hits

Ariel Charlotte

Hvor mye er det greit å dele?

  • Skrevet 13.09.2015 klokka 22:09
  • Kategori: Personlig

Hvordan skal vi vite hvor mye som er greit å dele med verden? Folk deler personlige ting hele tiden, både gjennom blogginnlegg, instagramposter og andre sosiale medier, men hvor mye er det greit å dele? Jeg leste en plass at du skal kunne snakke om det du skriver, face to face uten å bli ukomfortabel. Jeg har aldri vært personen til å dele personlige ting, med noen andre en de nærmeste vennene mine, så det å dele noe personlig med så mange mennesker krever ganske mye. Ikke for at jeg ikke vil dele men fordi det er noe jeg fortsatt jobber med. Å skrive er noe jeg liker å gjøre, og det er også den beste måten for meg og få fram hva jeg tenker. Uansett om det er noe personlig, eller hvordan jeg vil dekorere rommet mitt.

Hvis jeg husker rett startet jeg denne bloggen mot slutten av barneskolen. Målet med bloggen har hele tiden vært å dele hverdagen, tanker og interessene mine. Jeg skulle skrive ting som det var. Den hverdagen jeg skrev om her ble ikke helt slik. Jeg skrev om hverdagen min, men jeg skrev om den samme delen alle andre så, og ikke den jeg egentlig levde. Jeg prøvde, men jeg var rett og slett ikke klar for å dele den biten av livet mitt med verden.

Jeg har flere ganger skrevet personlige innlegg, men ikke publisert dem. For hvor mye er det egentlig greit å dele? Finnes det noe fasitsvar, eller kommer det bare an på hvor mye du selv ønsker å dele?

 

Johnny

14.09.2015 kl. 15:19
Bra post! Det er nok ingen fasitsvar, folk er jo veldig forskjellige. Det jeg er rimelig sikker på, er at flere hadde nok hatt godt av å tenke seg om en ekstra gang før de poster noe.

adele

14.09.2015 kl. 17:06
Godt innlegg! Meget interessant å lese slike poster.

Ida Øverland

14.09.2015 kl. 22:48
jeg liker å være litt forsiktig jeg. rett og slett fordi men faktisk ikke vet hvem som leser det. likevel liker jeg godt å lese personlige blogger, men jeg ville kanskje vært anonym selv, dersom jeg hadde behov for å skrive en slik blogg hihi

Cathrine Sagstad

14.09.2015 kl. 23:57
Jeg føler det er veldig opp til hver person. Jeg har valgt å være personlig på bloggen, men ikke privat. Blogger ikke om krangler, uvennskap osv f.eks.

Syns man skal være forsiktig og tenke på fremtiden :)

Hege Christin

15.09.2015 kl. 09:59
Godt spørsmål. Det er greit å dele, men noen ganger kan det være at man angrer seg for at man har delt for mye. Og er det på nett, så er det på nett. Tenkte seg godt om. Personlig kan man være, men kanskje ikke FOR personlig. I alle fall i så ung alder. Gode svar over her :-)
Ariel C

Jeg heter Ariel, jeg er 18 år og bor i Trondheim. Her min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, reiser, foto, og dykking. Og innimellom personlige rants om alt og ingenting :)


Search

Bloggdesign

Steg 4: Legg inn koder for kategori og arkiv