hits

Ariel Charlotte

life updates

  • Skrevet 15.03.2016 klokka 13:28
  • Kategori: Hverdag

Heia!

Som noen av dere sikkert har fått med dere var jeg på dykketur til Hitra fra Fredagen til Søndagen. Skulle prøve å poste et blogginnlegg før vi dro, men vi fikk det litt for travelt. Har rett og slett ikke hatt tid til å poste noe her etter vi kom hjem heller, har prøver og fremføringer 4 av 5 dager i uken her, i dag hadde jeg prøve og fremføring. Prøver egentlig å sette av noen dager i forveien av prøver til å øve, men har ikke fått tid til noen øving til noen av prøvene enda. Når vi kom hjem på Søndagen var det familiebursdag til Amanda, etter det prioriterte jeg mat og et varmt bad, med bittelitt lesing til yrke innimellom der. I går var det bursdagen til Amanda, så vi koste oss med litt kake, godis og spill! Nå straks har jeg min første kjøretime (!), var ute i går kveld en liten stund bare for å lære meg hva som var gassen og hva som var bremsa, for vi kom på at det kanskje var lurt å kunne før kjøretimen.

Det kommer et eget innlegg om turen i helga så fort jeg får sett over bildene. Ble ikke så mye film og bilder som jeg hadde håpet, men bildene kommer hvertfall senere også må jeg se over filmene for og finne ut om det blir noe film fra helga. Her er ett bilde av området vi bodde på, var kjempefint der! 

Celina Øvergård Hansen

15.03.2016 kl. 14:18
Åh, det så helt herlig ut. Vi har ikke hatt noe finvær her på lenge. Skole er et evig stress, men du får trøste deg med at det er påskeferie snart, hehe :-) Ha en fin dag videre :D
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv