hits

Ariel Charlotte

Another day, another shark dive

- Florida tid: 22.00 -*på min havfrue trone med min versjon av Fomle svømmende rundt = mermaid goals accomplished**fortsatt på min havfrue trone, nå har jeg fått meg en vakt*

Haidykket i Florida Aquarium var kjempepebra! Vi begynte i haibur, før vi dro ut til haiene. Haibur har jeg hatt lyst til å gjøre siden 2009, så det var litt kult at jeg fikk være inni et nå. Vi fikk komme helt innpå haiene og havskilpadden, og virkelig studere de fantastiske skapningene. Haiene blandt annet, med rader med kjempeskarpe tenner kom rett i mot meg et ganger, også svømte rett over hodet på meg eller rett forbi meg (kjempekult!). I tillegg til haiene og havskilpaddene var det også barrakudaer, piggrokker og masse fisker der. Haidykket til Florida Aquarium var hvertfall noe av det kuleste jeg noen gang har gjort, og jeg kan ikke beskrive hvor bra det var. Jeg og pappa var også kjempeheldige og fikk med oss en ekte haitann hver som en av haiene i akvariet hadde mistet (haier mister tenner hver dag). Mere bilder fra Florida Aquarium kommer senere, og som sagt før har jeg også videoklipp fra dykket som blir redigert og postet når jeg kommer hjem igjen. Nå må jeg nesten løpe i dusjen, også skal vi en tur til Honeymoon Island, og kanskje Caladesi Island i morgen.

Sophie

18.07.2016 kl. 04:09
Wow så tøff du er som tørr det! Skjer kjempe kult ut. :)

Marie <3

18.07.2016 kl. 10:36
Oh wow.....det der så skummelt ut!!

Janne

19.07.2016 kl. 01:41
woow, så utrolig kult! Tøff du :D

keepingupwiththearmstrongs

20.07.2016 kl. 00:56
omg that is totally awesome!!
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv