hits

Ariel Charlotte

Vær tålmodig rundt de som øvelseskjører!

  • Skrevet 12.04.2016 klokka 19:56
  • Kategori: Personlig

Siden jeg nå ganske nylig har begynt å øvelseskjøre har jeg selvfølgelig møtt på flere forskjellige typer sjåfører, og det er en del av disse som ikke er særlig tålmodige rundt de som øvelseskjører. Altså, når du har en rød L på bilen kan du være veldig nære å ta førekortet, men du kan også være helt fersk, så det skader ingen å ta litt mere hennsyn til hvem du tuter på. Når jeg var ute å kjørte i går så kvalte jeg bilen såpass mange ganger at jeg måtte vente til neste gang det ble grønt lys (til mitt forsvar var det et veldig kort grønt lys), det var en person bak meg hele tiden, men han lot vær å tute på meg. Han så at jeg faktisk prøvde å kjøre, det var ikke for at jeg ikke fulgte med, og han lot vær å tute. For tror dere jeg hadde greid å kjøre avgårde noe fortere hvis han hadde stressa meg enda mere med å tute? Nope. Det er het greit å tute på folk som ikke ser at det er grønt lys, men når det står en tydlig L bak på bilen, og vedkommende faktisk prøver å kjøre kommer du ingen vei med å tute. En annen gang jeg var ute å kjørte, var jeg på vei til å kjøre inn i en rundkjøring, men jeg måtte vente liiitt lengere enn erfarne sjåfører gjør, og da begynte de to bilene bak meg å tute. I den situasjonen så jeg at jeg ikke kom til å rekke å kjøre inn i mellom de to bilene, fordi jeg viste at jeg ikke var så flink, så jeg tok valget om å vente litt lengere. Men jeg ventet definitivt ikke lenge nok til at det var noen vits i å tute!

Så folkens, hvis dere ser noen i trafikken med en rød L på bilen som dere synes kjører litt sakte eller ikke kommer seg ut i veien på det korte grønne lyset, prøv å tenk på det at denne personene kan være veldig fersk i trafikken, og det hjelper ingenting når dere tuter. Dere skal få lov å tute hvis vedkommende gjør en stor, potensielt farlig feil, men ikke på slike filleting som går seg til etterhvert :)

Btw hvordan kategori mener dere slike type innlegg passer best under? Jeg er litt usikker for det kan både være hverdag og personlig, fordi personlige meninger og ytringer og what not.

Maria Jansen

12.04.2016 kl. 20:48
Veldig enig med deg! Husker det selv da jeg øvelseskjørte, er mange mennesker der ute som bare tuter og nesten ligger helt inntil bilen din. Er veldig irriterende og man blir jo enda mer stresset enn man var! Lykke til videre, det blir mye lettere etterhvert :)

Jeg er enig med at det bør være en av de to kategoriene, kanskje under personlig?

Hege Christin

12.04.2016 kl. 22:41
Supert innlegg!. Jeg mener under hverdag. Personlig føler jeg blir mer personlige ting og ikke bare hva du tenker ellers (da kunne i så fall det meste vært utder personlig) :-)

Elise Kristiansen

13.04.2016 kl. 15:40
Jeg husker fra da jeg øvelseskjørte, så var det mest ubehagelig da jeg kjørte i 80 sona, og erfarne sjåfører lå oppi rumpa på bilen, eller kjørte forbi. Alle har vært nye selv, så det burde virkelig være mer forståelse for det!

Syns du skal legge det under personlige innlegg. Det er jo tross alt dine meninger, en annen person kan mene noe helt annet. Jeg mener i hvert fall at det ikke er et hverdags innlegg :) Ha en super dag videre, og lykke til med øvelseskjøringa og lappen!
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv