hits

Ariel Charlotte

Hjemme i Norge

I går ettermiddag/kveld var vi tilbake i Trondheim igjen etter en måned i Florida. Er sånn halvveis fornøyd, halveis missfornøyd  over at vi er hjemme igjen. Kjempegodt å ha eget rom og hus osv, men så var det jo USA da! Har en kjempedunge på gulvet mitt med alt som var i kofferten min nå, så etter at det har blitt vasket og sett igjennom blir det mest sannsynlig et innkjøps innlegg (eller flere). Vi har også vært og hentet Cocoa også en venn til Cocoa i dag, så de kommer det en oppdatering om her etterpå. Også som jeg har nevnt før kommer det fortsatt til å komme ganske mange Florida innlegg her fremover (i tillegg til vanlige), så bare se på hvordan kategori det er postet under hvis dere lurer på om det er derfra.

//Har du husket og skrive under her for å få strandbarer og resturanter til å bytte til sugerør som ikke skader dyrene og miljøet like mye?

 

Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv