hits

Hei dere! Jeg tenkte å stikke innom i dag med noen julegavetips, denne gangen til ekstra miljøbevisste. Disse gavene kan gis sammen, eller så kan de legges med andre gaver. For eksempel er sugerørene lette å legge til omtrent hva som helst. Jeg har ikke med linker i dette innlegget, for jeg viser til generelle tips og ikke spesifikke produkter!

Reisekrus og kopper:

Tumblers, krus og reisekopper (husker ikke hva de heter) er perfekte å gi i julegave! Her har jeg reisekopper, som holder både varme og kulde kjempegodt. Disse kan brukes til det meste, jeg har brukt min til både kakao, te, vann og brus. Her har jeg også en slik tumbler, som kan både brukes hjemme og ute på farten. De til venstre har jeg, mamma og Amanda selv fått en hver av i julegave, og den til høyre kjøpte jeg med i Universal Studios, vil kanskje ikke anbefale å dra dit for å kjøpe julegaver haha!

Stål sugerør:

Jeg elsker disse sugerørene! Jeg bruker ganske ofte sugerør, men hater tanken på engangs sugerør, så de kutter jeg ut så mye som overhode mulig, og da er disse kjempegreie å ha i veska i tilfelle du drikker noe du vil ha sugerør til. Vi har disse stående i en krukke på kjøkkenet hjemme, både rette og bøyde, og vi har de med oss på reise! Disse kan du kjøpe på Norske miljø nettsider, men det er utrolig overpriset, så vil anbefale Ebay!

Bivoks wrapper:

Disse er geniale, og jeg bruker omtrent ikke plastfolie lengre. Disse erstatter plastfolie perfekt, om du har skåler eller boller du vil dekke til har du disse over, og klistrer den rundt. Disse kan brukes igjen og igjen, og de trengs først å byttes ut etter et år ca. Kan brukes lengre, men da er de ikke like sticky. Alle burde ha slike hjemme, det forhindrer utrolig mye unødvendig engangs plast. Vi har noen mamma har lagd selv, noen som er kjøpt på forskjellige steder på nettet, og noen fra Etikken her i Trondheim. Har funnet en kjempefin video på YouTube som viser hvordan disse lages, og hva de gjør, videoen kan dere se her.

Produkter uten emballasje:

Er noen overasket over at jeg har med Lush i innlegget? Ikke jeg. Lush sine Naked dusjsåper, badebomber og annet slike pakningsfrie produkter er en genial gaveide til de som bryr seg litt ekstra!
Før jeg fortsetter med innlegget vil jeg påpeke at disse spa jarene har jeg laget for å vise, så disse skal jeg beholde selv, så om dere faktisk skal gi de bort bør prislappene muligens tas av! Jeg digger slike DIY spa jars, de er en veldig fin og lettvint gaveide om du er ut i siste liten, eller bare leter etter en måte å gjøre gaven finere. Disse er ekstremt lette å personlig-gjøre, da du kan ha mottakerens favoritter i, du kan ha en spesifikk farge, eller hva som helst annet. Alle alternativene her har her er forskjellige versjoner av spa jars, men den ene er kun rød, den andre er emballasjefri (!!) og den tredje har jeg bare pakket masse ting jeg liker i.  Jeg har også ordnet en liten prisliste for disse produktene/type produkter under hvert jar, disse kan selvfølgelig forandre seg fra jeg kjøpte til dere eventuelt kjøper, det eneste som ikke er i prisen er selve krukkene, da de hadde vi liggende etter oldemor. 

Krukke 1 - Emballasjefri/miljøvenlig:

Den første krukken er den emballasjefrie krukken/miljøvennlige. Jeg ser i ettertid at jeg hadde på en rød trå rundt lokket, som er emballasje/rask, men denne kan for eksempel byttes ut med en søt scrunchie! Denne krukken består av en klasskrukke, med en stoffbit surret rundt toppen, også inni krukken er det noen flergangs sminkefjerner pads (laget av mamma, av restestoff!), en Naked dusjsåpe fra Lush, en badebombe fra Lush, og en sjampobar fra Lush (spoiler: jeg liker Lush veldig godt).

PRIS: sminkeservietter laget av rester 0,- Sjampobar ca. 124,- Badebombe 69,- Dusjsåpe 99,- TOTALT: 292,-

Krukke 2- Den røde:

Hadde ikke tenkt å ha en kun med Body Shop produkter, men er så satisfying at den er helt rød! Her har vi masse mini produkter, en mini loofa, en mini body butter, en mini håndkrem og en lip balm. Disse små produktene kjøpte jeg for 3 for 2, som de muligens fortsatt har. Denne kan du fylle med mottakerens favoritt body shop produkter eller deres favoritt farge om de ikke har favoritt produkter. Noen andre fargetips er solskinn tema, så alt gult, eller rødt og grønt for juletema.

PRIS: 3 for 2 på mini produkter så 158,- Body Shop Loofa til 15,- på Rusta, eller 59,- på Body Shop TOTALT: fra 163,-

Krukke 3 - En miks:

Denne krukken er fylt med litt av hvert, hvertfall veldig mange forskjellige masker. I denne krukken har vi et par sheet masks, en leppemaske, Formula 10.0.6 ansiktsmasker, en loofa og til slutt et par billigere badebomber. Her skal jeg si pris på hva disse tingene vil koste her, selv om akkurat disse engangsmaskene er kjøpt i utlandet! 

PRIS: Formula ansiktsmasker 99,- Engangs leppemaske fra 49,- Engangs sheet mask fra 39,- Badebombe (ikke de jeg har bilde av, en dobbelt så stor) 15,- på Rusta, Loofa fra 15,- på Rusta TOTALT: 256,-
Hei dere!

Tenkte jeg skulle dele mine absolutt favorittfilmer i dag, slik at dere kanskje får litt tips til filmer som er verd å sette på nå i førjulstiden. Disse filmene ser jeg hvert år, og det blir nesten ikke jul uten dem!.Jeg har mange flere som jeg ser, men disse er mine all time faves. Nightmare Before Christmas kommer dere til å se igjen mye i julepynten vår framover, vi er helt obsessed, og har massevis rundt i huset i juletiden. 

The Nightmare Before Christmas & National Lampoons Christmas Vacation

Vi startet på toppen med min all time favoritt julefilm, Nightmare Before Christmas. Jeg (og resten av familien) bare elsker denne filmen. Begge disse filmene bruker vi å spare til 22. og 23. Desember, men jeg må si at det frister utrolig mye å se hvertfall Nightmare Before Christmas en gang til før da! Den neste filmen på listen er National Lampoons Christmas Vacation, denne må dere bare se, om dere ikke allerede har gjort det! Den er utrolig morsom, og er en klassiker her i huset. 

The Polar Express & Elf

Begge disse to står på planen i år slik som mange år før, og de er begge utrolig koselige julefilmer. Polar Ekspressen er mere koselig julefilm, og Elf er mere humoristisk! Disse er veldig typiske julefilmer, så blir nesten overasket om dere ikke har sett de allerede, men de er to av mine favoritter så de må selvfølgelig med på listen.

A Bad Moms Christmas & Olaf's Frozen Adventure

Disse må jeg bare ha med! A Bad Moms Christmas så jeg for første gang på flyet til USA i sommer (ja, det var i sommerferien), og den er jo bare genial. Synes den er teit, men kjempeartig, og anbefaler den sterkt. Har sett den vanlige bad moms også, men synes juleversjonen var mye bedre. Last but not least har vi en Frozen kortfilm! Denne kom ut i fjor, og jeg så den minst 5 gang i førjulstiden i fjor. Jeg elsker Frozen, og denne var jo bare så koselig, en skikkelig julestemning film! Denne filmen er jo egentlig en barne/familiefilm, men vi vet jo alle at jeg er a kid at heart, så jeg skal se den 5 ganger til i år!
Jeg vil bare tipse dere om en kjempefin serie, Helene sjekker inn. Denne serien er gratis på NRK TV, og jeg vil sterkt anbefale dere å se den. Denne serien handler om Helene som sjekker inn på forskjellige steder og skal vise hvordan der er å jobbe/bo/være innlagt på disse stedene. Hun sjekker inn for noen dager, og er der 24/7 til hun er ferdig, hun både sover og spiser der.  Noen av stedene hun har vært er Fengsel, sykehjem, asylmottak og på nyfødt intensiv på St. Olavs. Det er den nyeste episoden, som jeg nettopp så ferdig. Dette var faktisk den gamle arbeidsplassen til mamma, og det er utrolig kult å se hva hun har jobbet med. Å få se hvor utrolig mye disse legene og sykepleierne gjør for å holde liv i så små babyer. Jeg husker faktisk fra flere år tilbake at mamma har fått endel julekort/takkekort fra familiene til de små babyene hun har vært med på å redde, som vi har hatt framme i huset. 

Jeg har ikke sett alle episodene i denne serien, men jeg har sett en del og lærer så utrolig mye av de jeg har sett. På siden til NRK står det at en ny episode om Helene som sjekker inn i et kvinnefengsel kommer i morgen, så den gleder jeg meg også til å se! Denne serien er helt ekte, og vi blir vist både gode og vonde øyeblikk. Anbefales sterkt! Her kan dere se serien.
Hei!

Farmor, Amanda og jeg tok turen til kinoen i går, og fikk endelig sett Wonder Woman! Har hatt lyst å se den filmen helt siden den kom ut, men det tok vist sin tid det. Sjekket hvor full kinosalen var før vi dro hjemmefra og bare 5 seter var opptatt, men hele salen ble omtrent full til slutt, så det kan se ut som det var flere enn meg som ventet med å se den. Jeg blir vanligvis lei av typiske superhelt filmer før filmen er over, men ikke denne. Jeg synes filmen var kjempebra, og vil anbefale dere å dra å se den mens den enda går, om dere ikke allerede har gjort det. Pluss at Diana er rimelig badass, og litt ekstra inspirasjon i skader ikke! Med unntak av at jeg nå har veldig lyst på en Wonder Woman kostyme..noen som vet hvor jeg får tak i en?
Hei dere! På Torsdag var jeg og ei veninne å så The Passengers på kino, og jeg likte den veldig godt Jeg tror det kommer veldig an på hva slags interesser du har om du kommer til å like denne filmen eller ikke, for liker du ikke verdensrommet for eksempel, kan den bli litt langdryg. Jeg personlig, elsker både Jennifer Lawrence og alt som har med verdensrommet å gjøre, så jeg kunne sett på denne filmen i timesvis. Alle de nydelige vernensrom scenene vi fikk se i filmen, ahh <3

Filmen handler om en tenkt fremtid, der flere tusen mennesker ombord på romskpet Avalon til planeten Homestead II. På veien dit skjer det noe feil, Jim (Chris Pratt) og Aurora (Jennifer Lawrence) våkner fra indusert dvale 90år for tidlig. Det de ikke viste var at det var en grunn til at de våknet for tidlg. Og siden jeg ikke kan å forklare hva som skjer i filmer, her er traileren:


 


Tv serien her altså, The 100, den er såå bra. Jeg har nettopp begynt på sesong to (sesong 1 er på Netflix) og jeg er helt hekta. Serien er satt til 97 år etter en atombombe utslettet nesten alt liv på jorden. De menneskene som greide å flykte har siden det bodd på en romstasjon i bane rundt jorden, men siden de begynner å gå tom for luft sender de 100 ungdommer ned til jorden i håp om at det er mulig å leve der. Når de kommer dit viser det seg at det er overlevende på jorden, Grounders, som ikke akkurat er snille. Serien er sykt bra og hvis dere liker slike type serier (kommer ikke på noen serier som minner om denne) så vil jeg sterk anbefale den! Serien er også stappfull av veldig kule folk, vanskelig å si hvem jeg liker best siden de er alle favoritter.

The 100 --

I går var jeg på kino og så den nye Star Wars filmen, for andre gang. Jeg har faktisk aldri sett samme filmen på kino to ganger før, men denne filmen er bare så bra at jeg ikke greide å vente helt til den kommer ut med å se den igjen. Selv om det var andre gangen jeg så denne filmen var den ikke noe dårligere, for å si det mildt! Tror de fleste Star Wars fans har sett filmen allerede, men for dere som ikke har sett den vil jeg anbefale sterkt å se den på kino. Det er noe spesiet med å se slike filmer på kino, hvertfall siden det minsker sjansen for å få med seg for mange spoilers. Her er hvertfall traileren, til og med den er jo så bra at den fortjener terningskast 6!


Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.