hits

Ariel Charlotte

Kom frem i Los Angeles uten kofferter

  • Skrevet 20.06.2017 klokka 08:03
  • Kategori: Reise

Cali tid 23.00

Hei! Tidlig Mandag morgen (søndag kveld cali tid) kom vi frem til hotellet vårt i Anaheim, selv med mange hindrer i veien. Gårsdagen var stressende og slitsom, men vi kom oss frem til slutt!

Når vi kom til flyplassen Søndag formiddag fikk vi vite at første flyet vårt var forsinket, veldig forsinket, og det var ikke sikkert vi kom oss på flyet til California. Så plutselig hadde vi kjempegod tid på Værnes, og bare noen minutter i mellom flyet skulle lande på Gardemoen, tid det neste gikk. Norwegian brukte de neste par timene på å flytte flyet frem og tilbake, slik at vi gikk fra å ha lite tid, til veldig lite tid, til ingen tid på å komme oss til flyet. Etter flere timer med tull fra deres side kom vi oss endelig på flyet til Gardemoen, og fant ut at de fleste på flyet måtte løpe igjennom flyplassen for å i det hele tatt ha sjans til å nå flyene sine, siden det ikke bare var vårt fly som ble køddet med. Vi satte heldigvis på rad to, og måtte begynne å løpe med en gang flyet ble åpnet, for vi hadde ca. 3 min på å komme oss tvers igjennom Gardemoen, igjennom passkontroll, og med håndbagasjen på slep. I mot alle odds greide vi å nå flyet vårt som de siste ombord, og med lungene i full fyr. Siden vi hadde så kort tid på å nå flyet vårt kom ikke bagasjen med flyet, og den får vi ikke før tidligst i morgen kveld. Jeg liker valigvis Norwegian veldig godt, men etter alt det tullet her, og hvor lite interessert de var i å hjelpe oss kan dere forvente lang tid før jeg sier noe  positivt om dem igjen. Måtte skynde oss innom wallmart i dag, siden vi hverken har klær, tannkost, adapter eller de andre tingene som nå er i koffertene. Med andre ord må de to dagene i LA tilbringes i klær som hverken sitter godt, eller som jeg ellers ville valgt.

Vi var fult klar over at det ikke var sikkert koffertene kom frem samtidlig  som oss, så lenge vi kom frem. For med to fullpakkede dager i LA, har vi ikke noe tid å miste. Hadde vi ikke rukket flyet hadde vi mistet en hel dag i LA, og flyturen hadde blitt dobbelt så lang (type 20 timer i fly isteden for 10).

Vi er her hvertfall, og har hatt en kjempefin dag i LA, hvor vi har sett Hollywood skiltet, Walk of Fame, Beverly Hills, og Tar Pitt'en hvor alle mamuttene ble funnet. Bildene må desverre vente, da jeg ikke har mulighet til å overføre de til pc'en før jeg går laderen. Men nå skal vi straks legge oss for å lade opp til Disneyland i morgen, så jeg ville bare gi en liten oppdatering her, selv om bildene får vente, også kommer det flere innlegg når jeg får overført bildene.

Marthe Sofie

21.06.2017 kl. 23:19
Maks uflak! Håper dere får det kjempe fint videre! :)

Ariel C

28.06.2017 kl. 19:26
Tusen takk :)

Torunn

22.06.2017 kl. 07:24
Håper at du får en fin dag!

Ariel C

28.06.2017 kl. 19:26
Takk, du også :)

Mathias Folke Nordby

08.07.2017 kl. 18:52
Heldig du er som er i LA ! Kjempe Sjalu ;) Gjerne ta en titt på mitt nye innlegg og vlog :) <3
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv