hits

Ariel Charlotte

Sykt stress ble til en time for mye

  • Skrevet 12.04.2016 klokka 11:16
  • Kategori: Hverdag

Starter dagen min litt senere enn vanlig, da jeg våknet opp med ganske kraftig migrene, som heldigvis er borte nå. Så da blir det at til at jeg møter klassen min på kinoen om litt, for vi skal se Bikebeinerne. Tok feil av klokken i dag så i det jeg sto i gangen med skoene på, klar til å løpe til bussen, når mamma bare "øh, du vet at klokken bare er 10.15, ikke 11.15?"  Var syykt stressa, og så plutselig hadde jeg en hel time til overs! Når filmen er ferdig skal jeg og noen veninner dra på en cafè, for det er slike ting som frister å gjøre når det begynner å bli vår ute!


En annen ting jeg vil si før jeg må dra, jeg har jo, som dere allerede vet, blitt stor fan av å lage youtubevideoer i det siste. Jeg tror jeg kommer til å fortsette å poste slike type videoer som jeg har postet på kanalen jeg har nå, men jeg kommer også til å lage meg en ny kanal. Grunnen til at jeg vil lage en kanal til er fordi jeg har lyst til å lage videoer på engelsk. Både for at flere folk skal kun se videoene, og fordi jeg vil gjerne bli enda bedre i engelsk, og ikke minst tryggere på å snakke engelsk. På den nye kanalen vet jeg ikke helt hva jeg kommer til å poste, annet enn at jeg vet at jeg vil poste hairtutorial på hårfrisyrene jeg har hatt i hairstyle of the day innleggene så langt, altså space buns og braid with a bow. Har ikke rukket å lage kanalen enda, men jeg kommer til å legge ut link her når jeg har gjort det! Nå må jeg nesten løpe for å rekke bussen, gårsdagens antrekk kommer i et forhåndsskrevet innlegg klokken 14.00 i dag. Her har dere forresten meg i et nøtteskall: hadde sykt liten tid før jeg skulle dra tidligere, "fikk" en time ekstra, nå har jeg sykt dårlig tid igjen!

Juni

12.04.2016 kl. 11:56
Hei Ariel. Fine bilder og fint innlegg. Og ikke minst en veldig flott blogg. Jeg er nybegynner og har ikke laget noe på den ennå fordi jeg vet ikke hvordan. Er dette noe du kunne hjulpet meg med.

Ariel C

12.04.2016 kl. 12:00
Hva er det du vil ha hjelp til å lage?

Juni

12.04.2016 kl. 12:14
Jeg ønsket hjelp til å lage en fin blogg, med fine bilder og fin bakgrunn.

Ariel C

12.04.2016 kl. 16:45
Juni: Sendte deg en melding innpå bloggsoft nå (der du ser kommentarer, og skriver innlegg osv)
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv