hits

Ariel Charlotte

Denne ukens..

  • Skrevet 10.04.2016 klokka 19:30
  • Kategori: Hverdag

Høydepunkt:

Tror ukens høydepunkt må bli den fine turen med Ida og Sarah i dag. Synes der er så koselig å gjøre noe slikt på Søndagene, hvertfall på slike solskinnsdager sånn som i dag.

Nedtur:

Ukens nedtur må vel være at vi har en teoriprøve i gym i morgen, som jeg på en måte ikke har øvd til, og med på en måte mener jeg at jeg ikke har åpnet boken. Kremt.

Tanke:

Haha, 90% av tankene mine nå for tiden er slik "omg jeg gleder meg syyyykt mye til sommerferien og Florida", er ikke stort annet å finne der inne nå.

Sang:

Theme sangen til Outlander - The Skye Boat Song

Latterkrampe:

Ukens latterkrampe følte jeg for å ta med denne gangen, for jeg fikk fullstendig latterkrampe da jeg fant disse bildene av pappa, hahaha.

Serie:

Outlander <3 Blitt helt hekta, synd jeg nærmer meg slutten av den ene sesongen som er på Netflix (tror ikke det har kommet ut noen episoder av sesong 2 enda?)

Mest leste blogginnlegg:

Uten tvil det innlegget jeg skrev i går kveld om sosial angst, som dere kan finne her. Kjempeskummelt å trykke publiser, men definitivt verd det når jeg ser hvor mange bra tilbakemeldinger jeg har fått <3

 

Anette

10.04.2016 kl. 22:03
Så fint innlegg! :)
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv