hits

Okei, jeg ser mange tar til bloggen sin for å dele frustrasjonene rundt forandringene med blogg.no nå, og jeg føler også for å dele mine tanker om dette. Kanskje hører de på oss om nok klager, og det er mange innlegg rundt dette ute nå! Blogg.no har jo drevet med å flytte over bloggerne i flere uker nå, og de fikk det til å virke som at alle skulle flyttes over, og at det bare var å være tålmodig. Men nei, slik er det overhode ikke! De flytter over de bloggerne de liker best, men høyest lesertall, og får alle oss mindre bloggere til å måtte søke om å beholde bloggene våre. Jeg har brukt denne platformen i runt 7 år, og nå skal de plutselig true med å slette hele bloggen, alt jeg har jobbet for vil de bare slette. Jeg blir direkte sint av dette, og føler ikke dette er måten å verdsette alle som bruker platformen på!

Jeg vet ikke om jeg blir flyttet over eller ikke, men snakk om å sette en demper på all planene, og all motivasjonen for tiden framover, med at de kanskje sletter hele bloggen min. Jeg var utrolig negativ til flyttingen til å begynne med, i og med at de tar vekk designene vi har hatt fra før, og tvinger oss til å bruke de samme designene, og dermed gjør bloggen mye mindre personlig. I tillegg har vi både funnet bloggere vi vil følge, og vi har fått følgere selv, men dette er jo heller ikke slik lengre. Dette velger de å forandre på, ikke de tingene som faktisk ikke fungerte optimalt. Jeg synes overhode ikke dette er måten å behandle folk som støtter plattformen på, og hva er det som sier at de ikke plutselig gjør dette igjen om noen år til?

Okei, rant over for nå hvertfall. Vi får se om blogg.no tar til seg all kritikken eller ikke, og jeg oppfordrer dere også til å skrive om dette, slik at vi får vist de hva vi føler! Synes dere dette er greit? 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.