hits

Ariel Charlotte

Fremtiden

  • Skrevet 06.04.2016 klokka 20:43
  • Kategori: Personlig

Jeg har så lenge jeg kan huske hatt lyst til å flytte til USA, nærmere sagt så er California eller Florida de plassene jeg har tenkt mest på. Det er ganske mange gunner til at jeg ønsker å flytte dit, men hovedgrunnen er vel vær og humør. Været her? Noen få dager om sommeren med 20+ grader, resten av dagene kan det være helt ned til 20-.  Jeg derrimot trives best når det er varmere enn 25+. Ser dere problemet? Jeg liker egentlig å være utendørs, men her er jeg ikke utendørs med mindre jeg må. Denne delen er vel kanskje ikke så lett å skjønne med mindre dere føler det samme. Jeg merker også nå som det nærmer seg sommer hvor utrolig annerledes humøret mitt er. Slik er det vel hos ganske mange, men jeg føler det ødelegger så alt for mye av livet mitt da jeg bare virkelig trives og er glad halvparten av året.

Jeg har vært stor fan av Kristine Ullebø og bloggen hennes helt siden jeg begynnte å lese blogger for ganske lenge siden, og hennes nyere innlegg har truffet meg spesielt godt. For dere som ikke vet det var hun i Los Angeles i påsken og har etter det snakket om å flytte dit. Jeg vet det er utrolig annerledes til henne enn til meg, da hun blandt annet er signert med et modellselskap der og sikkert har lettere for å skaffe green card, men bare det å høre hun snakke om/planlegge noe slikt gjør at det hele putselig virker bitte litt mere sannsynlig til meg også.  Hvordan jeg skal skaffe green card er jeg ikke helt sikker på enda, be pent kanskje? (haha, det er ikke planen min nei)


Men bare så det er sagt: doubt kills more dreams than failure ever will & don't call it a dream, call it a plan. Hilsen hun som er addicted to quotes
 

Marte

06.04.2016 kl. 20:48
shit du hadde fint hår <3
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv