hits

🖤 Her finner dere den nye bloggen  🖤

nouw.com/arielc

På grunn av alt dette som skjer med blog.no for tiden har jeg bestemt meg for å flytte bloggen til en mere serriøs platform. Det er utrolig kjipt at jeg føler at jeg blir presset til å flytte bloggen på grunn av alt som skjer nå, men jeg vil ikke legge mere tid og energi i en platform som ikke verdsetter bloggerne sine. Jeg har tatt kontakt med blogg.no på mail, og fikk veldig lite forståelse der. De sa også at de siste bloggerne ikke får vite om de får beholde bloggene eller ikke før ute på nyåret, og dette synes jeg er utrolig dårlig gjort. De burte ikke startet med et så stort prosjekt rett før en stor ferie, slik at resten av oss må vente hele julen uten å få vite om vi får beholde bloggene. I tillegg sa de at det er kun bloggerne som står for 80-90% av trafikken som får beholde bloggene sine, og siden jeg ikke gjør det bytter jeg likevel platform nå isteden for å gå å vente. 

Jeg synes blogg.no har behandlet oss utrolig dårlig i denne perioden, og dette er ikke lengre en platform jeg vil støtte. I tillegg til dette har de fjernet grunnene til at jeg valgte denne plattformen til å begynne med, for 7 år siden, så da flytter jeg heller til en platform der jeg får fortsette å personlig-gjøre bloggen og utvikle meg selv. Jeg velger å ta bloggen min til nouw fra nå av, og håper virkelig dere vil fortsette å følge meg. Er fult klar over at å bytte platform ofte fører til mindre lesere, og at mange ikke lengre orker å følger, men jeg krysser likevel fingrene for at dere velger å fortsette å følge meg, også får jeg fortsatt og bygd opp bloggen min derfra. Uansett om dere velger å fortsette å følge meg eller ikke vil jeg si tusen takk for alle gode kommentarene dere har lagt igjen til meg opp igjennom årene, og dette er langt i fra slutten! 

Jeg kommer til å fortsette med daglig blogging ikke bare ut Desember, men også etter nyttår! Har massevis av planer og gleder meg til å fortsette der. Jeg kommer til å la denne bloggen stå oppe helt til blogg.no tvangssletter den, slik at jeg kan forsikre meg om at alt ser greit ut, og få prøvd å overført så mange innlegg som mulig. Det kan derfor ta litt tid før alt blir overført, og jeg ser desverre ikke en mulighet til å overføre kommentarene, som er litt trist. Jeg fortsetter å blogge under navnet ArielC, bare nå på nouw i steden, bloggen min finner dere her!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.