hits

Hei dere! Jeg tenkte å stikke innom i dag med noen julegavetips, denne gangen til ekstra miljøbevisste. Disse gavene kan gis sammen, eller så kan de legges med andre gaver. For eksempel er sugerørene lette å legge til omtrent hva som helst. Jeg har ikke med linker i dette innlegget, for jeg viser til generelle tips og ikke spesifikke produkter!

Reisekrus og kopper:

Tumblers, krus og reisekopper (husker ikke hva de heter) er perfekte å gi i julegave! Her har jeg reisekopper, som holder både varme og kulde kjempegodt. Disse kan brukes til det meste, jeg har brukt min til både kakao, te, vann og brus. Her har jeg også en slik tumbler, som kan både brukes hjemme og ute på farten. De til venstre har jeg, mamma og Amanda selv fått en hver av i julegave, og den til høyre kjøpte jeg med i Universal Studios, vil kanskje ikke anbefale å dra dit for å kjøpe julegaver haha!

Stål sugerør:

Jeg elsker disse sugerørene! Jeg bruker ganske ofte sugerør, men hater tanken på engangs sugerør, så de kutter jeg ut så mye som overhode mulig, og da er disse kjempegreie å ha i veska i tilfelle du drikker noe du vil ha sugerør til. Vi har disse stående i en krukke på kjøkkenet hjemme, både rette og bøyde, og vi har de med oss på reise! Disse kan du kjøpe på Norske miljø nettsider, men det er utrolig overpriset, så vil anbefale Ebay!

Bivoks wrapper:

Disse er geniale, og jeg bruker omtrent ikke plastfolie lengre. Disse erstatter plastfolie perfekt, om du har skåler eller boller du vil dekke til har du disse over, og klistrer den rundt. Disse kan brukes igjen og igjen, og de trengs først å byttes ut etter et år ca. Kan brukes lengre, men da er de ikke like sticky. Alle burde ha slike hjemme, det forhindrer utrolig mye unødvendig engangs plast. Vi har noen mamma har lagd selv, noen som er kjøpt på forskjellige steder på nettet, og noen fra Etikken her i Trondheim. Har funnet en kjempefin video på YouTube som viser hvordan disse lages, og hva de gjør, videoen kan dere se her.

Produkter uten emballasje:

Er noen overasket over at jeg har med Lush i innlegget? Ikke jeg. Lush sine Naked dusjsåper, badebomber og annet slike pakningsfrie produkter er en genial gaveide til de som bryr seg litt ekstra!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.