hits

Julepynt anyone? Er vel på sin plass å si at jeg ikke har hengt opp noe av dette (jeg fant ikke engang på knappen til lysene), det er pappa som har hengt opp hver.eneste.ting.
Wiii, endelig ser det ut som vår ute! Nå har jeg ventet lenge på å ta noen fine vår bilder, men hver gang jeg har tenkt tanken har det enten begynt å snø eller regne. Elsker å ta bilder av naturen slik som den er nå, kjempefine blomster og farger overalt! Disse bildene er ikke redigerte, men likevel er det så sterke farger. Jeg skulle bare ut en liten tur innimellom eksamenslesinga i går for å ta bilder av de hvite blomstene, og etter at Neo ble så nysgjerrig på hva jeg holdte på med og fulgte etter meg, poserte han frivillig rundt om kring med blomstene. Fikk ikke lov å gå inn igjen før jeg hadde tatt bilder av Neo og en snegle vi fant, haha. Jeg er som sagt midt oppe i øving til tverrfaglig eksamen, og har ikke så mye tid til blogging, men her er hvertfall favoritt bildene mine fra i går. Så snart jeg er ferdig med eksamen er planen å dele noen inspobilder og slikt fra hvor vi skal i sommerferien, og vi skal ikke akkurat til en kjedelig plass for å si det sånn!


Jeg hadde virkelig trodd vi var ferdig med vinteren nå, men så feil kan man tydeligvis ta! Her har det vært ganske lite snø i vinter, men nå som det endelig har blitt vår, da kommer snøen. Var så fornøyd når jeg gikk til skolen for noen dager siden, da det var sol og varmt ute, innen jeg var ferdig på skolen høljeregnet det. Føler det oppsummerer ganske mange av dagene i Mars egentlig. Fra sol og varmt, til regn, hagl og snø på en dag. Jeg tok meg en tur ut for noen dager siden, da det var mye nysnø ute, for å teste kameraet mitt. Jeg har lyst å øve meg på og ta mere bilder av mennesker, og begynte med meg selv. Jeg lånte med meg mamma og pappas kamera fjernkontroll, og det gjorde alt så mye lettere! Før har jeg tatt bilder av meg selv uten fjernkontroll, og halvparten av bildene har da helt feil fokus. Jeg har ikke fått tid til å se ordentlig over bildene enda, men her er hvertfall to av de. Håper å få tid til å tatt noen flere bilder snart, har et par ideer.Måtte bare skynde meg å ta frem speilrefleksen i det jeg skulle gå ut døren i går for himmelen var sååå fin. Tenk at vi er så heldig at vi kan se slike nydelige solnedganger, soloppganger eller himmelen dekt med stjerner, det tror jeg er noe som blir tatt for gitt alt for ofte. Akkurat denne solnedgangen minnet meg om alle inspobildene jeg har sett fra Arizona i det siste (hint hint :)).
 

 Amanda dro meg med ut en tur i sted for og ta bilder av en regnbue rett utenfor vinduene våre, som faktisk viste seg og være en dobbel regnbue, i tillegg til det fant vi noen andre fine ting og fotografere. Det har regnet litt i dag, og det småregnet fortsatt når vi var ute, pluss at solen var på perfekt høyde som førte til at vi fikk noen ganske fine bilder, synes jeg da. Jeg har vært dårlig på og ta bilder i det siste, og det er først når jeg begynner og ta bilder igjen at jeg husker hvor mye jeg liker det. Jeg skal hvertfall ha et av kameraene mine med meg hele tiden på ferie, så det skal ikke bli noe mangel på bilder der nei! Jeg har noen få bilder til jeg vi poste her før vi drar, helt andeledes bilder, som vi får se om jeg kanskje får postet i morgen hvis jeg får tid. Begynner og nærme seg avreise (Torsdag morgen) så nå har jeg endel som skal gjøres!Hehe, det skal ikke være lett å ta bilder når det er sterk vind ute! Holdt nesten på å blåse over ende i går, og hva fikk jeg lyst å gjøre? Ha en photoshoot selvsagt! Fikk overaskende mange bra bilder denne gangen (takk mamma!), men så har du der det vises en smule bedre at det faktisk er vind ute.
Heisann dere!
I morgen har vi vår første tentamen i år, så dagen i dag går med til studiedag med matte, matte og mere matte. Matte er definitivt ikke favorittfaget mitt, ikke det jeg er finkest i heller, men jeg elsker disse studiedagene der vi kan være hjemme å øve akkurat når og hvor mye vi vil. Vi har fire studiedager denne perioden også er det flere fridager fremover, så jeg setter stooor pris på at det er en stund til vi har hele uker igjen. Hele uken blir så mye bedre bare av en ekstra fridag. Jeg startet dagen med en treningsøkt, overaskende tidelig til og være meg, og var i bassenget på 3T allerede klokken 10. Jeg har aldri vært i bassenget der før, selv om jeg har hatt veldig lyst lenge. Bassengområdet var hvertfall kjempefint, og så mye som jeg liker å være i vann skal jeg hvertfall tilbake snart! Når jeg kom hjem igjen skrev jeg et par sider i kommunikasjon som må leveres i morgen, også var det matten som sto for tur. Var en tur ute i min forrige "pause" og tok noen bilder med zoom objektivet mitt, men akkurat nå er det ganske skuffende natur ute synes jeg. Gleder meg til det blir litt grønnere gress og mere blomster og slikt. Speaking of ting jeg gleder meg til: nå har vi endelig fått booket haidykking til meg og pappa i Florida i sommer, så jeg skal få oppfyldt drømmen om å dykke med hai (iik). Kan ikke påstå jeg har hatt den drømmen så veldig lenge, men helt siden jeg fikk dykkesertifikatet er det noe jeg har hatt kjempelyst til å gjøre.Så denne sommeren ligger an til å bli ganske bra! 

 
 
I dag dro jeg og pappa innom "På Kloss Hold" på øvelseskjøringsrunden vår (som forresten ble hele 50 km). For dere som ikke vet hva det er så er det en Legoutstilling som blir holdt en gang i året (tror jeg) der det blir stilt ut masse forskjellig Lego som vi kan komme å se på. Så vidt jeg har forstått det har det vært veldig mange folk her i hele åpningstiden deres, så populært er det hvertfall! Vi brukte mesteparten av dagen vår på øvelseskjøring, hvor jeg blandt annet kjørte på motorvei og i tunell for første gang, også var vi på kloss hold en tur før det ble Tapasmiddag når vi kom hjem. Så det ble med andre ord en ganske vellykket Søndag!

 Foto: Natalie Sæther
 


 
Dette begynner å bli min nye standard posering, haha

 (amichelle.blogg.no)
 


 


*burde hatt solbrillene på meg* 

Foto credits til mamma

Lillebror ble med meg og Amanda ute når vi skulle ta noen bilder i dag. Bildene av Amanda ble kjempefine, men jeg fikk ikke et eneste bilde uten Neo på hofta, haha. Bildene skulle være av jakken hovedsaklig, til et type new jacket innlegg men det går jo ikke med disse bildene. Får prøve på nytt senere! Neo var jo også så fotogen i dag (rett før han ikke ville forlate hoften min). Synes bildene ble litt kule selv om de ikke ble slik jeg hadde tenkt det!
 For noen måneder siden var det veldig nydelig nordlys rett over huset vårt, så selvfølgelig måtte jeg ute å ta noen bilder. Før denne gangen tror jeg faktisk aldri jeg har sett nordlys. Der irriterer meg skikkelig at ingen av bildene ble bra, men autofokusen funket ikke når det var så mørkt ute så jeg måtte bruke manuell, og jeg så først hvordan bildene ble seende ut i ettertid. Manuellfokus uten å se en ting er ikke alltid lett.

 

//har noen av dere sett nordlys før?


 


Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.