hits

Ariel Charlotte

FLORIDA 101 | billige parkbilletter, crowdcalendar, best fly og hotell!

  • Skrevet 11.04.2016 klokka 21:57
  • Kategori: Reise

Hei dere! Nå har jeg og mamma samarbeidet om dette innlegget, som blir del en i Florida 101 (kommer forhåpentligvis en London 101 også!). Det disse innleggene kommer til å bestå av er våre favoritt tips til å planlegge drømmeferiene. Her i huset er det mamma som planlegger og bestiller feriturene våre, og etter ganske mange turer til blandt annet Florida og Hawaii vil jeg påstå hun gjør en bra jobb! I del en vil jeg inkludere blant annet hvor den beste plassen å kjøpe parkbiletter (Disney, Universal og slike parker), hvordan unngå å dra til parkene de dagene det er fullest, hvilke fly vi alltid flyr med, og hvor vi bestiller hotell! (Dette er hva vi synes er best og velger å gjøre, ikke hva som nødvendigvis er best for alle sammen)


PARKBILETTER:

Parkbilletter lønner seg å bestille god tid før du reiser, slik at du sparer på gatepricen (billigere enn billetter enn å kjøpe der, og du slipper å stå like lenge i kø). Vi kjøper billettene våre på Undercovertourist.com, undercovertourist har ofte tilbud som 5 dager i Disneyparker til prisen av 4, eller 4 dager i Universal parkene for prisen av 2, slike tilbud får du ikke når du bestiller fra Disney sin nettside.

CROWDCALENDAR:

Crowdcalernar er rett og slett en livredder! Vi drar jo kun til parkene i Florida i sommerferien, og da er alle dagene såkalte "rød dager", altså det er mange folk der uansett hvordan dag du velger. Med crowdcalendaren ser du hvilken av de "rød dagene" som er grønne, oransje eller røde. Vi prøver alltid å dra på de grønne "rød dagene" for da er det så lite folk som du kan få det i fellesferien, men røde "rød dager" må styres unna!

BEST FLY:

Vi flyr som regel med Dreamlineren til Norwegian, fra Trondheim via Oslo også til Orlando. Dreamlineren er det eneste flyet (så vidt jeg vet) som flyr direkte fra Norge til Florida (flere destinasjoner i Florida). De har også gjort noe med luften i Dreamlineren som reduserer jet lag! Dreamlineren er mere romslig enn andre fly (det føler ikke i nærheten av så trangt som på vanligere fly, både bredere fly og romsligere under taket), og alle pasasjerene har egene tv skjermer med både forskjellige filmer, tv-serier, musikk og spill. Andre valget vårt når det kommer til fly er å fly fra Trondheim til London med Norwegian, også videre til Florida med British Airways.


Inni en Dreamliner - ganske stor plass! Bilde hentet fra Google

BEST HOTELL:
Vi bruker alltid å se etter hotell på Hotels.com, både fordi det er veldig oversiktlig og lett og finne hva som paasser best for oss. Det er lurt å slltid sjekke andre nettsider, blandt anner hotellets nettside, men vi ender alltid opp med å booke hotell igjennom hotels.com uansett fordi det er der vi finner de beste prisene. 

 

RebeccaHasselgard

12.04.2016 kl. 10:25
topp innlegg, får skikkelig reisefeber! :)
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv