hits

Ariel Charlotte

Hetebølge i ørkenen = over 50 grader!

  • Skrevet 25.06.2017 klokka 06:20
  • Kategori: Reise

Arizona tid 20.40

Heihei! Er så rart å blogge herfra, innleggene mine blir jo publisert på helt vanlige tidspunkt her, men rundt 5-6 om natten Norsk tid. Men det få bare bli slik, hvis jeg skriver ferdig innleggene for å publisere de i normal Norsk tid glemmer jeg det/må gjøre det på helt rare tidspunkt her. Uansett, siden innleggene fra LA måtte vente til jeg fikk pc laderen (og jeg hadde tid) så har vi vært i Arizona en stund nå uten at noe herfra ble postet, så nå kan jeg endelig poste innlegg fra "rett dager". Kommer nok flere innlegg fra LA, men ikke på en god stund enda hvertfall.

Dagene i Phoenix, Arizona har vært ganske varme, for å si det sånn. Her er det hetebølge nå og temperaturen på dagen går lett opp til 47 grader i skyggen og opp til 42 grader om natten. Når vi kjørte gjennom ørkenen for å komme hit var det 52 grader (!?). Gikk ut av bilen i 5 minutter på en rasteplass, og løp ganske fort tilbake til bilen! Merket hvertfall at vi var midt i ørkenen på doen der hvertfall, det inne var det blant annet fugler og edderkopp.

Kom ut fra ørkenen og inn til byen og været var fortsatt varmt nok til at vi mesteparten av tiden har oppholdt oss i bassenget eller plasser med aircondition. Myndighetene her driver og advarer folk som er vant med varme (riktignok ikke så mye varme) mot å forlate huset, gå fra barn og dyr, og minner folk på å drikke mye vann og ha på løse klær og slikt. Også kommer vi normenn inn da..Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv