hits

Tenkte jeg skulle skrive litt om en ny migrenebehandling jeg begynte å prøve tidligere i år. Nemlig Botox - mot migrene selvfølgelig. Jeg var med på et forsøk tidligere i år der de satte halvparten så mye, og halvparten så mange stikk, som dessverre ikke fungerte på meg. Etter det forsøket fikk jeg tilbudet om å prøve den ordentlige versjonen, og har satt det totalt to ganger nå, den siste gangen tidligere i Desember. Jeg kan ikke si helt enda hvor bra om i det hele tatt, jeg føler det fungerer, fordi slike ting må ofte testes over tid. Det jeg kan si enda allerede er at jeg har utrolig høye forventninger, da det har hatt en effekt. Jeg føler definitivt det har hatt en effekt i en viss grad, og gleder meg til å teste det mere å finne ut om effekten blir bedre, og om det holder seg. Jeg skal komme med oppdateringer på akkurat dette senere, når jeg har mere erfaring med behandlingen! Men for nå kan jeg hvertfall si at jeg har merket en forskjell, og har veldig høye forventninger framover. Er utrolig skummelt å skulle si at noe fungerer, for jeg har ofte erfart at medisiner eller behandling fungerer litt også slutter effekten helt etter en stund, så jeg vil ikke si at det fungerer, også er det ikke sikkert at dette varer. Jeg vil derrimot si at om noen av dere sliter med mye migrene, og sliter med å finne ting som fungerer, er det verd et forsøk. Høres kjempe skummelt ut med alle nålene, men det er ikke så ille. Hvertfall ikke sammenlignet med et migrene anfall!

Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde bilder av min behandling, men virker ikke heeelt passende å spørre om jeg kan ta bilder mens noen driver å stikker nåler rundt i hodet mitt. Ser for meg at på neste time kommer jeg med speilrefleksen og stativet og spør om hun kan vente litt så jeg fått gjort klart . I mellomtiden hvertfall, får dette bildet jeg fant på Google får duge! 

Denne behandlingen innebærer 30 (tror jeg) nålestikk rundt om kring i pannen, hodet, nakken og skuldrene, der de sprøyter inn Botoxen, som skal numme nervene, slik at smertene blir delvis blokkerte. Jeg har gladelig tatt 30 nålestikk hver dag om det er en sjanse for at jeg slipper å ha migrene, men dette settes heldigvis kun en gang hver 3. måned. 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.