hits

Ariel Charlotte

Uken som gikk

  • Skrevet 28.03.2016 klokka 20:05
  • Kategori: Hverdag

Ukens høydepunkt:

Vet ikke om jeg har noe høydepunkt fra denne uken, føler hele uken har vært veldig fin! Ble ekstra glad når jeg fikk postet ikke bare en, men to youtube videoer denne uken da, ikke bare å poste for og poste, men fordi det er noe jeg virkelig liker å gjøre. (den siste videoen ble postet her tidligere i dag, og blir postet på bloggen i løpet av kvelden eller morgendagen)

Ukens nedtur:

Telles det som ukens nedtur at påsken er over? Gleder meg så mye til det blir nærmere vår og sommer, men jeg er ikke klar for at ferien skal være over helt enda. Det at planene min om å blogge mye og bygge ferdig å legge ut lego for salg ikke gikk helt etter planen er også litt kjipt. Med at det ikke gikk helt etter planen mener jeg: har postet 2-3 blogginnlegg, og har ubygd lego over hele gulvet på rommet.

Ukens tanke:

Har tenkt mer og mer på å teste ut å være veganer i det siste, altså en måned eller noe sånt der jeg holder meg til kun vegansk mat, også se an hva jeg gjør etter det. Er virkelig ikke noe fan av melk-, egg- og kjøttindustrien og hva de gjør med de stakkars dyrene.

Ukens middag:

Vel, lørdagstacoen er alltid favoritten, men for å si noe litt mere spennende: tapasen vi hadde i går

Ukens bilder som ikke kom på bloggen:

En av disse, haha

Ukens sang:

Har flere nye faves denne uken, men tror Up med Demi Loato og Olly Murs eller Borderline Vanic Remix topper listen!

Ukens innkjøp:

Tror jeg bare har kjøpt to ting denne uken, og siden den ene ikke har kommet må jeg si Lego City Deep Sea Exploration Vessel. (Hvertfall siden jeg brukte alle pengene jeg tjente på å passe de marsvinene jeg snakket om på den)

Ukens serie:

The Simpsons! Perfekt serie å sette på hvis jeg skal gjøre noe annet i tillegg, slik at det ikke er så lett å følge med på alt. Pluss at jeg kan se episodene igjen og igjen.

 

 

 

Ida

28.03.2016 kl. 21:56
Så gøy at du vil teste ut vegansk mat! Jeg var veganer før og tenker å bli det igjen :-)

Therese Bråthen <3

28.03.2016 kl. 23:03
Så spennende at du vil prøve ut vegansk mat! :) Utrolig mye av det som er kjempe godt! Å den maten din så super god ut! :)

Janne

29.03.2016 kl. 01:07
så fin en uke! :D

line cecilie larsen

29.03.2016 kl. 12:28
åå, nam, den tapasen såååå så godt ut!!

Josefine Karen

30.03.2016 kl. 18:41
Morsomt innlegg, utrolig gøy å lese ! :D
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv