hits

🖤 Her finner dere den nye bloggen  🖤

nouw.com/arielc

På grunn av alt dette som skjer med blog.no for tiden har jeg bestemt meg for å flytte bloggen til en mere serriøs platform. Det er utrolig kjipt at jeg føler at jeg blir presset til å flytte bloggen på grunn av alt som skjer nå, men jeg vil ikke legge mere tid og energi i en platform som ikke verdsetter bloggerne sine. Jeg har tatt kontakt med blogg.no på mail, og fikk veldig lite forståelse der. De sa også at de siste bloggerne ikke får vite om de får beholde bloggene eller ikke før ute på nyåret, og dette synes jeg er utrolig dårlig gjort. De burte ikke startet med et så stort prosjekt rett før en stor ferie, slik at resten av oss må vente hele julen uten å få vite om vi får beholde bloggene. I tillegg sa de at det er kun bloggerne som står for 80-90% av trafikken som får beholde bloggene sine, og siden jeg ikke gjør det bytter jeg likevel platform nå isteden for å gå å vente. 

Jeg synes blogg.no har behandlet oss utrolig dårlig i denne perioden, og dette er ikke lengre en platform jeg vil støtte. I tillegg til dette har de fjernet grunnene til at jeg valgte denne plattformen til å begynne med, for 7 år siden, så da flytter jeg heller til en platform der jeg får fortsette å personlig-gjøre bloggen og utvikle meg selv. Jeg velger å ta bloggen min til nouw fra nå av, og håper virkelig dere vil fortsette å følge meg. Er fult klar over at å bytte platform ofte fører til mindre lesere, og at mange ikke lengre orker å følger, men jeg krysser likevel fingrene for at dere velger å fortsette å følge meg, også får jeg fortsatt og bygd opp bloggen min derfra. Uansett om dere velger å fortsette å følge meg eller ikke vil jeg si tusen takk for alle gode kommentarene dere har lagt igjen til meg opp igjennom årene, og dette er langt i fra slutten! 

Jeg kommer til å fortsette med daglig blogging ikke bare ut Desember, men også etter nyttår! Har massevis av planer og gleder meg til å fortsette der. Jeg kommer til å la denne bloggen stå oppe helt til blogg.no tvangssletter den, slik at jeg kan forsikre meg om at alt ser greit ut, og få prøvd å overført så mange innlegg som mulig. Det kan derfor ta litt tid før alt blir overført, og jeg ser desverre ikke en mulighet til å overføre kommentarene, som er litt trist. Jeg fortsetter å blogge under navnet ArielC, bare nå på nouw i steden, bloggen min finner dere her!
Jeg vet faktisk ikke om det er en kald morgen i dag, for dette er forhåndsskrevet. Var en kald morgen når jeg tok disse bildene da! Jeg og mamma skal opp tidlig i dag for å få ferdig julehandelen, og det tar litt tid når vi er en familie på 5 og skal ha gjester i julen! Da tar vi det likegreit tidlig når senteret åpnet slik at vi slipper unna deler av folkemengden hvertfall. Mamma var der for et par dager siden, og da var det så fult og trangt at noen krasjet inn i bilen vår, så det er jo alltid koselig! Forhåpentligvis er det ikke like travelt så tidlig om morgenen, men jeg skal huske og oppdatere dere om noen krasjer inn i bilen vår igjen. Krysser fingrene for at julebulken er brukt opp (det er en quote fra mamma som hun sikkert ikke forventet jeg skulle skrive videre, men bare så det er sagt driver ikke vi å bulker bilen med jevne mellomrom!)
Okei, jeg ser mange tar til bloggen sin for å dele frustrasjonene rundt forandringene med blogg.no nå, og jeg føler også for å dele mine tanker om dette. Kanskje hører de på oss om nok klager, og det er mange innlegg rundt dette ute nå! Blogg.no har jo drevet med å flytte over bloggerne i flere uker nå, og de fikk det til å virke som at alle skulle flyttes over, og at det bare var å være tålmodig. Men nei, slik er det overhode ikke! De flytter over de bloggerne de liker best, men høyest lesertall, og får alle oss mindre bloggere til å måtte søke om å beholde bloggene våre. Jeg har brukt denne platformen i runt 7 år, og nå skal de plutselig true med å slette hele bloggen, alt jeg har jobbet for vil de bare slette. Jeg blir direkte sint av dette, og føler ikke dette er måten å verdsette alle som bruker platformen på!

