hits

Ariel Charlotte

Å bli gitt opp av norsk helsevesen | Mitt leserinnlegg i avisen

  • Skrevet 03.11.2017 klokka 16:52
  • Kategori: Skriverier

Hei dere. Jeg skrev et leserinlegg til Adressavisen for noen dager siden, som ble publisert 1.Nov, og tenkte jeg skulle dele linken her slik at dere som vil også kan lese. HER er innlegget.

#kronisksyk #kroniskmigrene #norskhelsevesen

Caroline Emilie Hernes

03.11.2017 kl. 16:58
Først og fremst må jeg bare si at det leserinnlegget var godt skrevet. Det er en skam at noen opplever å bli gitt opp av helsevesenet. Jeg må dessverre innrømme at jeg ikke personlig har noen erfaring med helsevesenet i stor grad, utenom da jeg var liten og da var det naturlig nok mine foreldre som tok seg av "den biten". Min mor har vært alvorlig syk, og de erfaringene da med helsevesenet var generelt gode. At helsevesenet regelrett gir opp folk trodde jeg ikke skjedde i Norge, og jeg håper noen med makt leser innlegget ditt og forhåpentligvis finner ut at ting må prioriteres annerledes. Som syttenåring har du så utrolig mye å bidra med til samfunnet senere, så å få deg "opp på beina" burde vært en topp-prioritering. Jeg ønsker deg masse lykke til videre og håper på at det blir løst på en eller annen måte. God helg! :-)

Victoria Larsen

03.11.2017 kl. 20:08
Du er veldig flink til å reflektere. Kjempe flott skrevet leserinnlegg!

Rie Aurora

04.11.2017 kl. 20:50
Så bra leserinnlegg :)
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv