hits

Ps. fram til 22.Desember får dere 10% avslag med koden ARIELC!

Ja, det var det så absolutt. Dette er SophDoesNails sitt highlighter palett! Jeg kjøpte det fra Blivakker for en kort stund siden, på salg til kun 94 kroner. Ser ut som om den vanlige prisen ligger på 129 kroner, så dyrt er det absolutt ikke. Det var utrolig vanskelig å vise hvor bra highlighterne er, siden det har ikke helt blitt lyst ute de siste par månedene, uansett hvor tidelig jeg tar bildene, men de er hvertfall utrolig bra. Disse er helt ulikt noen jeg har fra før av, da de er veldig shiny og pigmenterte, men har ikke slike "glitter flekker", så det ser mye mere naturlig ut. På bildene under har jeg highlighter på kinnbeinet, nesen og inni øyekroken. Vil definitivt anbefale dette om dere er på utkikk etter billig og bra highlightere!
Dere kommer sikkert aldri til å glemme øyenskyggen min etter så mange close ups i et innlegg! 
Dere kan bare kalle meg snøhvit fra nå av. Trodde virkelig jeg hadde igjen litt brunfarge fortsatt, men med tanke på at jeg blender inn med snøen har jeg muligens ikke det likevel. Er vel derfor jeg er så hvit: kamuflasje. Men det var faktisk ikke det innlegget skulle handle om, bare avsporet litt når jeg så meg selv. Innlegget skulle faktisk være om leppestiften min! Dette er den første gangen (ever) jeg har brukt rød leppestift. Jeg liker det overhode ikke på meg selv, føler ikke jeg passer til det, så derfor følte jeg for å dobbeltsjekke at jeg ikke passet til det.. bare framfor kamera denne gangen. Konklusjonen er at jeg fortsatt ikke liker det. Jeg liker mere nude farger, og mørkere type berry farger, i steden for rød. Her har jeg forresten brukt en lip pencil fra Elf, som ikke er lett å ta av! Leppene mine er fortsatt rødere enn vanlig, og jeg tok av fargen for flere timer siden, eller forsøkte å ta av.
Jeg liker dette palettet mer og mere! I dag har jeg testet det ut, og fargene er utrolig fine. I tillegg er det utrolig praktisk at det både er nøytrale øyenskygger, blush og highlightere i et palett. Dette tenker jeg meg er utrolig praktisk for reise, fordi alt er veldig pigmentert og alle fargene er veldig fine og nøytrale. Jeg er ganske dårlig på å vise fram sminken på bildene, men jeg er kjempefornøyd med palettet og gir det mange tomler oppe! Her kommer enda ett innlegg om mine cruelty free favoritter, denne gangen hudpleie favorittene mine! Jeg oppdaget faktisk mens jeg tok bilder til dette innlegget at den flytende sminkefjerneren jeg bruker fra Nivea, ikke er cruelty free, så gjerne tips meg om dere vet om noen bra dyrevennlige sminkefjernere! Her er hvertfall mine favoritter, som ikke tester på dyr.

Håndkremer og body butter fra The Body Shop:

Alle disse produktene er mini versjonene, siden jeg har fått de i gavesett, men både håndkremene og body butter fra Body Shop er store favoritter her. De er kjempegode for tørr vinter hud. Mange av Body Shop sine produkter har også lukter som jeg tåler! Jeg er veldig sart på lukter på grunn av migrenen min, men har noen utvalgte produkter herfra som til og med jeg tåler.

Ansiktsmasker: 

Jeg har så mange favoritt ansiktsmasker at jeg kunne ikke dele alle her, men her er noen utvalgte favoritter. Den helt til venstre er fra The Body Shop, og er definitivt på den dyre siden! Jeg har fått den i gave, og den er helt fantastisk. Irriterer meg så mye at den er så dyr, for den er så bra at jeg tror nesten jeg må skaffe en ny når den går tom. Denne ser forresten ut som syltetøy inni, og det er det beste syltetøyet jeg noen gang har hatt på ansiktet. Ansiktsmaske nummer to er fra Formula 10.0.6, og koster rundt 100 lappen på Vita. Den siste kjøpte jeg på Wallmart da vi var i Florida sist, og den er så god! Skal plukke med meg flere neste gang jeg drar.

Lush sine Naked produkter:

Disse har jeg først prøvd nå nylig, men de er jo bare helt fantastiske. Og 100 plusspoeng for mangelen for innpakning! Elsker disse, og skal definitivt hamstre med meg disse også neste Florida tur (disse kan også kjøpes her eller på nett, men jeg velger å hamstre i Florida siden det er billigere der!)

Shower scrub:

PS fra Primark til venstre, og Body Shop til høyre. Elsker begge disse, utrolig gode innimellom for å pampre huden litt, og lukter i tillegg kjempegodt! Min favoritt er den fra Primark, som dere ser koster den omtrent ingenting for en kjempeflaske, men den andre er kjempegod, og kan kjøpes i Norge, det er jo et pluss!

Foaming face cleanser:

Såvidt jeg kan se er Simple cruelty free, men de har ikke fått sin offisielle sertifikasjon som sier at de er dyrevennlige enda, men de skal være dyrevennlige likevel. Har lest at denne både er og ikke er dyretestet, men velger å tro at de ikke er dyretestet da Simple selv sier det

Simple is kind to skin and to animals too. We do not test our products on animals. We believe products that are safe for humans can be developed using non-animal approaches.

og de fleste andre sidene er enige.  Denne bruker jeg ikke hver dag, men noen ganger, spesielt etter jeg har tatt av sminken, eller om jeg fjerner sminken mens jeg er i dusjen. Jeg er litt rar på den måten, til meg er dette en sminkefjerner om jeg er i dusjen, men en cleanser for etter sminken om jeg ikke er i dusjen. 

Jeg har et lite spørsmål til dere på slutten her! Jeg poster ganske mange favoritter som jeg har kjøpt med meg i USA eller i UK, fordi jeg sparer opp til å shoppe med meg favorittene mine når jeg drar dit, men hva synes dere om at jeg deler produkter som ikke er å få tak i her? I dette innlegget har jeg prødt å ha en liten miks med produkter som kan kjøpes her, og i utlandet. Jeg tenker det er greit fordi det er veldig populært å dra på ferie til disse plassene, og kanskje noen ønsker tips, men om dere ikke liker det kan jeg prøve å holde meg mere til produkter som er å få tak i her i Norge! Ikke vær redd for å være ærlig om hva dere tenker om slike tips, jeg spør av en grunn!
Hei dere!

Jeg tenkte å vise hvordan jeg gjør min veldig enkle hverdags sminke look nå. Jeg sier overhode ikke at dette er "rett" måte å sminke seg på, men dette er slik jeg gjør det! Jeg er ikke særlig flink på sminke selv, men denne lokken synes jeg er veldig lett å gjøre og den er veldig lett og både style opp og ned. Litt winged liner, litt glitterskygge på øyelokket og en leppestift så er den klar for det meste. Sminken sitter også utrolig godt! Alle produktene jeg har brukt på denne looken ser dere lengre ned i innlegget.

Step 1

Jeg bruker kun primer når jeg har mye urenheter i huden, og siden huden min er ganske fin nå bruker jeg kun fuktighetskrem før jeg sminker meg. Tenkte også det var viktig å slenge inn et bilde helt uten sminke, for selv om jeg liker å bruke sminke har jeg ingenting i mot å gå uten!

Step 2

For denne øyenskygge looken starter jeg med et veldig tynt lag foundation på øyelokket, etterfulgt av en lys nøytral farge over hele lokket.

Step 3

Jeg bruker her NYX Ultimates paletter, og siden det ikke står navn på fargene har jeg tatt bilder av de jeg bruker. Her bruker jeg en lys brun farge over hele lokket, og blender godt i kantene. 

Step 4

Her bruker jeg en ganske mørk rødlig farge i creasen, starter med litt også pakker på med mere etterhvert.

Step 5 & 6

Her har jeg både ordnet hudsminken med foundation, concealer og pudder, og så har jeg fylt inn brynene med brow pomade og brow get på toppen.

Step 7

Her har jeg hatt på liquid highlighter og pudder highlighter, som ikke kommer så godt fram på dette bildet, også fullført looken med maskara!

 
Jeg har lenge tenkt over om produktene jeg bruker og kjøper er cruelty free eller ikke, men det er først ganske nylig at jeg har fått til å bytte ut store deler av sminken min med produkter jeg vil støtte. For ikke så lenge siden følte jeg det var ganske vanskelig og både finne cruelty free produkter og passe på prisen, men flere og flere merker har gjort forandringer på dette, eller blitt mere tilgjengelig. Så nå følte jeg det var et fint tidspunkt å vise noen av mine sminke favoritter som kan brukes med god samvittighet! Jeg har som sagt ikke forandret alt enda, men her er noen av de jeg bruker nå.

ØYENSKYGGE

Mine to go-to øyenskygge paletter er Anastasia Soft Glam og NYX Ultimates. Jeg bruker hvertfall en av disse palettene omtrent hver gang jeg sminker meg, og jeg elsker fargene i begge! De er begge veldig nøytrale, enkle og blende, og funker til både hverdags looks og fest looks. Anastasia palette er en god del dyrere enn jeg vanligvis bruker på sminke, og var en liten splurge for meg, men jeg føler det er så verd det. 

FOUNDATION & CONCEALER

Denne foundationen fra Covergirl har vært min favoritt lenge nå, den sitter så godt og lenge! Jeg plukker den med meg hver gang jeg er i USA, og er faktisk usikker på om den er å få tak i her. Gjerne si fra om noen av dere har sett den i Norge! Det er hvertfall veldig billig, på Target og Wallmart, de har den for under 100,- Tart Shape Tape concealeren kjøpte jeg for første gang i sommer, har aldri brukt så mye penger på en concealer før, men hadde veldig lyst å teste den ut. Jeg elsker den, og tror faktisk jeg kommer til å plukke den opp igjen. Har før brukt en som er dyretestet, så har ikke lyst å kjøpe den igjen når det finnes bedre alternativer. En annen concealer jeg liker er denne fra Makeup Mekka, men den er veldig liten i størrelsen, så ville anbefalt å kjøpt med flere på en gang på salg. Har for øyeblikket ingen pudder å anbefale, kjøpte et pudder for noen år siden nå som desverre ikke er cruelty free, men skal skaffe cruelty free når jeg bytter det ut!

HIGHLIGHT

Jeg bruker disse to fra Makeup Mekka, har først på liquiden, og så Pixie Dust. Har brukt disse siden jeg først begynte å bruke highlighter, og jeg er obsessed. Kjempebillig, og ikke minst bra. Sitter ganske lenge med litt setting spray hjelp, men sitter likevel ikke hele dagen. Det går helt fint for min del, for denne prisen har jeg bare på mere om jeg føler for det.

MASKARA & EYELINER

Når det kommer til maskara har jeg ingen spesifikke favoritter, jeg bytter hele tiden. Jeg veksler mellom disse to for øyeblikket. Har brukt endel fra Maybelline før siden jeg rett og slett glemte at de dyretester. Så nå prøver jeg meg på disse. Jeg liker maskaraen fra NYX godt, selv om jeg er usikker på den, føler den minsker veldig kjapt. Vet ikke om den faktisk er nesten tom, eller om min bare tørket ut. Jeg skal hvertfall fortsette å teste den, og siden denne er på salg på H&M til 20,- nå kan jeg kjøpe så mange jeg vil. Eyelineren er min absolutt favoritt, og den skal det mye til før jeg bytter ut!

BRYN

Disse to fra Makeup Mekka har jeg brukt siden jeg først begynte å fylle inn brynene mine, og jeg er veldig imponert. Bryn pomaden sitter hele dagen med litt hjelp fra denne bryn setting saken jeg har glemt navnet på. Jeg kunne aldri tenkt meg å bytte siden disse er både utrolig billige, og varer kjempelenge. Jeg har brukt denne bryn pomaden i over 2 år og er ikke engang halvveis tom (når jeg tenker på det burde jeg kanskje kjøpt en ny, glemmer at sminke har holdbarhetsdato). 

LEPPEPRODUKTER

Her er et lite utvalg av mine favoritt leppe produkter. Fra venstre har vi en liquid lipstick fra Makeup Mekka, liquid lipstick fra PS. Primark sitt eget merke, lipgloss fra elf og en blyant (??) fra elf. Har ikke så mye mere å si om disse annet enn at de er store favoritter hos meg!

SETTING SPRAY

Last but not least: setting spray! Urban Decay All Nighter er min all time favoritt, og et billigere alternativ er denne fra PS. merket til Primark.

Har planer om et slikt innlegg med hudpleie favoritter, så gjerne si fra om dere synes slike ting er interessant eller ikke!
Plutselig ble det en liten hårstuss og pannelugg! Har tenkt tanken på pannelugg en stund nå, men synes det var litt skummelt, også fikk jeg akutt lyst på pannelugg i går og bestemte meg bare for å gå for det. Hittil er jeg veldig fornøyd med valget! Er så annerledes enn jeg er vant med, og så fresht. Bør vel kanskje også sies at det var mamma som fikset stuss og lugg (viktig å gi credit når det er fortjent vettu, selv om samme personen får creds i flere innlegg på rad)!
Langt og tykt hår + ekstrem varme = absolutt nødvendig med en stuss!

Heldigvis har mamma alltid med (frisør) saks på reiser, og kan å klippe hår, så det problemet varte ikke så lenge. Samme skjedde i Florida sist gang, plutselig ble det akutt nødvendig å få klippet bort noe. Bare de slitte tuppene blir fjernet så blir det såå mye bedre. Har ikke helt bestemt meg enda om jeg skal ta av litt til, men er hvertfall mye mere fornøyd nå enn når det føltes ut som jeg hele tiden hadde et teppe over ryggen. Her er før-bildene forresten:Kjole Forever 21 // Sko Nike // Fletter Mamma

 
 
 Ble litt ivrig når jeg fikk den nye krølltanga at jeg krøllet håret mitt i går, og Amanda sitt i dag, hehe. Det er forresten Mast Volume 1 krølltangen jeg brukte. Noe annet jeg gjorde i går var å filme en morgen rutine (!). Fant ut at jeg hadde lyst å lage en video så da ble det en morgen rutine. Videoen er ferdig redigert så nå venter jeg bare på å laste en opp til YouTube.


Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.