Jeg vet ikke om jeg blir flyttet over eller ikke, men snakk om å sette en demper på all planene, og all motivasjonen for tiden framover, med at de kanskje sletter hele bloggen min. Jeg var utrolig negativ til flyttingen til å begynne med, i og med at de tar vekk designene vi har hatt fra før, og tvinger oss til å bruke de samme designene, og dermed gjør bloggen mye mindre personlig. I tillegg har vi både funnet bloggere vi vil følge, og vi har fått følgere selv, men dette er jo heller ikke slik lengre. Dette velger de å forandre på, ikke de tingene som faktisk ikke fungerte optimalt. Jeg synes overhode ikke dette er måten å behandle folk som støtter plattformen på, og hva er det som sier at de ikke plutselig gjør dette igjen om noen år til?

Okei, rant over for nå hvertfall. Vi får se om blogg.no tar til seg all kritikken eller ikke, og jeg oppfordrer dere også til å skrive om dette, slik at vi får vist de hva vi føler! Synes dere dette er greit? 
For noen dager siden tok jeg og mamma oss en liten tur til byen, og handlet inn noen julegaver vi manglet, og da var vi også innom julemarkedet. Vi brukte ikke akkurat lang tid der, siden det var -12 grader ute, greide ikke å slutte å fryse selv med ull fra topp til tå! Det var koselig å dra innom da, selv om jeg ikke følte det var opp til forventningene. Tror jeg har blitt litt for vant til julemarkedet i London, så når folk mener dette markedet var noe vi bare må innom, så ble det litt skuffende. Var koselig å dra innom likevel da! Ble jo ikke mange bilder derfra siden vi var der så kort, så jeg tok noen flere bilder fra vinduet hjemme (jepp, gjennom vinduet!) for det er bare så fint ute når det er så kaldt. 
Den er kanskje liten, får ikke plass til så mye kakao i den, men den er jo så søt! Dette er Jack fra Nightmare Before Christmas, for dere som ikke viste det. Sa jeg ikke tidligere at det kom til å komme endel Nightmare Before Christmas ting? Ganske sikker på at jeg gjorde det. Jeg har forresten en liten fun fact om da disse bildene ble tatt!  Disse bildene tok jeg i Oktober, og har ikke postet de før nå. Som dere sikkert ser har jeg en bandasjert finger, vakkert ikke sant? Fingeren min er bandasjert her fordi jeg skulle kuttet opp brød en dag, og ble distrahert, so jeg kuttet i tillegg igjennom fingeren min. Eller ikke helt igjennom da, en smule overdramatisk der, Ariel. Jeg greide derimot å kutte over en blodåre, og måtte lime fingeren, Så nå har jeg et arr på tvers av fingeravtrykket mitt, har faktisk litt lyst å trykke fingeren i et stempel eller noe slikt for å se om det vises så godt som jeg tror. Så der var min koselige historie!
Vi har en liten tradisjon her når det kommer til pepperkakebaking, vi baker alltid først hos farmor, også hjemme litt senere. På grunn av dette har vi alltid kjempemange pepperkaker til langt ute i Januar, men det er en kjempekoselig tradisjon! Her er noen bilder fra bakingen til farmor, fra forrige helg.
Kode for å importere bloggen min til Nouw: 4596000413

Ahh, er det mulig å ha så mye uflaks på en gang! Jeg hadde min siste Naturfagtime før jul i dag, og skulle ta igjen en prøve. Vel, læreren sendte feil øveark, så jeg brukte hele helgen på helt feil tema, var ikke i nærheten en gang. Å nei da, historien slutter ikke der. Fikk endelig kontakt med læreren i går kveld, og forsikret meg om at det var kapittel to, så da hadde jeg hvertfall en kveld å øve på. Når jeg kom til prøven i dag, viste det seg at det var ikke kapittel to, så nok en gang øvde jeg på helt feil tema. Det skal ikke være mulig å få feil tema å øve på to ganger på rad, til en og samme prøven. Siden det var siste timen hadde jeg heller ingen mulighet til å få tatt prøven senere, så jeg gleder meg virkelig til å få den karakteren tilbake. 

Anyways, der var et lite klage innlegg fra meg! Ble så frustrert over det hele, at jeg følte for å dele. Nå kjenner jeg det er på tide med ferie, har bare en matte heldags som mangler nå, får bare håpe de gir meg rett tema da.

 
Dette er en 100% obligatorisk vinterpost, det er bare så fint ute! Det har snødd nesten konstant her siden Mandagskvelden, så det er kjempe mye snø overalt. Bakgrunnen dekket i snø når jeg tar bilder er noe av det fineste jeg vet, bare synd det er så kaldt å ta bilder ut nå. Må gjøre det i intervaller, litt her og litt der. Eller så kunne jeg bare vurdert å ta på en jakke, men bildene blir liksom ikke like fine da. Jeg har så mye julestemning nå med all snøen, og håper virkelig det holder seg slik heeelt til jul, eller i det minste fortsetter å komme snø. 

Skal vise dere hvordan dette juletreet ser ut i mørket litt senere, for det er faktisk lys på det!
Jeg har aldri hatt så mye marshmallows i en kopp kakao før, men åh så godt det var! Begynner å bli kjølig ute nå, så da passer en kopp med noe varmt i kjempegodt. Jeg har vanligvis ikke marshmallows i drikken min, men det er så lov en gang i blant. Jeg har forresten forhåndsskrevet dette innlegget for en stund siden, men siden været har forandret seg så mye, har jeg skrevet om innlegget så mange ganger! Nå får det være nok, så nå skriver jeg hvordan været er i dag, og poster med en gang. Det snør! Skrev det for litt siden, men den snøen forsvant på sekunder. Nå derimot, snør det mye og er meldt snø nesten resten av uken. Jeg er overhode ikke vintermenneske, men elsker snø i Desember. Blir liksom ikke helt julestemning uten! Det sekundet det kommer is ute derimot, da holder jeg meg inne resten av julen. Hater virkelig is!
Hei og god Mandag dere! I går var første Søndag i advent, og vi hadde julens (muligens årets?) første ribbemåltid. Og som dere ser på bildene har jeg fått tatt gode bilder av potetene og gulrøttene, men ikke hoveddelen av måltidet. Jeg er vel litt for glad i grønnsaker, hvertfall potet. Dette er faktisk litt interessant, for da mamma var lita ble hun servert mest potet og gulrot og er derfor lei nå, så jeg har blitt servert kjempe mye ris i oppveksten, og er lei det nå! Jeg vil bare ha litt potet, er det for mye å be om?

 Denne helgen har gått utrolig raskt, selv for at vi hadde fri på Fredag, og fikk en ekstra dag med helg. Jeg kan ikke tro at vi er ferdig med første dag i advent enda, denne juletiden kommer til å gå utrolig raskt. Jeg vil bare nyte førjulstiden og juletiden, og ikke minst vil jeg det skal vare lenge! Desember synes jeg virkelig er den koseligste tiden på året, selv om jeg er 100% sommermenneske. Jeg bare venter på at snøen skal komme, for jeg kommer ikke heeelt i julemodus uten den merker jeg. Bildene under er av noe a favorittjulepynten min, som pappa henger opp hvert år. Det er stjerne-lyslenker som henger ned trappen vår, og gjør det så utrolig koselig!
Minus det at det overhode ikke er snø ute da. Innendørs begynner det å ligne litt på jul, men det er vel litt i lengste laget for en blogg overskrift. Mangler en del julepynt enda, som kommer senere, men for nå har jeg en liten sneak peak på pynten på rommet mitt. I dag har jeg planer om å pynte hamster buret mitt, og siden det er såpass stort utgjør det overraskende mye av pynten på rommet mitt! Det skal jeg dele bilder av litt senere i Desember.

Jeg nekter å ta ned alle bladene jeg har hengt opp rundt om kring i huset, så løsningen ble å henge julepynt over bladene. Funker kjempebra!
Det er ikke store juletreet jeg har plass til på rommet mitt, men et juletre skal det være der. Dette har jeg hatt så lenge jeg kan huske, det har vært den første pynten jeg har tatt fram hvert år, i evigheter. Jeg bare elsker dette bittelille treet. Som dere ser har jeg noen få pyntegjenstander på det, noe særlig mere er det ikke plass til. Ariel og Olaf pyntene er fra Disney (til ca 200 kroner stykke, var ikke mye budgeting der akkurat!), Homer er fra Universal Studios og den med de små ballene i er laget av lillebror. Hvordan jeg finner på å kjøpe julepynt midt i sommerferien er er godt spørsmål, men et godt valg var det hvertfall!
Jeg har bestemt meg for å gjøre Blogmas i år! Som vil si minimum et innlegg hver dag til og med julaften. Har planlagt kjempemye, både jule innlegg og vanlige innlegg. Har til og med laget en liten kalender som jeg har hengt opp på rommet, stappfull av planer og ideer. Har så mye bloggmotivasjon for tiden og skal utnytte det til det fulle. Har planlagt innlegg for alle dagene, har forhåndsskrevet/gjort forberedelsene til nesten halvparten, også kommer det nok flere underveis, som ikke kan planlegges. Håper dere holder dere i nærheten, og liker innleggene framover, og gjerne kom med tilbakemeldinger underveis.

Håper dere får en super kveld i mellomtiden, også kommer jeg tilbake i morgen med årets første Blogmas innlegg!
Så utrolig godt det var å få klippet vekk alle de slitte tuppene! Føler meg nesten som et helt nytt menneske. Håret mitt er veldig tykt, og vokser i tillegg veldig fort så det blir så ille når det først blir slitt. Jeg klippet faktisk vekk en stor del tidligere i høst, men jeg vet ikke helt hva som skjedde der. Det har allerede blitt mye lengre enn når jeg klippet det, viste ikke at hår kunne vokse så fort. Uansett så er det kjempegodt å få fjernet alt det slitte. Endelig slipper jeg å grue meg til å dusje og børste håret! Jeg børster vanligvis ikke håret mitt, men det måtte jeg selvfølgelig når det var slitt og flokete. Gjorde en liten avtale med mamma der jeg klippet hennes hår, og hun klippet mitt, så der var det en heftig sum spart. Åja, jeg skrev ikke lengre langt hår i tittelen, og det er det sikkert flere som er uenig i at jeg ikke lengre har langt hår, men for meg er dette kort! Det blir ikke stort kortere enn dette på meg.
Okei, jeg skjønner at nettsider får med seg mye av det vi gjør og søker på for å vise oss mere relevante annonser og slikt, men dette her var litt på kanten! For et par uker siden åpnet jeg Ebay på pc'en min for å se om jeg fant en ny matskål til hamsteren min, Sarabi. Jeg fant en med en gang, og åpnet den i en ny fane på pc'en, men glemte helt av å faktisk kjøpe den. Etter et par dager med denne fanen bare liggende der, fikk jeg plutselig en mail fra Ebay. I den mailen sto det at de har sett at jeg har hatt akkurat dette produktet åpent, og ga meg en rabattkode, slik at jeg skulle kjøpe skålen. Rabattkoden var såpass bra at jeg betalte 0,- for skålen og porto. Jeg var faktisk ikke sikker på om jeg turte skrive inn adressen min, navn og nummer, men endte opp med å gjøre det, og for et par dager siden dukket skålen opp. Er det bare meg, eller er dette litt vel creepy? Føles jo veldig ut som om noen følger med på alt vi gjør!

Sarabi ønsket ikke å posere med den nye skålen i dag, så da får det bli noen bilder av frøkna som koser seg med en liten Cheerios i steden, se hvor stor en Cheerios er i forhold til henne da! 
Er det egentlig vinter før det første snøfallet blir postet overalt? Har vært frost på bakken i en uke nå, men i går begynte det har det i tillegg å snø. Jeg er alt for gira på dette. Jeg liker ikke kulde en gang, likevel hoppet jeg ut med en gang for å ta bilder. Vi får se hvor lenge jeg holder før jeg begynner å klage over kulden... hvem prøver jeg å lure, jeg og lillesøster så film i går pakket inn i ull undertøy, pledd og fyring i peisen, og klagde over kulden! Jeg er alltid kjempegira på vinterens første snøfall, får så mye julestemning av det. Mens vi snakker om julestemning, jeg hadde egentlig bestemt meg for å vente med julepyntingen til neste fredag, siste dagen i November, men i skrivende stund har julepynt eskene plutselig begynt å dukke opp rett ved siden av meg. Kan jo ikke sette de tilbake nå, så får vel bare pynte da.

                                                       
Pysjamaser fra Cubus

 
Hei dere!

I dag blir jeg 19 år 🎉 Vi var på Egon i går og hadde en aldri så liten bursdags middag i går. Og her har vi meg i et nøtteskall: bestilte selvfølgelig taco i går, og skal ha forsinket Lørdags-taco i dag. Kunne levd på taco! I dag jeg skal jeg bruke dagen min på å feire med familien, og spise masse kake. Forhåpentligvis kan jeg også bruke noen av de rabattkodene/avslagene som har tikket inn i dag, og fått skaffet meg noe nytt, kanskje til og med julekjolen? Bruker vanligvis ikke å handle for bursdagsrabattene siden de ikke har vært så bra før, men nå var det mye som var imponerende faktisk. Håper dere får en kjempefin Søndag, og gjerne fortell meg hva som står på planen deres i kommentarfeltet!

Hele dagens antrekk er fra Primark
Jeg er så stor fan av slike før-høytid-dager, slik som nå! Disse dagene før Halloween blant annet, er så koselig å pynte huset, carving av gresskar, skrekkfilmer og mye annet Halloween kos. Huset er fult av Halloween stæsj nå, skal definitivt ta flere bilder av huset når det er ferdig pyntet, og lysene er slått på og slikt. I dag har vi carvet gresskar, og selv om dette ikke ble et av mine beste gresskar er det likevel så gøy! Jeg prøvde å gå for en liten sugar skull look, som forhåpentligvis vises bedre når det er lys i gresskaret. Og hvis dere lurer på tann situasjonen på gresskaret mitt, så er disse fake tennene satt inn siden gresskaret vær kuttet litt for smått der tennene var, så alle falt ut, ups!

Hvordan er dere når det kommer til Halloween, kjempegira slik som meg, eller kunne ikke brydd dere mindre? Føler det ikke er noen mellomting, enten er det full pynting og tradisjoner og hele pakken, eller så kunne ikke folk brydd seg mindre, kan hende dette bare er min oppfatning, så correct me if I'm wrong!
Har sett nydelige høstfarger overalt de siste dagene, og hadde planer om å gå en tur og få tatt noen fine bilder, men det var ikke så lett som det hørtes ut som! Nesten hele familien tok turen ut i skogen i dag for å få tatt noen bilder, og nyte det fine høstværet litt. Hadde kameraet rundt halsen og zoom objektiver i lommen, eneste problemet var at de fine trærne jeg skulle ta bilder av ikke var så fine lengre. Eller, trærne var der fortsatt, men ingen av bladene. Er det ikke typisk at på akkurat den plassen jeg dro til for å ta bilder, hadde alle fine bladene allerede falt av. Fikk et fint bilde på veien dit, og et av noen epler da..teller det som høst bilde? Fikk tatt noen antrekksbilder (blir postet senere), men dessverre uten alle fine høstfargene i bakgrunnen

PS: holder på fikse på/skaffe nytt bloggdesign for tiden, så om bloggen min ser litt rar ut i perioder er det derfor!
Jeg har virkelig savnet bloggen min i det siste, som kan virke litt rart siden jeg når som helst kan begynne å skrive. Jeg savner den plattformen, den muligheten til å dele ting jeg trenger å dele. Ikke bare ting jeg trenger å dele, ting jeg vil dele. Det er vel egentlig flere grunner til at jeg ikke har gjort det er delvis fordi jeg føler jeg må ha alt klart før jeg begynner. Planer for innlegg mange måneder fram i tid, planer for innlegg jeg ikke vet om jeg er klar for å skrive. Det er så rart å bare dukke innom med et innlegg når jeg føler for det, det blir så fort en ting jeg føler jeg må gjøre. Men det er jo ikke slik det skal være. Det er jo ikke slik det skal være, på min egen blogg. Jeg blir så påvirket av andre bloggere, instagrammere eller youtubere, folk som har innhold å poste hver dag. Men de fleste av de som poster slike ting daglig har det som en jobb, ikke bare en hobby slik som meg. Det blir jo helt feil for meg å sammenligne med med folk som lever av dette, folk som har gjort det i mange flere år enn meg. 

En annen ting er det at jeg føler jeg på en måte skuffer meg selv med typiske hverdagsinnlegg. Jeg vet det høres litt rart ut, men hele grunnen til at jeg startet opp bloggen for å begynne med var å dele personlige ting, ting som viste seg vanskeligere å dele enn jeg først trodde. Jeg har vært kronisk syk i 10 år nå, og målet var hele veien å være åpen om det, å skrive om de tingene jeg føler folk trenger å vite. Med en slik kronisk sykdom så er det så mye som foregår som folk ikke har noen mulighet for å vite om, med mindre folk som lever med det åpner opp om det. Det er til og med ting jeg har funnet ut gjennom årene som fagfolk ikke skjønner, hvordan kan jeg da forvente at hvilken som helst annen person skal vite det? Planen har hele veien vært å dele disse tingene, men det er så mye tyngere enn jeg var klar over. Jeg har fulgt utallige influencere i det siste som har slitt med forskjellige typer kronisk sykdom, men som er så åpne og ærlige om det de sliter med. Det motiverer meg så mye til å være mere åpen selv, fordi jeg har lært ting jeg aldri i verden har kommet til å lært hadde det ikke vært for at disse folkene var modige nok til å åpne seg selv på denne måten. De måtte jo også starte en plass, og jeg tviler på at det kan ha vært lett. 

Hvem vet, kanskje kommer det flere innlegg framover? 
Heisann, håper alle hadde en fin Halloween på Tirsdag! Det hadde jeg hvertfall. Jeg holdte meg hjemme på Halloween, som jeg vanligvis gjør, og bare koste meg med skrekkfilm og godteri. Masse godteri, hehe. Dette er min favoritmåte å tilbringe Halloween hvertfall! Vi hadde også Halloween aksjonsdag på skolen, så da ble det en liten Minnie Mus look på meg. Alle disse bildene av huset vårt skulle egentlig bli postet før Halloween/på Halloween, men jeg fikk det litt travelt så det ble det ikke noe av. Bedre sent enn aldri da!

Som dere sikkert ser på bildene er vi ganske stor fan av Halloween. Vi var i USA rundt (eller på?) Halloween når jeg var veldig liten, og fikk med oss mye av pynten og festivitetene der. Og helt siden da har det bare blitt mer og mere pyntet her i huset. Vi begynte også å skjære ut gresskar for noen år siden, og i år holdte vi oss til et aldri så lite tema. Pappa og Neo laget Jack Skellington (the pumpkin king) fra Nightmare Before Christmas, Amanda lagde Oggy Boggie man, og jeg lagde den ikke helt feilfrie Zero.

Er Halloween en like stor greie hos dere?

#halloween2017mood
Heisann, håper dere har fått en fin start på helgen! Dro ute på verandaen tidligere i går for å ta noen bilder, og med en gang Neo kom hjem fra barnehagen kom han løpende, satte seg ned på fanget mitt og begynte å smile til kameraet. Noen har lært, hehe! Jeg har hvertfall hatt en ganske fin Fredag hvertfall, har ikke fått gjort alt jeg skulle gjøre, men har for første gang denne uken noen timer uten migrene, så jeg har bare slappet av med noen episoder Simpsons, og skrevet noen skriverier. Håper å få gjort unna litt mere i dag, men hovedtingen på to do listen er å lage kort til farmor som feirer bursdag i morgen. Har jeg nok inspirasjon kan kortet være ferdig på null komma niks, men har jeg ikke inspirasjon kan det fort ta hele dagen.. krysser fingrene for det første!

Genseren jeg har på meg kjøpte jeg for bare 5$ på en butikk i USA, litt usikker på hvordan butikk, men tror faktisk det var J.C.Penney. Tightsen er hjemmesydd av mamma. Digger den, perfekt for høsten. Passer litt dårlig å poste dette nå, siden jeg har en ny hjemmesydd kjole jeg tenkte å vise senere!
Ahh, er det noe jeg virkelig hater så er det å være syk, er det noe jeg hater enda mere er det når det fører til legevaktbesøk. Har vært syk med forkjølelse/influensa i en uke nå, og da pusten min bare ble verre (takk til deg, astma) og medisinene ikke fungerte, ble det legevaktbesøk. Fikk en ny medisin som jeg skal stå på noen dager, så nå gjennstår det bare å vente å se om den fungerer bra nok. I tillegg til legevaktbesøket i helga hadde jeg endelig ny time til nevrolog i dag, en time som jeg egentlig skulle fått i Mai. Fikk hvertfall en ny forebyggende for migrenen å prøve ut, etter at den forrige ikke funket heeelt som den skulle. Var først snakk om å sette meg på en hjertemedisin (de bruker alle slags rare medisner for migrene forebygging), så ble jeg sendt til ekg for å sjekke at hjerte mitt tålte det, og etter både fin ekg og lang ventetid fant vi ut at jeg ikke kan stå på den likevel, på grunn av astmaen. Tror ikke enda mere forverring av astmaen er noe jeg trenger oppe i alt dette, så da ble det noe annet! Menmen, nå skal jeg gå å ta en dusj også slappe av litt, for formen er virkelig ikke på topp nå, så slenger jeg med et bilde fra en god stund tilbake, der jeg hvertfall ser litt mindre meh ut enn jeg gjør nå.
Jeg og ei veninne tok turen ned til Valdres for noen helger siden, og jeg har endelig fått sett over bildene. Gjorde plutselig en haug ting på en gang, og satt igjen med mange bilder jeg ikke hadde fått tid til å se over, men nå har jeg endelig fått begynt å se over de. Selv om været ikke var helt på vår side hadde vi en kjempefin tur. Jeg har aldri vært i Valdres før, bare kjørt gjennom, og jeg tror jeg var 1 år da, så det var fint å få dratt dit. Valdres var hvertfall veldig fint, selv med masse regn og tåke!
Hei! I dag var første dag tilbake på skolen igjen for min del, og jeg skal ikke påstå det var lett å stå opp i morgest. Når døgnrytmen er helt på tryne og migrena bestemte seg for å slå inn akkurat i det jeg la meg i går  var det ikke akkurat lett å få noe søvn. Men men, jeg overlevde og fikk dagen oversått hvertfall. Vi har heldigvis en ganske kort og chill dag i morgen, også er det helg.

I år går jeg påbygg, for å få generell studiekompetanse, men jeg har valgt å dele året over to år, slik at det blir litt mere overkommelig. Husker ikke helt hvor mye om migrenen jeg har skrevet om her, men den plager meg hvertall såpass mye at jeg fant ut at dette er den beste løsningen, både for at jeg skal kunne ha et liv på siden av skolen, og ikke miste halvparten av undervisningen. Jeg gleder meg hvertfall til å få et litt mere overkommelig år, selv om det da tar lengere tid å fullføre. Så i år har jeg bare noen få fag å forholde meg til. De av dere som går på skole, har dere rukket å begynt enda? Her i huset er det en smule kjipt å ha begynt, når Amanda ikke begynner før over helgen.

Ble ikke heelt fornøyd med antrekksbildene fra i dag, så her er noen jeg tok for noen dager siden, i mellom en runde høljeregn og en ny! Så jeg dro altså ikke på første skoledag med blomsterkrans, hvis noen lurte.
Hei dere. Har vært så opptatt de siste dagene at det føles som en evighet siden sist, og jeg har så mange nye innlegg jeg gleder meg til å dele! Men først trenger jeg faktisk hjelp fra dere. Som dere vet har det vært mye tull med Norwegian på reisen vår i sommer, og nå har det seg slik at de nekter å dekke at de KNUSTE, fullstendig KNUSTE kofferten min i småbiter. Kofferten min er nå, etter å ha blitt skadet mens de hadde den, helt ubrukelig. Kofferten har bulker rundt hele som blandt annet gjør at den ikke står lengere, og delene på innsiden som skal holde den, vel..i koffert form, er helt knust (se bildene). Etter å ha delt bildene med Norwegian på mail uten at de har noen som helst interesse for å dekke skadene, har jeg bestemt meg for å gå offentlig med det, å dele det her og på facebook siden deres. Jeg synes overhode ikke at det er greit at de holder på slik og ikke har noen interesse for å hjelpe kundene sine, og etter å ha gitt de sjansen til å rette opp privat har jeg ikke mye valg igjen. Jeg hadde satt utrolig mye pris på om dere kunne ha likt eller kommentert innlegget her, og backet meg opp litt! Og her ser dere hvordan kofferten min (som ikke hadde en ripe) nå ser ut:
Hei dere! Føles ut som en evighet siden jeg har skrevet noe her, så tenkte å poste en liten oppdattering her. På Tirsdag gikk jeg ut i ferie, da jeg HELDIGVIS ikke kom opp i eksamen, så nå har jeg bestått vg2! Tenkte å skrive litt opp planene mine for neste år når det nærmer seg skolestart igjen, men i mellomtiden holder vi på å forbrede oss på ferie. På Søndag formiddag reiser vi til LA, og sommerfuglene er her! De siste dagene har gått helt enormt fort, og jeg har fortsatt en del å gjøre før vi reiser. Har heldigvis kommet godt i gang og ordnet hamsterburet, skrevet liste til dyrepasseren, og pakket det meste som skal i kofferten. Nå holder jeg på å ta over filmer og sanger til tab'en så jeg har til flyet, også ble vi ferdig med pappa's bursdagsfeiring i sted siden vi er i USA når han har busdag. Siden dyrene blir passet hjemme har kaninene flyttet ut i kjelleren til en veldig stor innhegning slik at de har mye plass og boltre seg på når vi er borte, men deres bur må fortsatt ordnes en gang til før vi drar. Også er det en del andre ting som må ordnes!

Greide ikke bestemme meg for hvordan bilde jeg skulle slenge med her, så det falt på dette av mitt og Neo's kunstverk fra tidligere i dag når vi pyntet platten med fargerike kritt! Kritt forsvinner jo lett når der regner, selv på tre, så vi nøt muligheten til å tegne akkurat her. Oppdaget etter vi var ferdige at han også hadde pyntet på innsiden av uteburet til kaninene (det går også lett bort), og det var jo egentlig kjempesøtt at han pyntet litt hos dem (nei han tegner ikke på ting han ikke får lov til, var noe annet ute med krittene).

Instagram @arielsamdahl

Heihei! Hvordan har dere det i dag? Jeg har omtrent ikke gjort noen ting de siste to dagene, har vært helt slått ut med migrene. Har sett så mange som har prøvd daith piercing mot migrene i det siste, så jeg bestemte meg for å prøve det selv. Er veldig blandede meninger om den funker eller ikke, men jeg har ikke akkkurat noe å tape på å prøve. Bestilte meg spontant piercingtime tidligere i dag, så nå ble det daith piercing på meg også! Veldig glad for at jeg bestemte meg for å gjøre det nå, og ikke ventet enda lengere, for nå er det rett under 6 uker til vi drar på ferie, og det er 6 uker du skal vente med å bade. Med andre ord, hadde det ikke blitt i dag hadde jeg måttet vente til etter sommeren.

Kan ikke si om den fungerer enda, siden den bare er et par timer gammel, men skal selvsagt oppdatere når jeg kan si noe mere. Å ta piercingen var ikke akkurat smertefritt da en nål stikkes rett igjennom nerven (au!), men det verste var hvertfall over fort. Synes hvertfall den er kjempekul, og er definitivt verd et forsøk.
I dag feiret vi bursdagen til Neo, som ble hele 4 år i dag. Med et par ekstra fridager hadde jeg nok tid til å ta på meg pyntingen av muffinsene og kaken som mamma bakte, så da ble det dinnosaurkake etter Neo's ønske. Jeg brukte rimelig lang tid i går kveld på å pynte dinosaur kaken, og jeg tror jeg trodde jeg var en smule flinkere til å pynte kaker enn jeg er, men Neo ble hvertfall fornøyd! 


Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.