hits

Ariel Charlotte

News

  • Skrevet 19.04.2016 klokka 19:56
  • Kategori: Hverdag

Heisann! Håper dere har fått en bedre start på uken en det jeg har, har stort sett brukt gårsdagen og dagen i dag på å ha migrene, desverre, så vi får håpe resten av uken blir hakket bedre. Har også booket på en time Hot Flow (aka yoga i 30-40 grader varmt rom) i morgen kveld, som jeg håper jeg får til å dra på. Dette blir langt fra noe interessant innlegg, som dere sikkert skjønner med tanke på at jeg har vært hjemme og ikke gjort en ting de to siste dagene (som også forklarer hvorfor dagens ootd ikke er det mest moteriktige antrekket så langt) , men jeg har et par småting jeg ville si så da blir det et blogginnlegg likevel. For det første, jeg har veldig lyst å begynne å poste videoer på YouTube kanalen min, men det kan hende det må vente litt da jeg fortsatt ikke har noe som fungerer bra nok å filme slike type videoer med. Vil ikke poste noe jeg ikke er fornøyd med, bare for å poste noe. Kan hende jeg får lånt mamma og pappas videokamera til og filme en video eller to, eller headsettet til pappa så jeg kan filme en gaming video (har nemlig ikke headset heller), men vi får se. Jeg, som er den pingla når det kommer til horror spill fikk plutselig for meg at det vil jeg spille, og filme, haha. Så med andre ord, det kommer videoer på kanalen, men det kan ta en stund.
Så til ting nummer to: jeg sa jo på Torsdag at jeg kom til å oppdatere dere med hvordan auditionen gikk på Fredag, for jeg ville vente til jeg var blitt lagt ut på siden deres. Jeg (og Amanda) fikk beskjed om at vi kom til å bli lagt ut på siden deres på Fredag, men det tok litt lengere tid enn forventet, så vi ble ikke lagt ut før i dag. Begge er for nå lagt ut som reklamemodeller, siden vi er for korte for fashion, men hvis Amanda vokser 3 cm til kan hun bli flyttet til fashion, så null stress der!

.
 

Merethe Høili Johansen

19.04.2016 kl. 22:08
Så gøy om du begynner med YouTube :D Håper du får det til snart!!

Tone

20.04.2016 kl. 06:58
Så kult :) hadde vært gøy å se :)

Carina

20.04.2016 kl. 10:09
Huff, så kjedelig å være syk så lenge!! Håper formen er bedre i dag og at uken blir bedre :)
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv