hits

Ariel Charlotte

Mast krølltang vol.1

  • Skrevet 19.02.2016 klokka 17:38
  • Kategori: Innkjøp

Se hva som kom i posten til meg i dag, Mast krølltang! Denne han jeg ønsket meg sykt lenge nå og bestemte meg endelig for å kjøpe den. Jeg elsker å ha krøller men synes det blir litt tungvindt å bruke rettetangen, spesielt siden du ikke får så fine krøller med rettetangen hvis du har langt hår. Denne krølltangen ble bestilt i går formiddag og allerede i dag kunne den hentes på postkontoret, DET er imponerende det! Har hørt veldig mange skryte av Mast krølltangene, både volum 1 og volum 2, så denne gleder jeg meg til å prøve ut. Skal ikke se bort i fra at jeg viser hvordan krøllene blir seende ut, kanskje til og med en video, på bloggen snart.


Her ser dere forresten hva som skjer når jeg tar bilde av noe i nærheten av gulvet, fikk tatt et bilde før Lotta kom å skulle være med

                             

Krøllltangen kan kjøpes her.
 

Ada

19.02.2016 kl. 17:51
Jeg elsker bloggen din! det hadde betydd veldig mye for meg hvis du hadde besøkt bloggen min og gitt meg litt feedback! Den er helt ny og det hadde vært litt hyggelig med "veiledning"!

Kamilla Haaland

19.02.2016 kl. 18:03
Jeg har vol.2 og er superfornøyd :D
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv