Ariel Charlotte

The Passengers

Hei dere! På Torsdag var jeg og ei veninne å så The Passengers på kino, og jeg likte den veldig godt Jeg tror det kommer veldig an på hva slags interesser du har om du kommer til å like denne filmen eller ikke, for liker du ikke verdensrommet for eksempel, kan den bli litt langdryg. Jeg personlig, elsker både Jennifer Lawrence og alt som har med verdensrommet å gjøre, så jeg kunne sett på denne filmen i timesvis. Alle de nydelige vernensrom scenene vi fikk se i filmen, ahh <3

Filmen handler om en tenkt fremtid, der flere tusen mennesker ombord på romskpet Avalon til planeten Homestead II. På veien dit skjer det noe feil, Jim (Chris Pratt) og Aurora (Jennifer Lawrence) våkner fra indusert dvale 90år for tidlig. Det de ikke viste var at det var en grunn til at de våknet for tidlg. Og siden jeg ikke kan å forklare hva som skjer i filmer, her er traileren:


 

Helt hekta!Tv serien her altså, The 100, den er såå bra. Jeg har nettopp begynt på sesong to (sesong 1 er på Netflix) og jeg er helt hekta. Serien er satt til 97 år etter en atombombe utslettet nesten alt liv på jorden. De menneskene som greide å flykte har siden det bodd på en romstasjon i bane rundt jorden, men siden de begynner å gå tom for luft sender de 100 ungdommer ned til jorden i håp om at det er mulig å leve der. Når de kommer dit viser det seg at det er overlevende på jorden, Grounders, som ikke akkurat er snille. Serien er sykt bra og hvis dere liker slike type serier (kommer ikke på noen serier som minner om denne) så vil jeg sterk anbefale den! Serien er også stappfull av veldig kule folk, vanskelig å si hvem jeg liker best siden de er alle favoritter.

The 100 --

THE FORCE AWAKENS


I går var jeg på kino og så den nye Star Wars filmen, for andre gang. Jeg har faktisk aldri sett samme filmen på kino to ganger før, men denne filmen er bare så bra at jeg ikke greide å vente helt til den kommer ut med å se den igjen. Selv om det var andre gangen jeg så denne filmen var den ikke noe dårligere, for å si det mildt! Tror de fleste Star Wars fans har sett filmen allerede, men for dere som ikke har sett den vil jeg anbefale sterkt å se den på kino. Det er noe spesiet med å se slike filmer på kino, hvertfall siden det minsker sjansen for å få med seg for mange spoilers. Her er hvertfall traileren, til og med den er jo så bra at den fortjener terningskast 6!

Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 17 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, foto, dyr, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

hits