hits

Ariel Charlotte

Oh No You Didn't!

  • Skrevet 20.04.2016 klokka 20:06
  • Kategori: Hverdag

Ååååh, gjett hvem som så ferdig sesong en av Outlander i går? Kommer veldig langt etter dere som så den når den først kom ut, men nå slipper jeg heldigvis å vente så lenge på sesong to. De to siste episodene i sesong en var by far de to beste og verste episodene av en serie jeg noen gang har sett. Hvordan er det mulig og ha så mye ondskap og smerte i bare to episoder?? 1,5 timer ish? Men det var definitivt en kjempebra sesong avsluttning. Ugh, serier som er så bra at du nesten ikke vet hva du skal gjøre når de er over. Den er heldigvis ikke over da, det kommer jo hvertfall en sesong til. Føler nesten det begynner å bli  på tide å lage en fangirling kategori her nå, haha. Her ser dere forresten introen til sesong en av Outlander:

Jeg holder egentlig på å jobbe med en disseksjonsrapport av grisehjerte, men jeg tror jeg sier meg ferdig for i kveld, står helt tomt på hva jeg skal skrive. Også har jeg en helseprøve i morgen som jeg ikke akkurat er forbredt på. Nå skal jeg hvertfall gå å ta meg et varmt bad, også kanskje jeg får presset inn litt mere kunnskap etter det. Skal si jeg gleder meg til sommerferie!

Siri

20.04.2016 kl. 21:32
Ja, denne serien er utrolig bra! Desidert min store favorittserie. Ja, de siste to episodene var virkelig grusom bra.

Hvem elsker vel ikke den introen?!

- Siri
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv