen!

 Bli flinkere til å gjøre det jeg sier (tenker) jeg skal. Dette gjelder for alt egentlig, og generelt bli flinkere til å holde avtaler med meg selv. Dette skjer så alt for ofte, at jeg planlegger å trene, eller planlegger det og det prosjektet, men aldri kommmer i gang med det. Eller starter på flere ting, men ikke fullfører. Det er så kjipt for tingene blir hengende over meg til jeg til slutt gjør det, så det hadde spart meg mye tid og stress hadde jeg bare hadde gjort det til å begynne med.


//Hvordan planer har dere for høsten?
 


 


 

Måtte vente 10 timer på akuttmottaket

 • Skrevet 27.08.2016 klokka 21:18
 • Kategori: Hverdag

Okei, så 10 timer på akkuttmottaket (?!) og en overnatting på lungeavdelingen på sykehuset var ikke akkurat det gøyeste jeg har gjort i 2016 så langt. Takket være fraværsgrensen skal alle til legen for en liten forkjølelse nå for tiden bare for å få en skriv som sier at du er syk, og jeg er rimelig sikker på at det er grunnen til at jeg ikke fikk komme inn. Så da måtte jeg til legevakten på sykehuset isteden, også til akuttmottaket der jeg måtte vente i 10,5 timer før jeg fikk snakket med en lege. 10 timer på et AKUTTMOTTAK, sånn skal det ikke være. Rundt 2 tiden i natt fant de ut at de skulle legge meg inn, da hadde jeg vært på sykehuset siden klokken 12 på formiddagen. Det viser seg at jeg har en virusinfeksjon i lungene, forverret astma, og jeg har stått på for svake astma medisiner en stund nå som ikke akkurat gjør saken noe bedre, så da ble det og puste litt vanskelig. Fikk heldigvis dra hjem i dag med medisiner, så nå må jeg bare vente til jeg får tilbake pusten.

Så...hva har dere gjort så langt i helga?

 

Burgers & Fries

 • Skrevet 30.05.2016 klokka 22:34
 • Kategori: Hverdag
Heisann! Jeg har føler jeg har så mye og gjøre for tiden, så bloggingen blir desverre ikke prioritert. Nå er det bare noen få uker igjen til sommerferie, og etter det kanskje et par uker med litt bedre tid før vi drar på ferie. I dag er det akkurat 1 måned til vi drar til USA, og da blir det forhåpentligvis litt mer interessante blogginnlegg! Jeg kommer nok ikke til å ha flere innlegg om dagen, eller innlegg hver dag, men når jeg får tid vet jeg at jeg ikke kommer til å ha for lite og skrive om. Nå må jeg avslutte innlegget her, ville bare stikke innom å si at mere blogging kommer, men akkurat nå sjonglerer jeg litt vel mange baller i luften som det er! I mellomtiden: her er bilder av dagens middag, fordi jeg følte for å poste bilder av en fotogen hamburger.

Min 17.mai.2016 + ootd

 • Skrevet 17.05.2016 klokka 22:23
 • Kategori: Hverdag
Håper dere har hatt en kjempefin 17.Mai, det har vi her i huset hvertfall! Været her i Trondheim har ikke vært helt topp, så det var ganske godt å komme inn i varmen igjen etter å ha sett på toget. Vi har hatt så mye god mat i huset i dag at jeg tror nesten ikke jeg greier å spise noe mere før helga (yeah right), kjempegod marengskake og tapas to die for! Har ikke tatt så mange bilder i dag faktisk, ser nesten ut som det var bare meg og Neo hele dagen, men det var det altså ikke. Her er uansett noen bilder fra dagen min! Etter vi kom inn fra å se på barnetoget har vi vært inne resten av dagen, og bare kost oss med god mat, quiz, ferievideo fra vår forrige USA tur, og selvfølgelig de standard 17.Mai tv programmene. !7.Mai programmene i år var ganske skuffende, det var nesten ingen ting fra Trondheim, og live videoen til Adressa, fra toget i byen var sååå dårlig kvalitet/filmet. Ble mye bedre når vi satte på ferievideoen i steden, ååå som jeg gleder meg til vi drar tilbake. Uansett, dette var det jeg hadde å si fra i dag, nå skal jeg gå og ta meg en dusj, og  prøve å få nok søvn til og overleve skoledagen i morgen, så god natt fra min side av kloden. Aka. deres side også :):)

Late finværsdager

 • Skrevet 09.05.2016 klokka 17:23
 • Kategori: Hverdag


Dag en med studiedag denne uken og jeg har fått inn hvor mye øving? Så langt en time, kanskje to. Men på den lyse siden så har jeg funnet ut av hva jeg skal gjøre Tirsdag og Onsdag, hva jeg skal lese og slikt, så jeg tror det kommer til gå greit. Også har jeg fått levert griserapporten som var på lang overtid! Jeg har også fått støvsugd, hatt kaninene ute i finværet, og fått mye sol og frisk luft selv. Jeg aner ikke hvor mange grader det er i dag, men varmt og godt er det hvertfall. Vi har ikke tatt ut møblene våre enda, men siden jeg ville sitte ute så ble det en diy sofa som er såå god å sitte i. Kaninene er rett rundt hjørnet på verandaen, og koser seg, med mye skygge og kaldt drikkevann. Passer meg midt i blinken med supert vær og studiedager samtidlig, så jeg kan sitte ute hele dagen og få litt much needed sol. Krysser fingrene for at finværet holder seg lenge!

 

En hel uke fri!

 • Skrevet 03.05.2016 klokka 18:22
 • Kategori: Hverdag

Woho, nå har jeg en hel uke fri! Eller, en blanding av fri og studiedagen, men så lenge jeg kan sove lenge og gjøre alt av skolearbeidet i senga er det bra nok for meg. I tillegg er det meldt 20 grader her i starten av neste uke tror jeg, så da blir det perfekt for meg å ta med kaninene ute for en luftetur også. Når denne uken med fri er over har jeg igjen en siste tentamen, også er sommeren rett rundt hjørnet (nesten hvertfall). Mens vi er inne på temaet om tentamener, gjett hva som skjedde i det Engelsk tentamenen startet i dag? Jeg hadde akkurat slått på pc'en min, logget inn der vi skulle levere tentamenen, og ventet bare på oppgavene i det pc'en min bestemte seg for at den trengte en oppdatering. Dere vet de oppdateringene som tar en time, og det ikke går an å bruke pc'en i mellomtiden? Etter uttallige forsøk med å trykke på alle knappene, og slå den av og på, men det var vist på liv og død at den oppdateringen skulle bli gjort der og da. Men jeg ble heldigvis ferdig tidlig nok uansett! (I følge pappa får du alltid påminnelse før slike oppdateringer, men jeg sverger på at jeg ikke fikk det altså)


 

Mattetentamen, I hate you

 • Skrevet 29.04.2016 klokka 20:46
 • Kategori: Hverdag

Så godt det føles å være ferdig med den verste tentamenen! Jeg ble faktisk ferdig ganske tidlig, og dro rett til 3T for å svømme litt når jeg var ferdig, så nå gjennstår det bare å se hva karaktereren sier, *krysser fingrene*. Vi har Norsk og Engelsk på Mandag og Tirsdag, også har vi en hel uke med fri/studiedager før vi har tverrfaglig tentamen til slutt. Tiden frem til sommerferien kommer til å gå såååå fort, hvertfall med alle de fridagene. Jeg ble så glad i går da jeg kom på at siden det er Mai på Søndagen, kan jeg da si at vi drar til USA neste måned. Det er riktig nok helt i starten av Mai, og vi reiser helt i slutten av Juni, men neste måned dere, det er jo snart! Her er det ei som hvertfall er i full gang med nedtellingen, hehe.

Fikk inn litt øvelseskjøring også, og jeg kan forsikre dere om at disse bildene er tatt mens vi står parkert :) Smekke opp et speilreflekskamera å begynne å ta selfies mens jeg kjører troooor jeg er på listen over ting som ikke anbefales å gjøre i trafikken.


 

Bday Prep!

 • Skrevet 26.04.2016 klokka 16:09
 • Kategori: Hverdag
Jg hadde ikke planlagt å lage en bursdagsvideo til Neo, men plutselig fikk jeg en knall ide og så for meg hele videoen i hodet. Bildene, videoklippene og alt var helt klart, så når muffinsene sto i ovnen måtte jeg bare finne alle bildene og klippene og ha dem inn i redigeringsprogrammet så fort som mulig før jeg glemte det. Et par timer og en tur på treningssenteret senere, pluss noen små justeringer i dag og den er ferdig! Blir så fornøyd når jeg får slike ideer og kort tid senere har fått det til slik som jeg så for meg. Jeg ble jo ikke interessert i filming og video redigering før 2016, og alle videoklippene pappa har tatt før der har jeg mer eller mindre ikke tilgang til, men med noen bilder her og der følte jeg likevel at jeg fikk til videoen ganske bra :) Så denne blir postet så tidlig som jeg får til i morgen! Skal prøve å få lagt ut bilder av de ferdige Frost muffinsene, og Biler kaken som mamma står for når de er helt ferdige.
 

Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 17 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, foto, dyr, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

hits