hits

Ariel Charlotte

Daith piercing mot migrene?

  • Skrevet 09.05.2017 klokka 19:58
  • Kategori: Hverdag

Heihei! Hvordan har dere det i dag? Jeg har omtrent ikke gjort noen ting de siste to dagene, har vært helt slått ut med migrene. Har sett så mange som har prøvd daith piercing mot migrene i det siste, så jeg bestemte meg for å prøve det selv. Er veldig blandede meninger om den funker eller ikke, men jeg har ikke akkkurat noe å tape på å prøve. Bestilte meg spontant piercingtime tidligere i dag, så nå ble det daith piercing på meg også! Veldig glad for at jeg bestemte meg for å gjøre det nå, og ikke ventet enda lengere, for nå er det rett under 6 uker til vi drar på ferie, og det er 6 uker du skal vente med å bade. Med andre ord, hadde det ikke blitt i dag hadde jeg måttet vente til etter sommeren.

Kan ikke si om den fungerer enda, siden den bare er et par timer gammel, men skal selvsagt oppdatere når jeg kan si noe mere. Å ta piercingen var ikke akkurat smertefritt da en nål stikkes rett igjennom nerven (au!), men det verste var hvertfall over fort. Synes hvertfall den er kjempekul, og er definitivt verd et forsøk.

Mamma til S

09.05.2017 kl. 20:20
Har hørt om en del som synes den fungerer kjempe bra mot migrene, så blir spennende å lese om det fungerer for deg eller ikke :)

Ariel C

13.05.2017 kl. 13:53
Mamma til S: Det er en god del den har hjulpet for ja! Krysser fingrene for at den hjelper for meg også :)

Trine-Lise Olsen Sikkeland

11.05.2017 kl. 17:17
Jeg slet veldig med migrene før, men ikke nå lenger! Får håpe denne fungerer! :)

Ariel C

13.05.2017 kl. 14:11
trinelisesikkelaand: Så bra det går bedre med deg! Krysser fingrene for at denne fungerer for meg :)
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv