hits

Ariel Charlotte

Rapunzel hår, distre og litt babling

  • Skrevet 31.03.2016 klokka 19:36
  • Kategori: Hverdag


Heiiiii! Jeg er sååå glad for at det er Fredag i morgen. Gikk helt frem til i går kveld da jeg stilte alarmen(e) for i dag før jeg innså at det var jo Onsdag?? Uken har jo ikke vært en vanlig uke så det er ikke så rart, Mandagen var det fri og Tirsdagen var det slags operasjon dagsverk så jeg var på jobben til pappa isteden for på skolen. I går var det jo såå fint vær (sykt mye vind, men det såå jo fint ut innenfra) så det å vaske vinduer i trettende etasje med den fine utsikten var jo ikke så ille. Uken min har med andre ord ikke vært så "blogg interessant. Tenker jeg blir litt bedre på bloggfronten jo nærmere sommeren vi kommer, merker bare humøret og energinivået blir så mye bedre på vår/sommer biten av året. Og ikke minst, antrekkene og antrekksbildene blir jo 10x bedre. Det å dra ut en ekstra gang om vinteren synes jeg ikke noe om fordi hele hagen er bokstavlig talt dekket med metervis med snø, jeg risikerer livet ved å komme meg over glattisen og jeg fryser halvt i hjel :) :) Så hvis dere fortsatt lurer: jeg haaaater snø og is og kulde, og ville levd lykkelig i alle mine dager hvis jeg hadde bodd en plass der det hadde vært over 20 grader (helst over 30).


På disse bildene ser dere hvordan håret mitt ser ut når det bare er vasket og tørket, jeg har ikke brukt noen produkter eller varme. Lurer på hvorfor jeg ikke går med håret løst oftere? Har det i en top knot 90% av tiden, med mindre det er noen snille folk rundt meg som kan flette, hehe. kan å lage flette som minner om Elsa's i Frozen, men noe særlig annet gjør jeg ikke, hvertfall ikke når jeg har type 2 minutter. Disse bildene ser ikke såå bra ut i farge, så jeg poster bedre bilder senere en gang!

Husker dere at jeg skrev et innlegg for en stund siden der jeg sa at jeg ble så fort distrahert når jeg skriver blogginnlegg, og ender opp med å gjøre helt andre ting? Jeg er fortsatt like distrahert, haha, innlegget her har vært ferdig leenge men hva har jeg gjort i mellomtiden? Drømmet meg bort i bilder og blogger fra språkreiser og Floridareiser <3<3


 

Janne

31.03.2016 kl. 23:54
Synes du er veldig flink til å blogge jeg, jeg også distrahert på den måten,haha. Kjempefint hååår<3
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv