hits

Ariel Charlotte

NORWEGIAN NEKTER Å DEKKE AT DE KNUSTE KOFFERTEN MIN I SMÅBITER

  • Skrevet 04.08.2017 klokka 14:22
  • Kategori: Hverdag

Hei dere. Har vært så opptatt de siste dagene at det føles som en evighet siden sist, og jeg har så mange nye innlegg jeg gleder meg til å dele! Men først trenger jeg faktisk hjelp fra dere. Som dere vet har det vært mye tull med Norwegian på reisen vår i sommer, og nå har det seg slik at de nekter å dekke at de KNUSTE, fullstendig KNUSTE kofferten min i småbiter. Kofferten min er nå, etter å ha blitt skadet mens de hadde den, helt ubrukelig. Kofferten har bulker rundt hele som blandt annet gjør at den ikke står lengere, og delene på innsiden som skal holde den, vel..i koffert form, er helt knust (se bildene). Etter å ha delt bildene med Norwegian på mail uten at de har noen som helst interesse for å dekke skadene, har jeg bestemt meg for å gå offentlig med det, å dele det her og på facebook siden deres. Jeg synes overhode ikke at det er greit at de holder på slik og ikke har noen interesse for å hjelpe kundene sine, og etter å ha gitt de sjansen til å rette opp privat har jeg ikke mye valg igjen. Jeg hadde satt utrolig mye pris på om dere kunne ha likt eller kommentert innlegget her, og backet meg opp litt! Og her ser dere hvordan kofferten min (som ikke hadde en ripe) nå ser ut:

Hmmm

04.08.2017 kl. 23:42
Sjekket om reiseforsikringen dekker skaden da?

Jeg kjenner ikke så mye til regler ang bagasje og hvem som håndterer hva, men her kan det jo være tvil om det har skjedd på flyplassen, uforsiktige stuere ( de kaster jo kofferter inn og ut av fly), eller inni flyet . Så hvem har ansvar hvor?

Ariel C

04.08.2017 kl. 23:45
Har sjekket med reiseforsikring ja, de dekker det ikke desverre :/ Er flyselskapet som skal dekke slik, hvertfall når det er så tydelig at skaden skjedde når det var de som hadde ansvaret for kofferten..
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv