hits

Ariel Charlotte

Lang og slitsom dag

  • Skrevet 31.01.2017 klokka 21:03
  • Kategori: Hverdag

Heisann, håper dere har hatt en fin Tirsdag! Nå er de to tyngste dagene av uken over, og nedtellingen til helg kan begynne, hehe. Jeg hadde tidligvakt i praksis i dag, så jeg var ute av huset før klokken 7. Etter praksis måtte jeg skynde meg innom skolen for å hente bøker, som jeg rakk bare akkurat., før jeg dro innom 3t og trente litt styrke. Det er så lenge siden jeg var på 3T, og trente styrke med apparater, så jeg tror jeg kommer til å merke det i morgen. Nå ble jeg nettopp ferdig med å skrive en logg fra praksis, så jeg skal ordne meg litt god kveldsmat, også sette på en ny sesong med SVU som kom i posten i dag (dagens høydepunkt). Dagen i dag har vært veldig lang, også begynner jeg å bli forkjølet, så nå gleder jeg meg til å slappe av med litt serie. Jeg har heldigvis seinvakt de neste dagene, så nå får jeg tatt igjen litt søvn (dagens andre høydepunkt, woho).

//Hva har dere gjort i dag?

 

Ariel

31.01.2017 kl. 22:14
Dumt at du begynner å bli forkjølet, men virker som en fin slutt på dagen med å se på serier. ♥ Har egentlig vært syk idag jeg, så har ikke fått gjort noe interessant, haha.

Victoria Larsen

31.01.2017 kl. 22:28
Så kjedelig å bli forkjølet.. :/

Jeanett Michelle

02.02.2017 kl. 16:57
Håper formen er blitt bedre siden tirsdag, og ha ei fortsatt fin uke :)
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv