hits

Ariel Charlotte

The Passengers

Hei dere! På Torsdag var jeg og ei veninne å så The Passengers på kino, og jeg likte den veldig godt Jeg tror det kommer veldig an på hva slags interesser du har om du kommer til å like denne filmen eller ikke, for liker du ikke verdensrommet for eksempel, kan den bli litt langdryg. Jeg personlig, elsker både Jennifer Lawrence og alt som har med verdensrommet å gjøre, så jeg kunne sett på denne filmen i timesvis. Alle de nydelige vernensrom scenene vi fikk se i filmen, ahh <3

Filmen handler om en tenkt fremtid, der flere tusen mennesker ombord på romskpet Avalon til planeten Homestead II. På veien dit skjer det noe feil, Jim (Chris Pratt) og Aurora (Jennifer Lawrence) våkner fra indusert dvale 90år for tidlig. Det de ikke viste var at det var en grunn til at de våknet for tidlg. Og siden jeg ikke kan å forklare hva som skjer i filmer, her er traileren:


 

Victoria Larsen

07.01.2017 kl. 23:41
Vil se denne selv! :)

Ida Øverland

08.01.2017 kl. 12:45
har sett den jeg også! kjempefin film!

kristinee

09.01.2017 kl. 17:16
åå, har virkelig lyst å se den en gang :D Ønsker deg en fin mandag!

Alexandra Emilie

24.01.2017 kl. 14:04
har kjempe lyst til å se den<3
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv