hits

Jeg har virkelig savnet bloggen min i det siste, som kan virke litt rart siden jeg når som helst kan begynne å skrive. Jeg savner den plattformen, den muligheten til å dele ting jeg trenger å dele. Ikke bare ting jeg trenger å dele, ting jeg vil dele. Det er vel egentlig flere grunner til at jeg ikke har gjort det er delvis fordi jeg føler jeg må ha alt klart før jeg begynner. Planer for innlegg mange måneder fram i tid, planer for innlegg jeg ikke vet om jeg er klar for å skrive. Det er så rart å bare dukke innom med et innlegg når jeg føler for det, det blir så fort en ting jeg føler jeg må gjøre. Men det er jo ikke slik det skal være. Det er jo ikke slik det skal være, på min egen blogg. Jeg blir så påvirket av andre bloggere, instagrammere eller youtubere, folk som har innhold å poste hver dag. Men de fleste av de som poster slike ting daglig har det som en jobb, ikke bare en hobby slik som meg. Det blir jo helt feil for meg å sammenligne med med folk som lever av dette, folk som har gjort det i mange flere år enn meg. 

En annen ting er det at jeg føler jeg på en måte skuffer meg selv med typiske hverdagsinnlegg. Jeg vet det høres litt rart ut, men hele grunnen til at jeg startet opp bloggen for å begynne med var å dele personlige ting, ting som viste seg vanskeligere å dele enn jeg først trodde. Jeg har vært kronisk syk i 10 år nå, og målet var hele veien å være åpen om det, å skrive om de tingene jeg føler folk trenger å vite. Med en slik kronisk sykdom så er det så mye som foregår som folk ikke har noen mulighet for å vite om, med mindre folk som lever med det åpner opp om det. Det er til og med ting jeg har funnet ut gjennom årene som fagfolk ikke skjønner, hvordan kan jeg da forvente at hvilken som helst annen person skal vite det? Planen har hele veien vært å dele disse tingene, men det er så mye tyngere enn jeg var klar over. Jeg har fulgt utallige influencere i det siste som har slitt med forskjellige typer kronisk sykdom, men som er så åpne og ærlige om det de sliter med. Det motiverer meg så mye til å være mere åpen selv, fordi jeg har lært ting jeg aldri i verden har kommet til å lært hadde det ikke vært for at disse folkene var modige nok til å åpne seg selv på denne måten. De måtte jo også starte en plass, og jeg tviler på at det kan ha vært lett. 

Hvem vet, kanskje kommer det flere innlegg framover? 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ariel C
Jeg heter Ariel, jeg er 19 år og bor i Trondheim. Her min finner dere alt i fra innlegg om min hverdag, reiser, foto, diy, til innlegg om miljøet, og dypere ting!


Legg meg til som venn

Arkiv


· Desember 2018 · November 2018 · Oktober 2018 · April 2018 · Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Oktober 2016 · September 2016 · August 2016 · Juli 2016 · Juni 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · DIY · Dykking & Fridykking · Dyrene · Foto · Hverdag · Inspirasjon · Kreativitet · Kronisk Syk · Mat · New In · Personlig · Redd verden litt · Reise · Skjønnhet · Skriverier · Trening · VideoerSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Min Instagram · Min YouTube KanalDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.